![]() |
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | Quote:
problema il intereseaza pe el si nu vad de ce ti-ar spune tie care sincer nu poti face nimic in privinta asta raspunsul la intrebarea ta este :nu se sterge. S-a mai discutat problema si afara de cateva cazuri cand era forumul mai pe la inceput , alte conturi nu stiu sa se fi sters. Nici posturi de altfel
__________________ All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2009 | Quote:
multam de lectiile de istorie dar cred ca in cei 6 ani ti s-a ramolit putin creierul , ia priveste aici la postul 19
__________________ All parts should go together without forcing. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer." -- IBM maintenance manual, 1975 | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Problema sta in felul urmator...m am saturat de oamenii astia ,fratilor intelegeti.Cum fac o greseala cum sar pe mine si ma baneaza ,ba o saptamana ba 2 a.Ba ca scrie nu stiu ce in nu stiu ce regulament ba ca plm.Din fericire sunt alte siteuri mai respectabile care nu pun atatea conditii si nu trebuie sa suporti mitocaniile unor operatori care se cred atotstiutori/niste infumurati.Cam atat am avut de spus.Este vre o solutie la problema mea?
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Iar regulile pot sa fie update si tu va trebui sa te conformezi.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Ahhaaa noi suntem de vina nu ca tu nu respecti regulamentul . Super.Exista totusi o solutie in care contul poate zbura instantaneu : Citeste aici Cu şi despre sistemul de User Infraction si vezi ce regula poti incalca incat sa ramai definitiv fara cont ![]() /sarcasm off Nu nu poti,au fost decat cateva cazuri mai speciale.
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
si uniii useri ai acestui site sunt de tot rahatul.de exemplu mi am pus cate ceva la vanzare si isi tot dau ei cu pareri arunca cu tot felul de mizerii ca nu se merita banii sau ca ei nu ar da atatia bani etc etc.Nu ar fi normal ca si acestia sa fie sanctionati?eu inteleg,am gresit sunt sanctionat ,dar astia care bat campii de la subiect si fac reclama proasta desi nu sunt interesati de produs cu astia ce facem fratilor????? nu este normal sa ma enervez?Pe astia nu ii mai vad operatorii?De asta spun eu ce spun.
| |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pai daca nu folosesti Report Post e mult mai greu de gasit/corectat/pedepsiti userii neastamparati. Dai un Report , spui motivul si moderatorul/administratorul va actiona in cosencinta. Daca nu este nici un semn de la staff atunci trimiti un PM ( ai numele celor care au grija de sub arie in partea din dreapta jos)
__________________ ATENTIE!Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Cypher: Pentru ce sa dea report? Pentru asta Nokia 1100 (an 2003) ?
__________________ Dell XPS M1330 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Observ ca a fost solutionat cazul. Dar daca l-ai folosit ca exemplu raspunsul este da, ca si la orice abatare pe care o observati.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |