Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Admin > Help Desk

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-11-2009, 18:37   #1 (permalink)
Registered User

ccristian's Avatar

Cum sterg contul de pe ComputerGames ?

Am si eu o intrebare ? Cum sterg contul de pe ComputerGames ?

ccristian is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 18:39   #2 (permalink)
Registered User

maryanwanted's Avatar

eu am alta intrebare. de ce ai vrea asa ceva? cu ce te incurca?

maryanwanted is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2009, 19:23   #3 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by maryanwanted View Post
eu am alta intrebare. de ce ai vrea asa ceva? cu ce te incurca?

problema il intereseaza pe el si nu vad de ce ti-ar spune tie care sincer nu poti face nimic in privinta asta

raspunsul la intrebarea ta este :nu se sterge. S-a mai discutat problema si afara de cateva cazuri cand era forumul mai pe la inceput , alte conturi nu stiu sa se fi sters. Nici posturi de altfel

Deceiving is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 00:40   #4 (permalink)
mz
V-am prins, vrajitoarelor!

mz's Avatar

Quote:
Originally Posted by Deceiving View Post
problema il intereseaza pe el si nu vad de ce ti-ar spune tie care sincer nu poti face nimic in privinta asta

raspunsul la intrebarea ta este :nu se sterge. S-a mai discutat problema si afara de cateva cazuri cand era forumul mai pe la inceput , alte conturi nu stiu sa se fi sters. Nici posturi de altfel
Esti pe din afara, posturi se sterg si in prezent. Iar userii au fost stersi ani buni. In caz ca nu stiai, acest forum exista din 1999.

mz is offline    Reply With Quote
Old 02-11-2009, 01:01   #5 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by mz View Post
Esti pe din afara, posturi se sterg si in prezent. Iar userii au fost stersi ani buni. In caz ca nu stiai, acest forum exista din 1999.

multam de lectiile de istorie dar cred ca in cei 6 ani ti s-a ramolit putin creierul , ia priveste aici la postul 19

Deceiving is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 19:26   #6 (permalink)
Registered User

ccristian's Avatar

Problema sta in felul urmator...m am saturat de oamenii astia ,fratilor intelegeti.Cum fac o greseala cum sar pe mine si ma baneaza ,ba o saptamana ba 2 a.Ba ca scrie nu stiu ce in nu stiu ce regulament ba ca plm.Din fericire sunt alte siteuri mai respectabile care nu pun atatea conditii si nu trebuie sa suporti mitocaniile unor operatori care se cred atotstiutori/niste infumurati.Cam atat am avut de spus.Este vre o solutie la problema mea?

Old 05-11-2009, 19:57   #7 (permalink)
Nick anterior: adynechita

sirAdrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by ccristian View Post
Problema sta in felul urmator...m am saturat de oamenii astia ,fratilor intelegeti.Cum fac o greseala cum sar pe mine si ma baneaza ,ba o saptamana ba 2 a.Ba ca scrie nu stiu ce in nu stiu ce regulament ba ca plm.Din fericire sunt alte siteuri mai respectabile care nu pun atatea conditii si nu trebuie sa suporti mitocaniile unor operatori care se cred atotstiutori/niste infumurati.Cam atat am avut de spus.Este vre o solutie la problema mea?
Cand ti-ai creat cont pe acest forum ai bifat ca ai luat la cunostina regulile ce sunt impuse. Iar regulile pot sa fie update si tu va trebui sa te conformezi.

Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail.
Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE

sirAdrian is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 00:31   #8 (permalink)
Nick anterior: Volcanos

Cypher's Avatar

Quote:
Originally Posted by ccristian View Post

Ahhaaa noi suntem de vina nu ca tu nu respecti regulamentul . Super.
Exista totusi o solutie in care contul poate zbura instantaneu : Citeste aici Cu şi despre sistemul de User Infraction si vezi ce regula poti incalca incat sa ramai definitiv fara cont

/sarcasm off

Nu nu poti,au fost decat cateva cazuri mai speciale.

ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Cypher is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 00:36   #9 (permalink)
Registered User

all24's Avatar

Te plangi pentru ban? Pai pe forumul de unde vin eu pentru acel ''plm'' primeai ban definitiv =)) . Sunt chiar lejere regulile de aici. Sunt atatia offtopic,atatia care injura si nu le zice nimeni nimic .
Posted via Mobile Device

all24 is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 13:07   #10 (permalink)
Registered User

ccristian's Avatar

si uniii useri ai acestui site sunt de tot rahatul.de exemplu mi am pus cate ceva la vanzare si isi tot dau ei cu pareri arunca cu tot felul de mizerii ca nu se merita banii sau ca ei nu ar da atatia bani etc etc.Nu ar fi normal ca si acestia sa fie sanctionati?eu inteleg,am gresit sunt sanctionat ,dar astia care bat campii de la subiect si fac reclama proasta desi nu sunt interesati de produs cu astia ce facem fratilor????? nu este normal sa ma enervez?Pe astia nu ii mai vad operatorii?De asta spun eu ce spun.

Old 16-11-2009, 23:43   #11 (permalink)

Cypher's Avatar

Pai daca nu folosesti Report Post e mult mai greu de gasit/corectat/pedepsiti userii neastamparati.

Dai un Report , spui motivul si moderatorul/administratorul va actiona in cosencinta. Daca nu este nici un semn de la staff atunci trimiti un PM ( ai numele celor care au grija de sub arie in partea din dreapta jos)

ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

Old 16-11-2009, 23:58   #12 (permalink)
Nick anterior: marcelkmg

Lord_YU's Avatar

Cypher: Pentru ce sa dea report? Pentru asta Nokia 1100 (an 2003) ?

Dell XPS M1330

Lord_YU is offline    Reply With Quote
Old 17-11-2009, 10:02   #13 (permalink)

Cypher's Avatar

Observ ca a fost solutionat cazul. Dar daca l-ai folosit ca exemplu raspunsul este da, ca si la orice abatare pe care o observati.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Admin > Help Desk

Thread Tools

Posting Rules