![]() |
| | #125 (permalink) | ||
|
bossman nu mai stiu unde am vazut ca scrisesei ceva de genul "server CG de cod4 se va face atunci cand apare si..." nu mai imi aduc aminte ce era dupa acel "si" pt ca nici nu intelesesem ce inseamna respectivul cuvant ![]() Oricum, ar fi frumos macar un server de cod4 mai micut...16-18 oameni (non dm... eventual combinate cateva game modes) pt a se evita haosul de care mai toata lumea se plange...
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Server - CrashDay
Puteti face si server de crash day va rog frumos, unul de wrecking sau stunts show. Stiu ca jocul nu este foarte cunoscut, dar este foarte cool. Poate or fi uni care nu-l stiu, asa ca uite niste filmulete: -------------------- Editare ulterioară -------------------- De aici se poate cumpara jocul: http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/...357313-0230300 Si cred ca putem pune mana de la mana si sa strangem 20£ ca sa-l cumparam original, ca sa putem face server legitim. Last edited by Arcade; 25-11-2007 at 14:51. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Chiar in spatele tau |
COD 4 ar fi bun. poate asa o punem de o comunitate mai inchegata, poate si un clan ceva. parca m-am plictisit putin sa intru pe servere de afara si sa nu scot o vorba nu stiu cate ore. toata lumea a laudat multiplayer-ul asa ca nu vad de ce n-ar avea succes (si cred ca sunt destui baieti care l-au luat si original). merci. | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Mai e umpik (cred[sper]) si o sa fie gata serverul CG, sper sa strangem mai multi... si in cele din urma sa ne simtit si bine... ![]() Dar cred ca mai e ceva pana atunci... in fine... | |||
|
| | #132 (permalink) | ||
| Quote:
eu ma bucur si cand mai vad cate un jucator roman pe serverele straine. Bine ca si-a luat si varu jocul, acum am cu cine sa mai pierd vremea pe servere. Apropo, vrea cineva un 2 vs 2 ? mai veniti cu un om si dati-mi un mesaj
__________________ Peace sells... but who's buying ? | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
|
sticky: Propuneri servere PS: daca iti plac "joacele mici si kool" iti recomand si http://www.teewars.com/
__________________ lipsa de idei a unui game designer se ascunde sub paravanul "realismului" | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|