![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Quake 2 Multiplayer Edition @ ComputerGames.ro |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Another one for the count ![]() IP: q2.computergames.ro (86.35.2.215) Server Type: R1Q2
__________________ Truth is relative. Pick one that works. Last edited by Bossman; 17-04-2007 at 00:05. Reason: Typo | |||
|
| | #2 | ||
| Super! Am intrat putin si se misca incredibil de bine, sub 20 ping! Nu este R1Q2 ci este OSP din cate vad eu... Oricum gg cu serverul si multumiri Kinezu ![]() Bossman urca si tu undeva te rog Quake 2 Multiplayer (cel facut de mine) ca sa poata lumea sa-l ia si sa joace pe serverul asta!
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | postati si voi plz un link de unde sa luam hartile de pe server pt k autodownloadul din joc se face aiurea.. | ||
|
| | #4 | ||
|
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #5 | ||
| Serverul are toate hartile insa sunt activate doar cele mai jucate . Am urcat pe filefront hartile, tot paketul, pe care trebuie sa il dezarhivati in directorul baseq2. http://files.filefront.com//;7259329;/ Btw multumim Echipei CG pentru initiativa.
__________________ it takes a quattro to win a quattro Last edited by kinex; 17-04-2007 at 01:15. | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Bossman mie unu imi uploadeaza numai ~60kb din hartile pe care nu le am.. | ||
|
| | #7 | ||
| Cum adica iti uploadeaza 60kb? Ai luat hartile alea si le-ai pus cum a zis Kinezu?
__________________ Powered by Intel&nVidia, Aim by Microsoft IE 3.0&Steelpad QCK, Skill by N0NAME! | |||
|
| | #8 | ||
| cum folosesc CFG file-ul lui N0NAME? -------------------- Editare ulterioară -------------------- mda...am intrat si eu, si erau 2 echipe, boys si girls si ambele erau locked... cred ca erau full or smth...
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? Last edited by PET; 17-04-2007 at 22:24. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9 | ||
| Ca sa-l folosesti trebuie sa-l ai copiat in osp acolo si dai exec N0NAME.cfg ! Apoi daca erau locked, probabil era in timpul unui meci, sau dadusera ei lockteam sa nu mai intre lumea :P
|
| | #10 | ||
| pai da, era in timpul unui meci, dar e destul de lame. Jucau 2vs2, eu care vreau sa joc ce fac?
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #11 | ||
| Pentru a va conecta mai usor la server puneti aceasta comanda in configul personal si scrieti in consola .cg : alias .cg "connect 86.35.2.215"
__________________ it takes a quattro to win a quattro | |||
|
| | #12 | ||
| PET, trebuia sa astepti sa se termine meciul si apoi intrai si tu. Nu se joaca FFA si daca intrai intr-o echipa era deja dezechilibrat probabil. Ai fii putut sa le spui totusi sa dea pickplayer pe tine, dar nu stiu daca merge cand echipele sunt egale.
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | se da lockteam automat cand incepe meciu.. N0name, am luat hartile de pe filefront si merg, dar eu vorbeam de hartile pe care le luam direct de pe sv de q2 | ||
|
| | #14 | ||
| Quote:
![]()
|
| | #15 | ||
| Join Date: Aug 2001 | Pacat ca nu-i nitel mai n00b friendly jocul asta... mi-o iau rau de tot. ![]() | ||
|
| | #16 | ||
| deocamdata autodownload-ul nu este functional, de aceea e recomandat sa se descarce hartile din linkul postului numarul 5. Serverul mai are nevoie de mici ajustari dar le vom repara cand se vor strange mai multe lucruri de facut. @Cosmin practice more ![]()
__________________ it takes a quattro to win a quattro | |||
|
| | #17 | ||
| Quote:
Ideea e ca daca iti place indeajuns de mult inveti! Joci cu d-aia buni, ii spectezi si asa inveti usor. Kinezule vezi ca trebuie sa ne schedule meciul din NDML! Intra pe mIRC sau pe mess ca nu mai dau de tine!!
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti | Nu am mai jucat de mult Q2. Ce versiune imi trebuie pt serverul asta ? | ||
|
| | #19 | ||
| Asta de aici, atat -> http://www.computergames.ro/ro/downl...r-edition.html
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti | Nu mai merge linkul. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|