![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Una peste alta, cred ca cel mai mult conteaza fata ta si impresia pe care o faci la interviu. Am luat acum doi in viza turistica fara nici un fel de probleme. Nu aveam invitatie. Aveam la mine extrase de cont, dar nici nu am apucat sa le arat. De fapt, nu am apucat sa-i arat nici un fel de document cum ca am motive sa ma intorc in tara. A observat din formular ca statusem 2 luni in Iraq cu cativa ani inainte si numai despre aia m-a intrebat. I-am aratat pasaportul vechi cu viza irachiana dupa care am discutat aproape ca la o sueta. Mi-a dat viza pe 10 ani. Prin urmare, cred ca e mai mult vorba de fler si de intuitie decat de hartiile cu care incerci sa-i convingi tu ca aia sau ca ailalta.
__________________ Women might be able to fake orgasms, but men can fake whole relationships. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Mai mult ca sigur, dar si daca ai niste probleme la "hartii" e clar ca nu o sa te bage doar pe vrajeala ... insa , nu trebuie uitat ca in fatza aparentelor si ofiterii de consulat sunt la urma urmei tot niste oameni, iar daca lor li se pare ca esti antipatic sau simpatic probabil ca un anumit procent in aceasta cauza conteaza ....
| |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Sa va spun si parerea mea.Am luat si eu viza ieri(in a doua incercare). Sansele sa iei viza tin in proportie de 80 % de noroc.Si de ce spun asta?Pai am vazut cu aprope 30 de oameni nu au luat viza FARA nici un motiv intemeiat. Primul meu interviu,de acum 2 sapatamani, a durat 35 de secunde in care mi s-au pus 4 intrebari(mentionez ca viza este tip h2b). Intrebari puse de o femeie pe la vreo 35 de ani plictisita sa vada romani disperati cum isi cersesc o sansa in viata.Mi-a zambit ironic spunandu-mi(in romaneste) ca ii pare rau dar nu ma calific pentru o viza h2b.Ma rog... Al doilea,cel de ieri, durata 6 minute.Interviu beton cu intrebari relevante. Am picat la alt chiseu la un barbat de data aceasta care se uita cu alti ochi la mine si il interesa ce spun. Oricum..o greseala mare ar fi Scarlett sa nu spui ca ai rude in state si sa te prinda cu minciuna.No vei mai lua veci viza.
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
cam aceeasi poveste,am fost in state cu viza de 1 un an cu o singura intrare,exact aceleasi conditii ca si tine tanar etc..si am solicitat viza ca si prima data pe baza de invitatie de la unchiul din LA si am luat pe 10 ani fara probleme...
__________________ Ho ho Hooo,merry X-mas..and kids remember what Santa says " don't spend money,don't do drugs and don't have sex!" leave those things to me!..Ho ho hooo | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Quote:
Sa speram ca-i da bataie Basescu cu axa Washington-Londra-Bucuresti si ridica americanii vizele pentru romani . Desi am o banuiala ca inainte sa se intample asta o sa am eu pasaport britanic...In alta ordine de idei, am citit ca americanii tocmai implementeaza un nou mod de a cere/acorda vize, mai simplu, prin internet. Anul acesta o sa fie testat in varianta beta in Marea Britanie, si daca merge, va fi implementat in toata lumea. Regards, A.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
ei, o sa aplic si fara invitatie, ca unchiul meu tocmai mi-a spus ca nu imi poate da, ca nu indeplineste conditiile ![]() am in mai interviul si TREBUIE sa fie bine (am cumparat biletele, nu de alta )
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US |
sunt f curios daca o sa iti dea ok. mai ales ca acum e scandal fff mare cu immigrantii in State. dar dc ai luat-o prima data, posibil sa iti dea iar liber. oricum, dont worry, cunosc cazuri care aveau biletul de avion luat, invitatie de la rude, job stabil in germania si viza era doar turistica si nu i-au dat-o. motiv: i-au spus ca ei considera fiecare persoana care aplica pt viza ca viitor posibil immigrant ilegal. si asta scrie f clar si pe siteul lor de aplicatii pt viza. asta e cu prezumtia de "imigrant "...din pacate, daca esti cetatean roman, vezi ca te amprenteaza si esti in baza lor de bate pe veci. asta ca sa discutam si cetateni de gradul 2..sau 3...sau 7. anunta-ne si pe noi, desi eu cred ca o sa iei ok. | ||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Eu stiam ca in caz de refuz nu ti se spune motivul. In fine. La anu' ma bate si pe mine gandul sa fac o tura prin America, sper sa iau viza. Sotia are viza pe 10 ani, a primit fara probleme cand au trimis-o de la servici in delegatie pentru 2 luni la NY. A primit viza tourist+business pe 10 ani, desi e cetatean roman, si pleca de la o firma minuscula din Bucuresti. Cred ca refuzurile se mai bazeaza si pe alte chestii, uneori straine noua, muritorilor de rand... Regards, A.
