![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
Va conta ce fel de contract de munca ai acolo în UK, si daca (nu) esti rezident permanent. Canadienii sunt mai blânzi si ajunge doar sa ai contract, nu se complica.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Cred ca_contractul tau, apoi si viza avantajoasa, sunt cea mai buna asigurare ca n-ai chef sa ramâi prin SUA. Mai mult de atât nici nu poti face momentan.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
sunt destul de sigura Axa ca o sa iei viza pe 10 ani, dupa ce am mai auzit si de la altii si experienta mea. Eu am venit ieri si a fost....excelent! Am fost in New Mexico, Arizona, Utah, Nevada si California, 17 zile, suntem topiti, extenuati, dar chiar a fost wow.Sa pun si niste poze, cum vorbisem.....
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Foarte probabil nu vom mai avea nevoie de viza, dar decizia se ia individual pentru fiecare tara - indiferent daca e in Uniunea Europeana sau nu. Pana acum, afaik, SUA nu au renuntat la vize pentru toti noii membri, deci nu e nimic sigur. Frumoasa calatorie, Scarlett, but United Colors of Benetton? Wie unkool... | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Am primit si eu viza turistica pe 10 ani fara nici o problema. Am fost programat la interviu la ora 9:30, am ajuns acolo pe la 9, am intrat, am stat vreo 10 minute pana mi-a venit randul la primul ghiseu unde mi-a luat amprentele si actele despre mine (pasaport, adeverinta de servici, contract de inchiriere apartament si ultima pagina din extrasul de cont - n-au vrut alte acte, si nici invitatie din USA); apoi m-a trimis la coada pentru al doilea ghiseu, unde am ajuns dupa vreo ora, mi-a verificat din nou amprentele si m-a intrebat cand am venit in UK si de ce. Apoi m-a intrebat daca a aplicat si sotia pentru viza si atat. Am tot vrut sa-i dau si invitatia (daca tot ma chinuisem sa fac rost de ea) dar a zis ca nu-i trebuie. A mai cautat prin computer vreo 2 minute si mi-a zis ca o sa imi dea viza pentru 10 ani, si ca primesc maine inapoi pasaportul. Eu am zis "cool, inseamna ca o sa fac mai multe vizite in US" - i-am multumit, mi-a multumit (cu simpaticul lui accent american) si am plecat acasa. A doua zi dimineata a venit curierul cu pasaportul. Acum astept sa se linisteasca astia cu aeropoartele si luna viitoare dau o fuga prin New York. Regards, A.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
|
felicitari! ai grija la zbor, bea multe lichide si nu bea alcool, misca-ti picioarele. Later edit: ca sa nu se mai intrebe astia mici, spun asta pentru ca zborul din America s-a lasat cu o tromboza venoasa pt al doilea participant, om sub 30 de ani, nefumator, fara surplus de greutate si fara alti factori de risc (malignitati, interventii chirurgicale recente, etc), probabil coroborat cu condusul intensiv, deshidratare. Inainte de asta nu stiam mai nimic despre potentialul risc si totusi exista la zboruri peste 5 ore iar urmarile pot fi fatale.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years Last edited by Scarlett's twin; 16-08-2006 at 00:16.. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
De ce sa nu bea alcool???? crezi ca-l folosesc arabii pe post de bomba dupa ce-l dau cu pasta de dinti si gel de dus??? Vezi sa nu uiti sa misti si mainile ochii nasul si mai ales limba.... Quote:
| |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: stafford | Quote:
felicitari axa, si ceea ce spune scarlett e adevaat
__________________ georgelultrabocancel | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ if you don't risk for yourself, you'll end up risking for others! | |||
|
| | #80 (permalink) | ||
|
Hehe... norocosilor , sedere placuta. Daca ai banii si ceva timp la dispozitie, nu e chiar imposibil sa obtii viza. Din experienta proprie va spun ca cel mai usor se obtin vizele pe motiv de studii la care ti se da si drept de munca (un anumit numar de ore pe saptamana). In fine cei care vor sa mearga ca turisti... am un prieten care e student si vroia sa plece cu scop turistic, s-a inscris si la a 2-a facultate si s-a dus cu adeverintele de la ambele facultati si le-a aratat alora de acolo si nu l-au refuzat pe motiv ca nu s-ar mai intoarce in tara. In fine, succes celor care vor sa mai aplice pt viza.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |