![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #222 (permalink) | ||
|
Avand in vedere ca pe 07.08.2003 mi s-a schimbat nick-ul, acum poate sa dispara chestia cu "Nick anterior..."? 10q | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
| Userul meu
Am si eu o rugaminte la administratori: daca se poate sa-mi schimb numele din Ocelotus in Ocelot ca atunci cand mi-am facut contul n-am putut sa ma inregistrez cu Ocelot ca era ocupat. Acum vad ca Ocelot n-a postat niciodata si cred ca e fake. Daca s-ar putea sa-mi schimb doar numele din Ocelotus in Ocelot, dar sa-mi ramana toate datele la loc (mail-ul, numarul de post-uri pe forum, avatarul), ca altfel mai bine nu. Thx
__________________ I go down with the ship, that's what I do. I'm not even the captain, I'm going down with the ship. That's how I want you to think about me – a guy who keeps the captain company. | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
|
as vrea si eu schimbarea nick-ului in Demonul-Noptii daca se poate, si tinand cont ca ma apropii de venerabila varsta de 100 de posturi as dori sa am si avatarul de mai jos... 10x... (unul din ele)
__________________ TELEFON 0724205010 sau 0727205010 Last edited by DEMON_36; 22-04-2004 at 09:46. | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.computergames.ro/forum/sh...1&postcount=36
__________________ „Trance Energy.. a small step for man, a huge leap for mankind...” | |||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
Aş dori o schimbare a nick-ului în "salogeL". Şi ca să nu apelez la un Custom title gen "Nick anterior: coL.LegolaS", îl voi afişa în semnătură. Mulţumesc.
__________________ :: Toshiba Satellite A200-1IJ :: Intel Core2Duo T7250 2 GHz :: 2GB DDR2 667 MHz :: ATI Mobility HD2600 :: Toshiba 200 GB HDD :: :: Behringer DJX400 :: Stanton DJ PRO 2000 :: Pioneer CD-J 200 :: Last edited by coL.LegolaS; 03-05-2004 at 23:42. | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
|
sal adminilor. pls schimbati-mi is mie nicku din VypeR in The_VipeR multam anticipat
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|