|
| | #29 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US |
nu stiu de unde stii tu, AXA, dar eu am vazut motivatia in scris, semnata si cu antetul ambasadei. una e viza de business, care se acorda 99% si alta e viza turistica. posibil sa existe si tipul bussines-turist, nu contrazic. dupa nineeleven s-au inasprit conditiile. exista un segment de tari, vrei 49 care sunt pe o lista separata, cu posibile conexiuni cu terorismul. printre ele si romania, din cauza arabilor care au "studiat" medicina si alte chestii precum si de la Nea Caisa care avea stranse legaturi cu unii teroristi, Carlos, Ghadafi, Saddam. | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Guest |
Am 3 refuzuri pt viza de turist.Mama este rezidenta in US.Ultima oara,apt 3 camera,cont de 10.000,invitatie + o hartie de la un politician din US care garanta reintoarcerea mea la expirarea vizei nu au fost indeajuns sa dovedesc legaturi stranse cu tara mea de kkt.Sunt putini cam prostuti in cazul meu,in 2 ani intru la reintregire de familie.Oare ce o fi mai bine, sa fiu ilegal sau cu acte?? Eu chiar nu-i inteleg !!!
| ||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Nu ai cum sa intelegi...daca prostul sau proasta au avut o noapte de kkt...sau ma rog s-au certat cu jumatatea de dimineata adio viza... Tot o dam cu motivatii/scheme/etc.....e bulan si atat... Am pregatit acte pt oameni cu firme/case/copii/conturi/etc...si nu au luat (cu acte beton)...oameni care chiar nu aveau nici cel mai mic motiv sa nu se intoarca...si au luat un mare refuz.. E loterie - si intr-adevar actele sunt 10% si impresia de la interviu face restul...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Cineva mi-a spus ca daca ai aplicat la Loteria Vizelor, sansele pt obtinerea facila a unei vize pt US sunt drastic micsorate. Pentru ca odata ce ai aplicat la Loterie, e clar ca ai vrea sa emigrezi...iar atunci cand soliciti viza in okii lor sunt 80% sanse sa vrei sa ramai pe acolo. Iar acum au mai bagat si inscrierea la Loterie on-line. Ca sa aiba baietii bazele de date frumos facute si usor de consultat.
__________________ Cand regreti, gresesti a doua oara. | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Interesanta observatia cu loteria vizelor. Desi cunosc persoane care au aplicat la loteria vizelor, si apoi au primit viza turistica de USA. Daca ai castigat la loteria vizelor dar ai ales sa nu te duci, oare se schimba ceva?
|
| | #35 (permalink) | ||
| loteria
Unul dintre scopurile principale ale loteriei vizelor a fost diminuarea imigratiei ilegale in america. Daca a aplicat pentru asa ceva semnezi NEGRU/ALB ca vrei sa ramai acolo asa ca daca te duci sa aplici apoi pt. viza turistica sansele de a o obtine se apropie de zero. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Dane? Tu eşti? | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
In plus, ar trebui sa renuntati la mentalitatea asta de "oricine e vinovat pana la proba contrarie". Chiar nu mi se pare vreo problema sa aplic la loteria vizelor si in acelasi timp sa cer viza turistica. In caz ca nu stiati, viza turistica o ai ca sa vizitezi, viza de la loterie, o ai ca sa emigrezi. Daca vrei sa emigrezi, nu inseamna ca ai ramane ILEGAL acolo, daca ai o viza turistica...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |