![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1 | ||
| Pentru cei care doresc schimbare de nick skimabtimi si mie pls nick-ul de la cont din crazy in tzrn thx a lot
__________________ Optional signature you may use to appear at bottom of your posts. | |||
|
| | #2 | ||
| Fuck me, Tommy. Si io care credeam ca alfabetizarea e conditie obligatorie de inscriere pe forum. Wrong...
__________________ Roll It Up, Light It Up, Smoke It Up | |||
|
| | #3 | ||
| trzn, "sa" rezolvat Pamela
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #4 | ||
| Si io vreau muuuuuuulltt de tot. Si de muuuuuuult. Nu mai vreau Bb.MhCh, vreau Bb Simplu. Am verificat si nu mai are nimeni nick-ul asta. 10X 10x. Fac cinste cu bere.
__________________ Drive fockin' safe! | |||
|
| | #5 | ||
| Quote:
![]()
__________________ Autor:Ray_Revolution | Data: 04-Jul-2008 11:34 e stupdi parerea mea. Adik beta test a fost si la BlizzCon. Si oricum....pana lanseaza astia jocul....totzi il vor fi piratat de pe net. A aparut full. So? | |||
|
| | #6 | ||
| Bb, o curiozitate, de unde venea nicku' tau anterior? De asta de acu' nu te mai intreb ![]()
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #7 | ||
| MhCh - cam acu 1 sau 2 ani cand jucam CS aveam un clan, nimic serios, doar intre prieteni. (Mayhem Children) Bb - prescurtare pe Bebe (cum imi zic prietenii) ![]()
__________________ Drive fockin' safe! | |||
|
| | #8 | ||
| Micul zeu Join Date: May 2001 Location: In apa campez bomba | Vreau si eu sa imi schimbati niku-l in Fuzzi!! ![]()
__________________ iubesc muzica si imi place parfumul | ||
|
| | #9 | ||
| si mie pls PLS PLS PLS schimbati-mi si mie numele in "Smaug the Powerful" (fara ghilimele )..pls. ......
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! Last edited by NUKE[D]; 07-04-2002 at 00:14. | |||
|
| | #10 | ||
| Smaug The Powerful... (urmeaza un camp de LOL-uri cat vezi cu ochii)...cred ca e cel mai amuzant nick pe care l-am auzit in viata mea. Un "must" pentru topicul de "asociatii" | |||
|
| | #11 | ||
| /me vrea nick nou: mudpie Si cu ocazia asta si schimbare de avatar, pliiiz!
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #12 | ||
| Ie ceva daca am gasit un nume mai misto si vreo sa mi-l schimb din nou??? Pls pls pls....tot cam aia e da suna mai misto (deh nu vreau sa moara unuii formisiti de ras ca ie pacat ..de forum ca pierde membrii nu de iei) Asa ca fie :The Dragon of Erebor ,pls pls pls ..... tnx
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #13 | ||
| As vrea si eu daca se poate sa mil skimbati din Reaper_kt in R3ap3r[kt] . multam indiferent care e raspunsu
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #14 | ||
| Acu e randu meu.... Avand in vedere ca .... marea majortate ma cunosc din perioada in care jucam counter-strike... aveam nickul osc1or.exe.... Daca se poate skimbatzimi si mie numele in : osc1or ...atat merci mult....
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #15 | ||
| marfa ... ce admini marfa... abia am postat si numele sa skimbat ![]()
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #16 | ||
| Vreau si eu in "Dread" 10x assasin ps by the way pana acum o saptamana eram dread si acum cand m-am logat cica sunt mano de unde pana unde ?
__________________ the unfunny troll | |||
|
| | #17 | ||
| Va rog si mie din Unconected in UNCONECTD . Multumesc anticipat! | |||
|
| | #18 | ||
| Assasin am si eu o rugaminte: Din "cobralethal" in "COBRAlethal" PLS, daca se poate scrie asa (cu caps)
__________________ »»» live fast »»» | |||
|
| | #19 | ||
| multumesc ![]() | |||
|
| | #20 | ||
| Doresc si eu o schimbare de nick...noul nick va fi : CS Addicted Mersi.
__________________ .::Life is just another game. Play it cool. All the time::. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|