![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Nu zice nimeni ca daca ai aplicat la loterie vrei sa emigrezi ilegal, dar este evident ca vrei sa EMIGREZI si acest fapt este luat in considerare de catre ofiterul de la ambasada care se ocupa de dosarul tau. Quote:
| |||
|
| | #42 (permalink) | ||
| Quote:
Aşa că povestea cu "vinovat până la proba contrarie" este foarte adevărată.
__________________ is thiiiis my voice? | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 1999 Location: Utah, US |
sa o lamurim, poate nu am fost clar. asta legat de acea prezumptie de immigrant. cititi ce scrie sub Qualifying for a Visa. http://uscis.gov/graphics/services/t...usPleasure.htm am ales cazul pt visa business-tourist, dar e valabil pt orice turist. "The presumption in the law is that every visitor visa applicant is an intending immigrant." Important Notice: August 3, 2003 Effective immediately, the U.S. has suspended its policy of allowing travelers to pass through U.S. airports in transit to foreign destinations without a visa if they would otherwise require a visa to enter the U.S. Foreign visitors traveling to the United States have their two index fingers scanned and a digital photograph taken to match and authenticate their travel documents at the port of entry. The US-VISIT requirements do not replace visa requirements for entering the United States. For U.S. Visas the chosen biometric identifier method is a digital photo and electronic fingerprints. The two index fingers of a visa applicant are electronically scanned in a quick, inkless process during the consular officer's interview with the applicant. All Embassies and Consulates are now processing fingerprint scans when visa applicants are interviewed for their visa. Applicant Refusal to be Fingerprinted at Visa Interview A visa applicant who refuses to be fingerprinted would have his or her visa application denied on the basis that it is incomplete. However, an applicant who then later decided to provide fingerprints would have his or her visa application re-considered without prejudice. The electronic data from the two fingerprints is stored in a database and is made available at U.S. ports of entry to Department of Homeland Security immigration inspectors. The electronic fingerprint data is associated with an issued visa for verification and the privacy of the data is protected by storage in the database. | ||
|
| | #44 (permalink) | ||
| Quote:
Din pacate si eu voi avea o MARE problema peste cativa ani daca nu se schimba ceva cu vizele US
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
astazi am fost la consulat, unde am primit viza pe 10 ani!!!!! Nu mi-au cerut nici invitatie, nici extras de cont ci doar adeverinta de student si mi au pus ei intrebari despre situatia mea financiara si intentii de viitor!!! Just great
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Absolut evident, nu am vazut threadul pana acum, dar asta vroiam si eu sa-ti spun, in afara de factorul bulan (10%) si factorul impresie generala (10%) dupa ce ai primit la un moment dat viza temporara, te-ai dus si te-ai intors, la o a 2-a cerere intemeiata de viza primesi practic intotdeauna viza pe 10 ani.
| |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Ia te uita ca mai posteaza si Andrei Long time no see. Mai traiesti? Pe unde? Chiar zilele trecute ma gandeam la tine, ca aproape ca termin NFS-most wanted, mai am de castigat vreo 3 curse si termmin jocul, dar nu le pot castiga nicicum... am nevoie de niste hinturi de la maestru (mi-aduc aminte ca m-ai invatat sa "ciupesc" un pic frana de mana, la NFS-porsche unleashed...Regards, A. PS: Scarlet: felicitari! Asteptam poze . In vara o sa cer si eu viza de USA, va tin la curent. 220.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
|
Scarlett, drum bun si sa ne scrii de pe acolo ![]() Stie cineva daca ambasada SUA are cumva un birou agreat pt traducere si legalizare acte din romana in engleza?
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Sal. Am si eu nevoie niste sfaturi, ca sa nu mai deschid topic nou. Eu, as vrea sa plec in USA, si sa ma stabilesc acolo . mai exact,: sa lucrez part-time undeva, sa urmez niste cursuri pt cariera care vreau s-o urmez si sa locuiesc cu un room-mate in LA . problema este asa, care e cea mai ursoara/rapida cale sa obtin viza ? (exclus Diversity visa, ca ai niste sanse minime )daca o firma imi ofera un contract pt 6luni, cam atat sunt contractele cu ce vrreau sa fac(nu e munca de birou, e in show-business :P), ma duc acolo, imi ofera cazare, dupa ce termin contractul, cum pot sa-mi prelungesc viza, si sa ajung sa locuiesc acolo 4ever?...precizez ca in timpul contractului o sa mai lucrez si part-time la altcineva ( la astea stiu ca nu prea se fac contracte) sper ca m-am facut inteleasa multumesc
| |||
|
| | #54 (permalink) | ||
|
In 7 august sunt programat la interviu pentru viza. Vreau sa merg in concediu in septembrie si in primavara, prin aprilie-martie. Acum vreau sa vad coasta de est, si in primavara cea de vest. Oare e mai bine sa zic de-acum ca vreau sa merg si in primavara? Ma gandesc ca daca nu zic, poate imi da doar pe 2 saptamani si apoi trebuie sa mai cer o viza in primavara... Regards, A.
|
| | #55 (permalink) | ||
|
In genere vizele B1/B2 pentru SUA se dau pentru 1 an sau pentru 10 ani, iar cele speciale (gen I), se dau pentru 5 ani. Nu am auzit sa primeasca cineva viza pe durata asa scurta. Asta pentru ca decizia de a te lasa sa intri sau nu in tara e intotdeauna la latitudinea lucratorului de la controlul de granita de la aeroport/port/whatever, viza fiind un fel de pre-screening. Salutari, Andrei | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Aha. Eu parca am auzit si de vize pe 2 saptamani, dar poate ma insel. Oricum sper sa nu am probleme prea mari, chiar ma gandesc sa iau bilete de avion inainte de viza, desi parca e un pic riscant... Insa ma tenteaza o oferta care expira in 5 zile, care are zbor la NY cu toate taxele incluse, British Airways, cu 249 de lire. Summer sale. Mi se pare un pret bun...
|
| | #58 (permalink) | ||
|
"cod sursa" - ce-i aia? Stiu doar ca trebuie sa completez doua formulare online (ds-156 si ds-157), inca nu m-am dus sa vad exact formularele... Oricum, tentativa ma costa doar $100, si daca ma refuza, ii trimit la origini timp de 3 ani dupa care obtin pasaport britanic, si nu cred ca mai fie vreo problema sa primesc viza ulterior... Am destule lucruri de vizitat in Europa timp de 3 ani, nu e asa o urgenta USA.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |