![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Trackmania Nations Full Install @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #21 | ||
| Banned Join Date: May 2006 Location: Romania - Pitesti | inca se mai joaca cineva jocu asta? | ||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti | Da...inca mai este destul de jucat, chiar daca nu ca pe vremuri, dar jucatori buni inca mai sunt...la fel si clanuri ![]()
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea... | ||
|
| | #23 | ||
| Se joaca, se joaca. Sunt mai multi jucatori ca in primavara , de exemplu, dar mai putin valorosi. Prin mai jucat frecvent cei mai buni 10-15 jucatori din Romania. Acum ii mai vezi o data sau de doua ori pe luna....
__________________ Enjoy life !!! | |||
|
| | #24 | ||
| Din cate am vazut e destul de activa comunitatea romana de TMN, clan wars saptamanale, ah si sa nu uit la ce suntem noi romanii cei mai buni?... la trisat. Se abuzeaza de ladderul prost gandit, ca sa adunam cat mai multe puncte.
__________________ The beatings will continue until morale improves. | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: Bucuresti | Nu totzi romanii triseaza....doar unii(mai exact cei din clanurile NOY si LoM) + ca se triseaza de mult timp ( din vara lui 2006)
__________________ Ca sa-ti dai seama ca esti prost, trebuie totusi sa-ti mearga mintea... Last edited by Alfa_omega; 23-11-2007 at 08:06. | ||
|
| | #26 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #27 | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Resita | Am si yo o problema, sper sa ma puteti ajuta. Ieri am luat ban pe un server fara motiv din cauza lu un prost care tot propunea la vot sa fie banate mai mult persoana asa degeaba. Intrebarea este: Cum pot sa scap de ban pe acel server? ce trebuie sa fac? Va rog daca stiti ajutatima, ca chiar imi placea serveru ala. | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|