![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #205 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2003 Location: Bucuresti / Buzau |
As dori sa mi se schimbe si mie nick-ul! Din goethe in Goethe Va multumesc!
__________________ ###Goethe### Toate progresele sunt precare, iar soluţia unei probleme ne pune faţă în faţă cu o alta. | ||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Nenea Assassin, priti pliz, scoate-mi "_" din nick si inlocuieste-l cu un spatiu. Dau o bere cand oi ajunge prin Bucuresti Sau o shaorma? ![]() SpaceMan
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: campina |
Sa va povestesc o faza criminala : am intrat azi pe #gamesromania era op Assassin asa ca l-am intrebat daca el e cel carei administrator aici , am vorbit singur cateva min pe tema asta a schimbari nick-ului nestiind de acest thread . Probabil a dat un ignore . lol Deci vreau si eu o schimbare din cercetasu in Cercetasu` ok thx
__________________ CERCETASU : 93 Confirmed Kills '' The only easy day was yestreday '' "" NEVER SAY DIE '''' | ||
|
| | #213 (permalink) | ||
| Quote:
Damn, chiar eu am scris fraza de mai sus?
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: campina | Quote:
Scuze n-am fost eu atent dar nici ru nu ai fost foarte atent eu ti-am spus sa-mi schimbi numele in Cercetasu` cu apostrof sau cum i se zice (tasta aia de sub escape ) nu in Cercetasu' e o diferenta minora dar conteaza un pic Te rog eu schimba din nou daca vrei in Cercetasu` thx
__________________ CERCETASU : 93 Confirmed Kills '' The only easy day was yestreday '' "" NEVER SAY DIE '''' | ||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - ast este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|