![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #41 | ||
| Vreau si eu o schimbare cu Mr. Grumpy Merci. | |||
|
| | #42 | ||
| vreau si eu o schimbare de nick Horho=__BOSS__.Mersi frumos.
__________________ I am the Boss. | |||
|
| | #43 | ||
| As vrea si eu va rog frumos sa-mi schimbati nick-ul din "Bone Vampire" in "Kain" . Assassin sorry ca nu ti-am raspuns da' n-am mai intrat pe acest thread !! Vroiam sa zic ca daca voi imi schimbati nickul, ceilalti useri nu o sa stie,nu ?
__________________ INSURED BY MAFIA YOU HIT ME, WE HIT U ! | |||
|
| | #44 | ||
| Esti dus mah , cum adica ceilalti useri nu o sa stie ca iti schimbi nicku'? Btw, exista un Kain, dc nu esti atent?
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
| | #45 | ||
| Nu sunt dus mah ! Nu stiam ca mai exista un Kain, o sa ma mai gandesc la un nick si revin !
__________________ INSURED BY MAFIA YOU HIT ME, WE HIT U ! | |||
|
| | #46 | ||
| As dori si eu o mica schimbare, din"dantim11" in "dantim1" . Multumesc !
__________________ signatures | |||
|
| | #47 | ||
| vreau si eu Pepsi pls ? | |||
|
| | #48 | ||
| daca puteti....T.rac3Er... 10x
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #49 | ||
| deshi numele topicului este destul de explicit, nu vreau schimbare de nick, nici de alte "caracteristici" care ma definesc. poate nu e locul potrivit, dar mi se pare rather unfair schimbarea nickului. bun, schimbarile minore, da (o litera mare/mica, o cifra in plus/minus) dar cand ai completat formularul ala shtiai ce vrei. e destul de cuidat sa te tot uitzi aici sa vezi cu cine vorbeshti pe forum. pana la urma, luam un personaj*: 3 ani scrie baliverne, aduna mia de posturi, acum ishi schimba nickul shi avatarul, shi gata... somebody else... avand in vedere ca e f. ushor ca cineva sa fie categorisit 'newbie', mia de posturi shi ca e pe forum de ceva vrema conteaza. *: nu vizam pe nimeni. all characters are fictive. any resemblance to real characters is a pure coincidence.
__________________ grGlideShutdown; | |||
|
| | #50 | ||
| In versiunea urmatoare a regulamentului va exista o prevedere care va impiedica schimbarea nickului mai des de o data pe un an, doi. Show©
|
| | #51 | ||
| Quote:
Grose Shize ... si eu care vroiam sa-mi fac un obicei din asta.
__________________ Pilgrimage | |||
|
| | #52 | ||
| Guest | Schimba-mi si mie te rog nick-ul in OPTIMUS (cu caps) si la custom title scrie custom title (cu litere mici) .Mersi. | ||
|
| | #53 | ||
| Nicku' Optimus este (deocamdata) banat.
|
| | #54 | ||
| Guest | Pai eu nu vreau Optimus ci OPTIMUS.Normal ca nu se poate Optimus,doar e alt user ![]() | ||
|
| | #55 | ||
| Quote:
.Nici mie nu mi se pare fair schimbarea de nick. De avatari si custom title da. Si vad ca-l cam f***ti de nu se poate pe Assasin . Poate d-asta nu mai are timp sa-mi schimbe si mie avataru' si custom title-ul ![]()
__________________ Having to cope with a dysfunctional society, we take refuge in solitude which is a substitute for dignity Zhang Ke Jia | |||
|
| | #56 | ||
| Guest | Unq,nu mai vorbi despre lucruri de care n-ai habar ![]() | ||
|
| | #57 | ||
| Quote:
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #58 | ||
| Optimus, daca o sa iti schimb numele in OPTIMUS, cand ai sa fii din nou banat, o sa imi ceri sa ti-l schimb in OptimuS, oPTIMus etc etc? noshit©
|
| | #59 | ||
| poate o sa vrea sa il schimbi in 0pteemoos, sau 0p-tea-wuss... err 0p-tea-muss. Optimus, foloseste-ti imaginatia, vorba aia ai destula ![]()
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) | |||
|
| | #60 | ||
| Guest | Assassin,esti tu asa sigur ca voi fi din nou banat?Si daca da,de ce? Sigur ca firesc era sa fi ridicat banul de pe nick-ul Optimus,dar avand in vedere ca n-am de ce sa pretind sa fiu tratat firesc,din moment ce asta nu s-a intamplat cu ocazia banarii,m-am gandit sa cer ceva ce vad ca a obtinut oricine a cerut.Presupun ca nu cer prea mult,nu?P.S. cubulets,nu toata lumea sufera de personalitate multipla ca tine Eu sunt stabil Poate ai o intalnire pe mirc sau ceva de genul asta si eu te retin ![]() | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|