![]() |
| | #1 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad | Viza ptr Serbia Joi seara am un interviu ptr un job in Belgrad si azi am aflat ca-mi trebuie viza ptr Serbia, desi nu stau nici 24h. Problema e ca nu stiu ce sa le spun maine la ambasada: daca spun ca scopul vizitei este turistic, nu am voucher de cazare (oamenii mi-au rezervat o camera la hotel ptr o noapte), daca spun business, nu am cum sa dovedesc (e de inteles de ce ), daca spun ca ma duc ptr un interviu ptr un job nu stiu cat de bine da (locuri de munca etc). Voi ce ziceti, ce ati spune daca vreunul dintre voi ar fi in locul meu? | ||
|
| | #2 | ||
| nu cred ca te lasa fara voucher sau scrisoare de invitatie. roaga-i pe cei din Belgrad sa-ti trimita prin fax una din astea 2..
__________________ jack your body | |||
|
| | #3 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad | Intr-adevar, imi trebuie invitatie cu orice pret. Am vorbit cu oamenii si i-am rugat sa sune la ambasada sa vada ce-i si cu invitatia asta ca ei cereau sa aiba stampila de la tribunal samd. | ||
|
| | #4 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Ambasada Serbiei este pe Calea Dorobanti vis-a-vis de Scoala Americana. Trebuie sa completezi cererea din atasament. Mai ai nevoie de fotocopie pasaport. Pt. viza tip business: Firma la care ai dat interviu trebuie sa-ti trimita o invitatie la faxul Ambasadei Serbiei din Bucuresti. Aceeasi invitatie iti trebuie si tie in fotocopie. Viza tip business e valabila 3 luni cu multiple intrari / iesiri. Pt. viza tip turist: Voucher Viza se da in aceeasi zi! Dimineata depui actele cu incepere de la 10:00 si dupa-amiaza platesti viza si ridici pasaportul cu incepere de la 14:00. In privinta orelor si costului vizelor cel mai bine e sa dai un telefon la ambasada lor. Personalul lor este amabil si intelegator dar stau prost la capitolul punctualitate. Bafta la interviu. Belgradul e un oras foarte frumos. Later edit: Mie nu mi-a trebuit stampila de la tribunal. E vorba de o simpla invitatie. | ||
|
| | #5 | ||
| Veveroi Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti | Eu te pot ajuta cu pretul. Costa 27 Eur daca nu ma insel.
__________________ F - R - I - E - N - D - S | ||
|
| | #6 | ||
| 27 de euro te costa o intrare si o iesire din serbia
__________________ | |||
|
| | #7 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad | Intre timp s-a rezolvat, au trimis o invitatie prin fax, au vorbit la ambasada si e ok. Imi era teama ca daca ma duc pe tema de business sa nu-mi ceara si alte documente (adeverinta etc.) pe care nu le-as putea aduce deoarece eu ma duc la un interviu. Am inteles ca daca ceri viza numai ptr o intrare/iesire pe motiv business este indeajuns o simpla invitatie fara alte hangarale. Multumiri celor care mi-au raspuns! ![]() | ||
|
| | #8 | ||
| Veveroi Join Date: Aug 2004 Location: Bucuresti | Cu placere si sa ne spui daca ti-a placut in Belgrad. Eu cel putin am fost foarte placut impresionat. Daca nu uiti, sa imi dai un PM cand te intorci. Drum bun si bafta la interviu !
__________________ F - R - I - E - N - D - S | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad | Acum stau f putin: ajung seara pe la 7 si plec a doua zi dimineata la 6. Dar poate data viitoare raman ptr un an si atunci sigur voi avea o impresie bazata. ![]() | ||
|
| | #10 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad | Gata, i have a deal! ![]() | ||
|
| | #11 | ||
| Nu-mi aduci si mie de acolo un Black Arrow M93? ![]()
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| | #12 | ||
| Caliber: .50BMG (12.7x99mm); Giiiiiiiiizăs, Gizăs, ti s-a pus pata pe ceva forumisti si ai aflat unde stau? ![]() | |||
|
| | #13 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2002 Location: Belgrad | Quote:
![]() | ||
|
| | #14 | ||
| Quote:
bonko, banuiam eu ca nu imi aduci ![]()
__________________ Barbatii au masina dupa cat castiga, femeile dupa cum arata. | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|