![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1522 (permalink) | ||
|
Salut, As dori o schimbare de nick: Old nick - "alisu" New nick - "AlexDinamo21" Mersi anticipat!!
__________________ Yahoo Messenger: alex.dinamo21@yahoo.com | |||
|
| | #1523 (permalink) | ||
|
Salut, Doresc o schimbare de nick, Old nick - "crocobauru" New nick - "Solozaur" Multumesc!
__________________ Vand Jocuri PS3 si God of War 1&2 | |||
|
| | #1524 (permalink) | ||
|
Am si eu rugamintea sa imi fie schimbat nikul: old nick= Lord_YU new nick= EviLman Linkul cu precedenta schimbare: http://forum.computergames.ro/38929363-post1276.html si daca este posibil sa pun "nick anterior Lord_YU" in semnatura ? multumesc anticipat.
__________________ Dell XPS M1330 Last edited by Lord_YU; 03-11-2009 at 22:50.. | |||
|
| | #1526 (permalink) | ||
|
Daca se poate as dori si eu schimbarea userului : OLD : vonclaus NEW : Cuddles
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 | |||
|
| | #1529 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| | #1534 (permalink) | ||
|
Salut,as dori o schimbare de nick: Old nick - "Ciulikkk`" New nick - "Ballack`" | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |