![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| IP: 86.35.2.215 - Îl găsiţi şi-n Game Browser Game mode: Free for All Frag Limit: 30 Q4Max support - Yes Server version: 1.4.2 |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #42 (permalink) | ||
|
Dezinstaleaza-l si baga-l din nou, Pune Quake 4-ul de pe DVD direct + ultimul patch full 1.4.1 beta. Baga Q4MAX 0.78b si incearca sa intrii pe server, asa ar trebui sa-ti mearga fara probleme.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Nu stiu daca ati observat dar serverul mai "agata" din cand in cand si sunt aproape sigur ca este de la punkbuster, ar trebui dezactivat. Alta chestie nasoala este schimbarea hartii (probabil de la mapcycle ala sau nu stiu exact) dupa ce se termina un meci. Normal e sa ramana pe harta care tocmai s-a terminat, se da vote daca se vrea o alta harta.
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! Last edited by N0NAME; 21-04-2007 at 11:01. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
| Quote:
Despre care "meseriasi" vorbesti, cand intra 2-3 oameni maxim pe server? In plus, pb iti poate da kick pt. orice tampenie, plus ca sacadeaza la greu, am intrat adineaori si se bloca la fiecare 2 secunde.
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
ok, scuze de offtopic am instalat quake 4 am pus patch 1.4.1 beta (luat de aici) quakemax 0.78b (tot de aici) problema e ca jocul crapa (dispare mausul si ecranul de settings ramane inghetat) cand ma duc in meniul settings - multiplayer ca sa activez punkbusterul (pana la urma l-am activat cu cl_punkbuster 1). cu ctrl-alt-del inchid jocul + busirea de rigoare a gamei in windows. m-am conectat pe server si a downloadat 2 .pk4 uri dupa care ramane blocat in faza ``waiting for authorization" gresesc ceva? LE. da, era de vina configul meu de pe vremea quake 4 point release; totusi nu se conecteaza la server... | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
acuma imi iau client unknown to auth le. dai retry pana merge; am dat retry si a mers, multam -------------------- Editare ulterioară -------------------- se poate sa pui si_fps la o valoare friendly pentru lcd-uri? ![]() 60 / 120 ? Last edited by foxX; 21-04-2007 at 18:36. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
mie mi-e frica de aia cu wallhacku.. pai si mie imi mai scapa cateva in perete pt ca ma concentrez f atent la traiectoria/viteza adversarului.. la fel si railuri.. asta ce inseamna k joc cu wallhack? i never even googled for any.. ---- PS: si_fps afecteaza aproape direct proportional si nr de pachete transferate intre server-client.. iar 60 e arhisuficient (serverele de quake3 online merg cu sv_fps 30-40) [din cate stiu q4max0.78 nu mai trage clientside visual FPS in jos in functie de si_fps, sper sa nu gresesc] | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Personal nu cred ca foloseste nimeni din ro wallhack la quake 1, 2, 3 sau 4.
__________________ living, breathing rock'n'roll | |||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Bai nu va mai bagati astia care nu stiti despre si_fps si alte nebunii. E bine la 90 pentru ca afecteaza direct movementul, adica cat de smooth merge. Mai nasol este pentru cei ce nu prind 90 fps-uri constant, aia au ceva probleme. Eu joc tot pe LCD si e mult mai bine la 90 decat la 60!
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| Advertisment | |
La viteza warp, prin galaxii straine! Teleporteaza-te acum si inregistreaza-te gratis pentru odiseea ta spatiala! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|