![]() |
| | #1 | ||
| Server - Counter-Strike Source Serverul de Source este up de ceva vreme: connect source.pgl.ro | |||
|
| | #2 | ||
| E gol
__________________ I must not fear.Fear is the mind-killer.I will face my fear.I will permit it to pass over me and through me.Where the fear has gone there will be nothing.Only I will remain | |||
|
| | #3 | ||
| Stim . Nu prea are multa lume CS:Source cu licenta .. | |||
|
| | #4 | ||
| Nu? Sa vezi tu pe linkmania cati intra. | |||
|
| | #5 | ||
| sau pe alte servere , nu spunem care ca e reclama ![]()
__________________ I'm not weird, I'm gifted .. | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Normal ca e gol. Nu poti sa ai pretentie sa intre lumea sa joaca pe un server facut din topor (aka default) fara un plugin de quake macar. Aveti mult de muncit la el pana sa fie un server demn de luat in seama, faptul ca e hostat de echipa CG nu inseamna nimic. | ||
|
| | #7 | ||
| Usor usor speram sa creasca... desi personal nu mai joc demult pe serverele romanesti (sunt destule motive din pacate), poate o sa fac o exceptie in cazul CG, daca serverul nu va avea lag, nu vor fii codati (desi la Source sunt de mii de ori mai putini decat la 1.6), va avea un HlstatsX sau o pagina cu rankuri ceva, si se poate juca in mod CIVILIZAT (ceea ce rar poti intalni pe un server romanesc)... GL & HF si succes cu serverul !
__________________ I'm here! BEWARE! | |||
|
| | #8 | ||
| Hai ca acu am vazut si eu serverul asta (nu stiam de el) o sa indrum clanul sa intre pe el, m-am saturat sa joc pe linkmania unde max players este 30 . Probabil un plugin care sa arate cat dmg dai/ai luat e suficient. Silviu, daca ati putea sa hostati si unu de war ar fi excelent, ducem lipsa de asemenea servere in RO , iar pluginuri pt. serverele de war sunt dementiale. -------------------- Editare ulterioară -------------------- am intrat pe server dar se pare ca merge nasol , am ping 10; loss si choke 0 dar cand merg, imaginea tremura. Stiu ca problema nu este de la mine ![]()
__________________ Last edited by Terror; 11-04-2007 at 17:37. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9 | ||
| Si eu tot asa patesc. | |||
|
| | #10 | ||
| Quote:
![]()
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #11 | ||
| Da, o sa punem si un server de war si o sa reconfiguram serverul. Daca e cineva doritor sa ne ajute, astept un PM. | |||
|
| | #12 | ||
| Bhz, pls sa iei legatura cu Silviu si sa-l ajutati , trebuie modificate si preturile la arme.
__________________ | |||
|
| | #13 | ||
| server.cfg -> mp_dynamicpricing 0 -> start server (o sa fie TOT cu preturi dinamince) changelevel, problem solved later edit: am intrat shi eu acu`.. pacat ca`i linux, pacat ca`i prea default, pacat ca nu se ocupa nimeni de el..
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 Last edited by bHz One; 17-04-2007 at 21:40. | |||
|
| | #14 | ||
| Quote:
...pacat ca e inca la inceput
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #15 | ||
| ce sa mai adaug? sv_cheats 1? ![]()
__________________ >d( •• )b< ה₪m Ŀąb≥ 2☼☼8 | |||
|
| | #16 | ||
| Avand in vedere ca banda de net este f. buna si serverul acum se misca mult mai bine, o sa aiba potential. BHZ, niste linkuri catre pluginuri (cele de dmg si cele de votemap) cred ca este suficient.
__________________ | |||
|
| | #17 | ||
| Scuze ca postez dupa o oarecare "inactivitate" a acestui subiect dar vreau sa stiu daca are rost sa-mi cumpar cs:s... Ma intereseaza daca merge ok cu pachetul Junior de la C-Z**e . Sistem am... Doar netul ar fi singura problema.Daca e ok va alegeti cu un jucator in plus. ![]()
__________________ "Daca eram in toate mintile, va conduceam pe toti, e logic..." Y!M: dreaq85 Tel: 0746 914 915 | |||
|
| | #18 | ||
| Parerea mea este ca merita sa iti cumperi. E maxim un milion Si ai sa il ai tot timpul (nu trebuie sa platesti bani pe luna ca sa joci). Apropo bun serverul | |||
|
| | #19 | ||
| Server is not responding. ![]() | |||
|
| | #20 | ||
| Nu prea ii lume dar serveru ii configurat foarte bine.
__________________ Play Hard Die Slow | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|