![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| 1. Schimbarea numelui se poate face ori in primele doua saptamani de la inregistrare, ori o data pe an. In acest ultim caz sunteti obligati sa purtati vechiul nick drept custom title timp de un an. 2. Cererea se face respectand urmatoarea formula: Old nick - "nick" New nick - "new nick" 3. Schimbarea numelui este un privilegiu, nu un drept. Cererile voastre sunt satisfacute in functie calitatea si pertinenta posturilor dumneavoastra |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #163 (permalink) | ||
|
Eu deocamdata raman la nickul meu ca imi place f. mult ![]() Multumesc
__________________ Dacia Solenza SCALA 1.4MPI, 8 valve, 75 de cai voiosi + traseu Borla + filtru aer sport + chiptuning Dimsport = 80HP+ drak stie cat ID yahoo messenger: marius_seby85 Tel: 0720.722.892/0753.095.598 | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
|
Daca intri pe oricare pagina din threadul intitulat "Pentru cine vrea avatar" ai sa vezi ca sus de tot spune asa: "Acest topic este inchis. De astazi functioneaza metoda de upload a avatarului, valabila doar pentru ce care au cel putin 100 de posturi. Asta se face in User Cp / Options / Avatar / Custom avatar (yes) / Browse file (selectati fisier) / Upload. Marimi maxim acceptate: 100 x 100 pixeli si 25 k." Lamurit?
__________________ Dacia Solenza SCALA 1.4MPI, 8 valve, 75 de cai voiosi + traseu Borla + filtru aer sport + chiptuning Dimsport = 80HP+ drak stie cat ID yahoo messenger: marius_seby85 Tel: 0720.722.892/0753.095.598 | |||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
puteti sa-mi schimbati si mie nick-ul in IOn (dar s-ar putea sa existe deja desi la search nu l-am gasit) daca nu se poate atunci: [IOn] sau <IOn> daca nu merge nici asa ... asta este ![]() RESPEKT IOn
__________________ BORGChat Developer Last edited by [IOn]; 12-08-2003 at 17:31. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|