![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1206 (permalink) | ||
|
As dori si eu o schimabre de nick pls: old-"SAY" new-"Vreau Capsuni" Multumesc anticipat -------------------- Editare ulterioară -------------------- Mi-am trecut nick-ul anterior in semnatura.Daca se poate va rog,sus la nick sa nu-mi mai treceti "nick anterior:SAY"MS anticipat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- NU mai doresc nici o schimbare de nick.Imi cer scuze pt cate posturi am scris.Numai bine
__________________ "Inteleptul spune putine dar stie multe,prostul stie putine dar spune multe" Last edited by Vreau Capsuni; 17-06-2008 at 21:19. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #1208 (permalink) | ||
|
Old nick: Nervoz New nick: semizeu: (cu punctele dupa el) Thanq
__________________ [Core2Extreme qx9770@ak965 | Asus p5e3*premium*wifiAp | Asus hd4870 | Corsair XMS3 2gbddr3*1600 | Hitachi 580gb | xFi xAudio | g15 | g9 | z5500 | precision*gaming*headset | SteelPad qck+ | Samsung 940Bf | A+ xclio*twin | 700w*ocz*gamexstream] [Core2Extreme x6800@3.4 | Asus p5w*dh*deluxe | Asus x1900pro | Corsair XMS2 2gbddr2*800 | 160gb Wd | Technics f880| A+ curbic | Samsung 26" | vx6 webcam | 500w*kmepk | Hp c5280] | |||
|
| | #1215 (permalink) | ||
| Quote:
N-am primit nimic.
__________________ Clientu' de azi, victima de maine | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|