![]() |
| | #1 | ||
| Server - Counter-Strike 1.6 Serverul este folosit de ceva vreme: connect cs.pgl.ro Cine vrea slot/admin poate sa trimita mail la admine at pgl.ro | |||
|
| | #2 | ||
| multumim
__________________ 0762675123 | |||
|
| | #3 | ||
| deah,multumim ![]()
__________________ YM!:game_boy_z800 (specifica de unde ai id-ul.DAU REJECT) Vodafone:0722120362 | |||
|
| | #4 | ||
| Ne vedem acolo ..ziceti-va numele din cs..mine Gyno![]() | |||
|
| | #5 | ||
| nu stiu de ce dar nu merge serverul asta... ![]()
__________________ YM!:game_boy_z800 (specifica de unde ai id-ul.DAU REJECT) Vodafone:0722120362 | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | ai steam ? ![]() | ||
|
| | #7 | ||
| nu...dar nu cred ca este nevoie...nici respawn-ul nu-mi merge
|
| | #8 | ||
| Ba e nevoie, asta nu e server non-steam. | |||
|
| | #9 | ||
| Si doar cu Steam Original merge , nu incercati cu PacSteam sau alte balarii . | |||
|
| | #10 | ||
| Nick anterior: Agent 47 Join Date: Jan 2007 | Am o problema: mie nu-mi gaseste serverul; vad multe alte servere, insa cel CG deloc. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Nu-mi poate spune nimeni care e problema?
__________________ 640509-040147 I don't know if it's art, but I like it. Last edited by Bianor; 04-05-2007 at 17:00. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #11 | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Chestia marfa e ca merge doar cu steam original... ![]() | ||
|
| | #12 | ||
| Ce se intampla? De la un timp nu mai e nici un slot liber pe server, ba din contra vad ca mereu scrie 21/20 Players. WTF? | |||
|
| | #13 | ||
| Quote:
Asta inseamna ca se joaca stai si tu pe acolo vreo 2-3-4 zile fi baiat bun sidaca vrei un slot trimite un mail la admine at pgl.ro -------------------- Editare ulterioară -------------------- Btw Silviu ar tb sa ii pui in tema in legatura cu cheat-urile ca daca sunt folosite pe server raman baietii fara steam. ![]()
__________________ i'd love to stay and chat, but you're a total bitch! Last edited by Notice; 26-06-2007 at 09:31. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|