![]() |
| | #201 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 |
Am si eu o mica intrebare,v-oi pleca si eu in Grecia la sf lui August,si as vrea sa stiu daca trebuie pasaport,la agentia cu care mergem ni s-a spus ca nu e nevoie de pasaport si nu as vrea sa am vreo surpriza la vama.Si inca o intrebare,cum e cu bacul,te controleaza la bagaje,sau pe tine,trebuie sa faci ceva cand te urci pe bac,sa-ti controleze vre-un act,sau pur si simplu te urci doar,mai exact cum decurge calatoria cu bacul. Va multumesc! | ||
|
| | #202 (permalink) | ||
|
Nu ai nevoie de pasaport. Eu am trecut doar cu buletin si cartea verde a masinii. Nu cred ca te controleaza nimeni cand traversezi cu bacul (asta in cazul in care nu treci cu bacul in alta tara - in aceasta situatie nu stiu ce sa spun).
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
|
da, se merita. la hotel de 4* conditiile sunt excelente!
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Quote:
Tot ce pot spune ca a fost super ![]() Pot da mai multe detalii despre insula pentru doritori. p.s. imi cer scuze pentru dimensiunea pozelor
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| La cazare? Am cautat pe net, un site bun este www.greeka.com. Am gasit la 35 EUR / noapte extra sezon pentru un studio complet utilat. (A/C, bucatarie, baie, TV, balcon, parcare)
|
| | #214 (permalink) | ||
| grecia - preturi + sugestii/experiente
Cum tot o sa merg in grecia vara asta, m-am gandit sa deschid un thread si sa va invit sa impartasiti si altora impresii si idei despre grecia, in special preturi referitor la excursii, mancare, cazare, transport si altele.... sper sa ne fie de folos | |||
|
| | #218 (permalink) | ||
| grecia - preturi
Cum tot o sa merg in grecia vara asta, m-am gandit sa deschid un thread si sa va invit sa impartasiti si altora impresii si idei despre grecia, in special preturi referitor la excursii, mancare, cazare, transport si altele.... sper sa ne fie de folos | |||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
In Grecia nu ezitati sa incercati berea locala Mythos este foarte buna !!! Cea mai buna bere pe care am baut-o vreodata, are ceva din aroma Metaxei in ea
__________________ Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler) | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
|
Salutare ! Vreau sa merg in Grecia in Halkidiki. Am inteles ca este frumos acolo dar as dori sa stiu si de la cineva care a fost personal acolo si poate sa-mi recomande si un hotel sau o zona frumoasa. http://www.greeka.com/macedonia/halk...category-4.htm Astea sun hotelurile pe care le-am gasit eu. Daca cineva poate sa vina cu o recomandare este invitat sa posteze .Mersi ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|