![]() |
| | #1 (permalink) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Deoarece au apărut cateva confuzii vizavi de noul sistem de avertizare, am decis să scriem un Readme for everyone to enjoy. Lucrurile importante pe care trebuie să le reţineţi sunt următoarele:
Durată ban:
News - 27 iunie 2007 De acum înainte moderatorii au posibilitatea să baneze un user în cadrul unui thread. Nu este un infraction per-se, pur şi simplu îi este interzis accesul user-ului problemă la discuţia respectivă. Last edited by Bossman; 18-08-2009 at 00:57.. Reason: Actualizare, 18 august | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
1. Se poate face Sticky? 2. Care e diferenta intre "injurii grave - 25" si "Troll / Injurii grave - 30" ?
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
De fapt, dacă tot ai adus vorba, cred că o să introduc şi o sancţiune pentru abateri repetate cu ban forever. Mersi pentru pont ![]() Quote:
![]() 2. Durata ban-ului
__________________ Truth is relative. Pick one that works. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
2. E cam vaga exprimarea IMHO. Adica nu inteleg diferenta de pricipiu a greselilor efectuate intre cele doua abateri.
__________________ Nikon D700 | Nikkor 14-24mm f/2.8 | Nikkor 50mm f/1.8 | Micro-Nikkor 105mm f/2.8 VR | Nikkor 200mm f/2 VR | Nikon SB900 | Nikon SB600 Sigma 70-200mm f/2.8 II | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Troll-ul e cel care şi-a făcut user pe forum doar ca să streseze lumea, neavand nici un interes să contribuie cu ceva la dezvoltarea comunităţii. De partea cealaltă, chiar şi userii cu ştate vechi işi pot pierde uneori cumpătul in timpul unor discuţii mai aprinse, nu?
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Cred c-am inteles. Nu cumva la "Troll / Injurii grave - 30" trebuia sa fie "Troll / Injurii grave (R) - 30" ?
|
| | #16 (permalink) | ||
|
alah: Daca tu, Gigi Ion, folosesti acelasi PC (IP) ca si mine, George Vasile, nu sunt considerate clone. In schimb, daca tu, Gigi Ion, ai 2 usere (Gigi_Ion si G!g!_I0n), iei ban. E o diferenta majora intre cele doua cazuri.
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
![]() [OT] Am voie sa-mi fac o clona ? Imi supravegheaza seful activitatea p-aici, si vede la ce ora m-am culcat, la ce ora am plecat dimineata de-acasa, etc...
__________________ [ Sub-inchiriez acest loc de reclama ] | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |