![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #9 (permalink) | ||
| si mie pls
PLS PLS PLS schimbati-mi si mie numele in "Smaug the Powerful" (fara ghilimele )..pls. ......
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! Last edited by NUKE[D]; 07-04-2002 at 00:14.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Ie ceva daca am gasit un nume mai misto si vreo sa mi-l schimb din nou??? Pls pls pls....tot cam aia e da suna mai misto (deh nu vreau sa moara unuii formisiti de ras ca ie pacat ..de forum ca pierde membrii nu de iei) Asa ca fie :The Dragon of Erebor ,pls pls pls ..... tnx
__________________ "Cel ce cunoaste universul si nu se cunoaste pe sine , nu cunoaste nimic " -- Jean de la Fontaine LED website online ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
As vrea si eu daca se poate sa mil skimbati din Reaper_kt in R3ap3r[kt] . multam indiferent care e raspunsu
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Assasin am si eu o rugaminte: Din "cobralethal" in "COBRAlethal" PLS, daca se poate scrie asa (cu caps)
__________________ [Vând/Schimb] Tensiometru digital mobil Scala SC5100 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |