![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | Thread Tools |
| | #1221 | ||
| Vreau si eu o schimbare de nick daca se poate. Nickname-ul vechi: "Orfz" Nickname-ul nou: "Skyes" (fara "") Multumesc anticipat! | |||
|
| | #1222 | ||
| Assassin, si cu nick-ul meu cum ramane? Am schimbat iar pozitia nick-ului in semnatura, poate nu ti-a convenit unde il pusesem initial... ![]()
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #1223 | ||
| Quote:
Este mai in tendinte in zile astea cocalare ![]()
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #1224 | ||
| Da, stiu, e un risc pe care mi-l asum, sa fiu confundat cu firma aia de cocalari. ![]() Ideea e ca mai toti care ma stiu, imi zic DG, so...e mai simplu.
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. | |||
|
| | #1225 | ||
| eu zic sa lasi Dead Ghost. suna mai bine. DG...deja e o marca, un nume: D&G, Double Gay etc...
__________________ Una din prejudecatile lumii noastre este de a pune eticheta, de a clasifica totul; oamenilor li se pare ca au si inteles ceea ce au clasat. | |||
|
| | #1226 | ||
| Mda, raman tot cu Dead Ghost...Vroiam o schimbare, dar neah, e mai bine asa pana la urma. Sunt prea batran ca sa mai imi schimb numele. ![]()
__________________ VAND: Birou pt PC + scaun de birou SCHIMB: Doresc upgrade de la 2GB la 4GB memorie. Last edited by Dead Ghost; 16-07-2008 at 21:45. | |||
|
| | #1227 | ||
| As dori si eu o schimbare de nick. Old nick : " PusHtyU " New nick : " Orlandinho " | |||
|
| | #1228 | ||
| as vrea si eu nickul nasty, simplu ( cu n nu cu N) daca se poate problema e ca exista deja, dar e un cont facut prin 2003 care nu s-a logat decat o data, atunci cand a fost facut... se poate? ![]() | |||
|
| | #1229 | ||
| As dori si eu o schimbare de nick daca este posibil. Old: 'spitfire001' New:'SpitFireeee' | |||
|
| | #1230 | ||
| Nick anterior: Butcher CTF Join Date: Jul 2002 Location: Bucuresti | rog schimbare nick - am un user cu vechime pe forum, dar nu prea l-am folosit old nick= Butcher CTF new nick= the_fool2k multumesc! | ||
|
| | #1231 | ||
| multumesc pt schimbarea nick-ului si pt intelegere. | |||
|
| | #1232 | ||
| As dori si eu o schimbare de nick!!!!! old nick= boyz new nick= unikat Last edited by unikat; 30-07-2008 at 19:42. Reason: :) | |||
|
| | #1233 | ||
|
| | #1234 | ||
| Va rog frumos sa imi schimbati nickul din "cosmin_eu2005"(suna cam a cocalar) in "5tinky"(incepe cu 5 nu cu S),iar daca nu se poate in "Sh1nobi".Multumesc mult !
__________________ YM:cosmin_angel2006 Tel: 0732866652 | |||
|
| | #1235 | ||
| Va rog o schimbare username : username vechi : itheMaster username nou : CristianLuca Multumesc. | |||
|
| | #1236 | ||
| Va rog si eu schimbare de nick, nick nou: Kinky | |||
|
| | #1237 | ||
| Nick anterior: Teo04 Join Date: Nov 2007 | Va rog o schimbare de nick , noul nick Teo06 | ||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|