![]() |
| | #322 (permalink) | ||
|
Nu trebuie sa iti scrie in pasaport, au ei baza lor de date... ![]() Daca te-au refuzat, sansele sa primesti viza data viitoare scad considerabil.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #324 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 |
Tocmai am aflat ceva si nu stiu daca este adevarat ii rog pe cei care stiu sa imi dea un rapuns .Eu tocmai mam intors din State unite in 1 octombrie si vreau sa aplic in luna noiembrie pt viza de turist dar ma auzit ca ar fi mai bine sa mai astept cateva luni sa treaca .....vreo sase luni .Este adevarat tre sa mai astept sau nu este nici o problema daca aplic acuma ( ar fi un dezavantaj pt obtinerea vizei sau nu conteaza )? Va multumesc anticipat | ||
|
| | #325 (permalink) | ||
am fost si eu in sf la ambasada pt viza de turist .Am luato pe 10 ani fara nici o problema doar cu 2 intrebari de la nenea consul .Studiezi in Us ? si unde mergi ? nu mia cerut nimik altceva am luat viza doar cu pasaortul chitanta de labanca poza si ds 156 . Succes la toti !
| ||
|
| | #327 (permalink) | ||
mda bine k nu a trebuit | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |