![]() |
| | #221 (permalink) | ||
|
Pot sa iti mai recomand Athena Palace in Sithonia la 4 stele sau Lily Ann Beach la 3 stele langa el, daca iti place o zona mai retrasa pe plaja intre munte si mare, peisaje superbe. Ai orasul Nikiti aproape cu multe supermarket-uri ieftine si alte orase pe coasta la mica distanta.
__________________ Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler) | |||
|
| | #223 (permalink) | ||
| Thassos - Grecia
O sa plec pe 16 iulie in insula THASSOS - GRECIA. A mai fost cineva pe acolo ? Cum este ? Preturi ? Locuri de vizitat ? etc va rog daca stie cineva astept cu mare inters....
__________________ Y! bogdan_c1983 tel 0721.282.732 I`m the best fuck the rest... | |||
|
| | #224 (permalink) | ||
|
o intrebare, poate putin offtopic: prin ce agentie te duci? as vrea si eu sa ajung prin locuri din astea si vrea sa vad care sunt preturile pt. sejururi. da-mi un linkl, ceva, daca ai, te rog. referitor la preturi, nu sunt foarte mari, tocmai s-au intors niste amici din Rhodos, care e cam la acelasi nivel cu Thassos si a fost super ok. cald chiar si noaptea iar preturile nu sunt fenomenal de mari. sa nu uitam totusi, ca e o insula, iar totul e ceva mai scump decat in mod normal.
__________________ Vand cateva componente hardware | Vand CD Player Auto Blaupunkt Alicante CD31 | Vand reviste IT | |||
|
| | #227 (permalink) | ||
|
parintii mei s-au intors acum 3 sapt din thassos, au fost prin agentia christiantour. N-au avut nimic de reprosat, a fost fenomenal pentru ei, atat serviciile agentiei cat si serviciile la fata locului. Preturile sunt putin cam mari, dar nu foarte, totul e acceptabil, mancarea la taverne e destula, oamenii foarte amabili. Daca mai aveti intrebari , va stau la dispozitie. Cateva poze sa vedeti ce va asteapta.
| |||
|
| | #228 (permalink) | ||
| Quote:
- Am vazut ca insula e legata de zona continentala prin 2 poduri. Drumul pare insa cam prea lung, in cat timp l-ai facut? Eu ma gandeam la o varianta masina + fery boat. - Cam ce-ar fi de vizitat pe insula? A fost totul pe cont propriu sau ai apelat la serviciile vreunui ghid local pentru excursii optionale? Last edited by mz; 10-10-2007 at 12:09. | |||
|
| | #229 (permalink) | ||
| Quote:
Insula a fost la origini peninsula, aceasta devenind insula. Legatura cu zona continentala se face printr-un pod metalic lung cam de 30m. Nu exista ferry boat. Nu sunt taxe de a intra pe insula. Accesul spre capitala insulei se face pe 2 drumuri: 1 mai lung, care ocoleste laguna si al 2-lea direct spre oras. Acest din urma era inchis cand am fost eu, la sfarsitul lunii mai. Quote:
Recomand plajele de pe coasta vestica: sunt mult mai frumoase decat cele de pe coasta estica. Dintre plaje, recomand: Kathisma, Egialos, Egremni, Porto Katsiki, Agiofili Ca orase: capitala, Vasiliki (sporturi de apa), Nidri (plecari in excursii pe alte insule din zona) Iti recomand sa mergi cu masina proprie, ca sa ai mijloc de locomotie pe insula si s-o poti vizita. Peisajele sunt superbe, oriunde ai merge. Eu in 2 saptamani o stiam deja ca-n palma. Pe de alta parte, nu te vei plictisi la aceeasi plaja. Drumurile asfaltate sunt impecabile si daca esti sofer, o sa-ti placa f. mult (mai ales serpentinele)
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #231 (permalink) | ||
|
Nu, a fost prima. La anul ma bate gandul la un Zakynthos. In ultima zi plecasem in Vasiliki cu gandul sa luam ferry-boat-ul spre Kefalonia. Din pacate am ajuns cu 5 minute intarziere (deja iesise din port).
__________________ Vand Ford Focus Ghia, August 2007, Hatchback 2.0 TDCi 136CP, garantie 3 ani live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #232 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 |
Am prins o oferta pentru revelion in Grecia - 5 zile+micul dejun +masa de revelion, hotel Holiday Inn in Salonic (5 stele pe situl lor oficial, dar l-am gasit cotat si cu 4 stele in alte oferte) la pretul de 252 euro/pers. E ok oferta ( e mult sau putin)? As vrea sa stiu daca a fost cineva la hotelul asta si poate sa-mi spuna cateceva despre conditiile de acolo..multumesc!
__________________ Extraterestrii au venit pe Pamant sa caute noi forme de inteligenta...ASCUNDE-TE!!!..ne faci de rusine... | ||
|
| | #234 (permalink) | ||
pe link-ul pe care mi l-ai dat Holiday Inn apare cu 3 stele...pana la urma cate stele are hotelul asta..poate totusi a fost cine cazat acolo si poate da mai multe detalii, ca deja nu mai inteleg..multumesc oricum AIX
__________________ Extraterestrii au venit pe Pamant sa caute noi forme de inteligenta...ASCUNDE-TE!!!..ne faci de rusine... | ||
|
| | #236 (permalink) | ||
Pe situl asta hotelul iar are..5 stele ..oricum m-am hotarat sa ma duc ( am achita deja avansul ), voi costata la fata locului cum si cate stele are si cum sunt conditiile
|
| | #237 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 Location: in the middle of the nowhere |
poate sa-mi dea cineva detalii despre conditiile de circulatie din bulgaria? cand este mai bine sa conduci noaptea sau ziua, te ratacesti usor, cum este politia vecina, etc... multumesc anticipat | ||
|
| | #238 (permalink) | ||
|
daca tot a inviat threadul asta....... ..daca nu ai mai fost ever in Bulgaria (macar cu autocarul)..nu-ti recomand sa te aventurezi. In principiu Bulgaria trebuie traversata cat mai repede cu putina, cat mai putine opriri; opreste numai in locuri aglomerate & shit, u know the rest...
__________________ - The financial situation at the moment is so bad that women are now marrying for love! - The financial situation at the moment is so bad that men are now enjoying free sex! | |||
|
| | #239 (permalink) | ||
| Quote:
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|