![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Trackmania Nations Full Install @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Server - TrackMania Nations Azi am dat drumul la serverul de TrackMania Nations , il vedeti in game browser. Enjoy. Cine are comenarii, sugestii, idei pt setari, il rog sa posteze aici. | |||
|
| | #2 | ||
| Alivee! Thanks, acum ai fac proba ![]()
__________________ "" | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | In sfarsit e up. Multumim pentru server. Acum ar fi multe lucruri de spus. ![]() In primul rand ceea ce face din Trackmania un joc placut este faptul ca editorul permite creearea unei multitudini de harti noi. Harti care apar in fiecare zi si pe care ar fi bine daca le-ati pune si voi pe server. Daca va uitati in lista de servere veti observa ca hartile se joaca destul de putin. Asta pentru ca au aparut multe harti custom mai bune si pentru ca multi le-au jucat pe cele Nadeo pana la saturatie (a se citi ...pana li s-a acrit:P ). In afara de harti custom al doilea lucru important este Aseco ..un program care tine evidentza recordurilor facute de fiecare player pe acel server...pe fiecare harta. Deocamdata cam astea ar fi sugestiile mele:P. Daca a-ti intreba playeri care joaca de mai mult de 2 saptamani mai mult ca sigur ar spune acelasi lucru. Hartile custom si aseco sunt un must pt orice server care se vrea a fi populat. Pana atunci ramane unul de nisa. | ||
|
| | #4 | ||
| Posteaza aici sau da-mi un PM cu linkuri de unde pun hartile si se rezolva. | |||
|
| | #5 | ||
| Aţi vrut server de TMN. So... where the hell is everyone? Joc (aproape) singur de vreo oră şi ceva. Întră lumea, iese şi tot aşa. ![]()
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! | |||
|
| | #6 | ||
| Mai intra lumea...azi am jucat cu aprox 5 jucatori dupa amiaza.
__________________ "" | |||
|
| | #7 | ||
| Eu vreau link d eunde iau jocu si alte instructiuni :P
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #8 | ||
|
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #9 | ||
| Am o întrebare, pt. că nu-s sigur că e de la mine. Setările grafice ale jocului sunt: rezoluţie de 1152x864, shader PC3, texture High, filtering 16x, etc. Adică totul la maxim. Problema constă în faptul că pe CGO grafica este colţuroasă, cu linii în trepte, ca şi cu ar fi fără AA, AF şi restul. Problema asta nu apare pe alte severe. ![]() Mai întâmpină cineva aceste probleme? ![]() PS1: Aş sugera şi un "Time Limit" mai mic, cam 3 minute cred că ar fi cel mai bine pt. numărul actual de utilizatori. PS2: Totuşi, se pare că grafica îşi revine după câteva trasee... ![]()
__________________ HAY! CAN I HAV SUM GOLD PLZ?? GET TO DA CHOPPA! Last edited by korby; 21-04-2007 at 21:58. | |||
|
| | #10 | ||
| Sunt de aceeasi parere... timelimit mai mic. In privinta problemei lui korby, mie nu mi se intampla asa ceva ![]()
__________________ [AsRock Wolfdale1333 GLAN/M2][Pentium Dual Core E2180@2800Mhz][Dual Core Stock Cooler] [Gainward Bliss nVidia 8600GT GLH 750/1650/2100 256ddr3 1.0ns][2*1GB Kingmax DDR2 800MHz] [WD800JD-00JNA0 80GB SATA + WD2000JD-00HBB0 200GB SATA][DVDRW LG GSA-H10A] [Creative Sound Blaster Audigy SE][Genius 5.1 Home Theater 120W][EIZO F730 19" CRT] | |||
|
| | #11 | ||
PS3: Acum prima cursă arată ca Mario şi de la a doua îşi revine. PS4: De configuraţie insuficientă nu poate fi vorba. ![]()
|
| | #13 | ||
| Cam greu în ultima vreme. Şi vine BAC-u'. ![]()
|
| | #14 | ||
| Bacul mi se pare apa de ploaie, fata de licenta mea ![]() Imi place foarte mult fizica din acest joc. E destul de realist realizata.
__________________ Condamnat la succes | |||
|
| | #15 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | baieti daca vreti ca serverul sa fie cat de cat populat. puneti si voi niste harti ofofof mai baieti http://nations.tm-exchange.com/ | ||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti | A aparut o problema. Se pare ca serverul s-a cam "blocat". De fiecare data cand cineva vrea sa intre pe server, serverul il deconecteaza (asta se intampla mereu cu oricine). Si Problema aceasta a aparut abia acum cateva saptamani, dar nu a fost rezolvata. Puteti repara problema sau reface serverul? | ||
|
| | #17 | ||
| Colegul meu (suntem colegi intr-un clan de TMN) care a postat mai sus are dreptate. Trebuie sa faceti ceva cu serverul pentru ca e singurul server cu harti Nadeo din .ro (restul sunt cu prostiute custom). Si inca ceva, cred ca ar trebui sa dati un admin sau doua unor oameni care joaca mai des pe server. Sunt tot felul de smecheri care dau "Callvote ban" si oameni care nu au nicio vina nu mai pot juca pe server.
__________________ Enjoy life !!! | |||
|
| | #18 | ||
| 1.Cat mai multe harti 2.Sa dati niste admine la cei care se pricep 3.Sa il mai populati cumva ca nu prea am cu cine sa ma joc
__________________ Play Hard Die Slow | |||
|
| | #19 | ||
| Quote:
ProStreet se apropie cel mai mult de fapt. Last edited by BlackBolt; 15-11-2007 at 14:12. | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti | Fizica din TMN nu e realista...dar face sa fie jocul distractiv ![]()
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea... | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|