Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-01-2008, 09:34   #101 (permalink)
ULK
Registered User

ULK's Avatar

Am luat pentru mine doar. Altfel ziceam la plural ma gandesc.

ULK is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 10:13   #102 (permalink)
Banned

Pai e normal atunci...
Oricine isi lasa aici familia poate sa primeasca viza, n-ai facut nimic extraordinar.

Jollyjoker is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 11:18   #103 (permalink)
Registered User

tzek1's Avatar

culmea:
nu am familie, nu am job legal in ro, nu sunt student, nu am niciun motiv sa raman, si am primit viza pe 10 ani in sept anul trecut.
lucrez ptr o firma din SUA cu contract; ei au trimis invitatie, totul a mers ca uns.
ma intrebam si eu:
am toate motivele sa fi ramas acolo, nu am nimic stabil aici, ci, culmea, doar in SUA. s-au cam riscat , zic eu...

tzek1 is offline    Reply With Quote
Old 17-01-2008, 15:38   #104 (permalink)
Registered User

BlackBird's Avatar

Quote:
Si blackbird de ce te tot stresezi cu munca aia in State ? Am scris ca stiu cum e pe acolo cu chestiile astea ..ce sa iti mai zic sa ma intelegi?
Deci chiar nu mă stresez, io am crezut că eşti un puştan de vreo 18 ani bucuros şi el ca o primit o viză să poată să meargă acolo să lucreze, crezând că acolo câini-s cu colaci în coadă!

Aş fi vrut să-mi spună şi mie acuma câţiva ani cineva că nu este chiar aşa şi atunci altfel mă pregăteam şi io înainte de plecare.

Bun, oricum ai altă vârstă şi înţeleg că mergi acolo cu alte considerente şi atunci io ţi-am zis felicitări şi.......

BlackBird is offline    Send Message via Google Talk to BlackBird Reply With Quote
Old 17-01-2008, 21:54   #105 (permalink)
ULK
Registered User

ULK's Avatar

Fratele meu chiar a fost un pustan de 18 ani cand s-a dus si da, cu gandul ca(virgula) cainii au colaci (nu numai pe coada ) ...si uite a reusit , a stat ceva timp in ilegalitate s-a zbatut mult , a rabdat multe , a lucrat in locuri jegoase , etc.. acum e asezat , loc de munca decent (firma de avocatura)..deci se poate , depinde de la om la om. Eu ma refeream cu bucuria mea la ideia (cu care am trait pana acum) ca el mi-a cam inchis usa in nas , stiind de el ca e imigrant ilegal. Atata tot.

ULK is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 18:53   #106 (permalink)
Registered User

Post Incercare de a lua viza

Astazi m-am decis sa ma duc sa imi platesc si eu taxa aceea de 131$

Am o sora care e acolo de vreo 10 ani .. are green card are copii.. e stabilita..
Eu am aici o firma care e in crestere,si ma gandeam sa ma duc in america in vizita.
Daca le duc actele de la firma sa le dovedesc ca e a mea firma si ca am masina si ca sunt singurul sustinator financiar la mine in casa..
Adica sustin si pe mama si pe tata financiar. oare iau viza.?
le duc si pe mama si pe tata daca e nevoie) sa le zica ca eu sunt ala care aduce banii)

tanasecn is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 19:15   #107 (permalink)
Registered User

BlackBird's Avatar

Tocmai au dat publicităţii datele referitor la rata de acordare a vizelor pentru români şi care este undeva la 37%.

Deci dintr-un total de 100 români numai 37 iau viza.
Oricum tanascn dute cu tupeu şi fi încrezător.Actele de firmă şi alte acte nu le iau ei în seamă aşa cum te-ai aştepta.

Am văzut cum la un tip io dat viza după ce i-o pus o întrebare de genul "Dar prietenă ai?"şi pe tip l-o bufnit râsu da viza i-o dat-o.

BlackBird is offline    Send Message via Google Talk to BlackBird Reply With Quote
Old 11-02-2008, 20:15   #108 (permalink)
Registered User

romeo_id's Avatar

@tanasecn, ai sanse mari sa iei viza daca le dovedesti ca ai familie, proprietati aici, deci responsabilitati. Sa iei toate actele doveditoare in sensul asta la tine. Succes!

@blackbird, sondajele astea si promisiunile alea cu visa waiver sunt facute mai mult sa mai inchida gura la prostii care cersesc lui bush, din cand in cand, includerea in programul asta al romanilor. O sa mai curga multa apa pe Dunare pana vor putea calatori muritorii de rand fara viza in US...

romeo_id is offline    Reply With Quote
Old 11-02-2008, 20:29   #109 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by romeo_id View Post
@tanasecn, ai sanse mari sa iei viza daca le dovedesti ca ai familie, proprietati aici, deci responsabilitati. Sa iei toate actele doveditoare in sensul asta la tine. Succes!

@blackbird, sondajele astea si promisiunile alea cu visa waiver sunt facute mai mult sa mai inchida gura la prostii care cersesc lui bush, din cand in cand, includerea in programul asta al romanilor. O sa mai curga multa apa pe Dunare pana vor putea calatori muritorii de rand fara viza in US...

sa speram ca o sa imi dea.. nu de alta dar nu as avea degand sa raman acolo cand am o afacere aici .. dar nu as zice nu adica as vinde tot si as incepe cu greu altceva acolo....
Este de stiut ca nu merg cainii cu covrigii in coada)
dar .. incercare moarte n`are )

Old 12-02-2008, 08:37   #110 (permalink)
Registered User

tzek1's Avatar

eu am inteles ca rata de refuz a vizelor ptr romani este de 37%, si nu rata de acordare.
adica din 100 de candidati, 37 vad the finger.
deci rata de acordare este de 63%

tzek1 is offline    Reply With Quote
Old 12-02-2008, 12:26   #111 (permalink)
Registered User

E cu dus si intors chestia asta.

eu sunt de parere ca e vorba si de noroc,ca sunt sigur ca multi au plecat fara invitatie fara sa vada extrasu de cont,sau altceva
Ce mi-ar fi asa greu sa vand tot ce am aici cand sunt acolo? Logic ca se gandesc si la optiunea asta..
Ramane de vazut.
Cel mai bine e sa te duci si sa incerci ceea ce o sa fac eu.

azi ma duc ca sa imi platesc taxa respectiva..
eu nu am inteles cum se completeaza formularu ala de pe site de la ei.

Old 17-02-2008, 20:42   #112 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by ULK View Post
Puteti sa ziceti multe persoane la 30 de ani care au luat viza turistica din prima pe 10 ani?

Da, eu, si am varsta de 20 de ani nu 30, si mai stiu N cunostinte de varsta cu mine care o au. Deci nu inteleg care e smecheria cu viza asta..

vw18t is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 15:16   #113 (permalink)
Registered User

Am si eu nevoie de un ajutor.!

Deci am fost la BT si am platit taxa. am luat si pin si am completat formularele de la ei de pe net.
si acuma am nevoie de o adeverinta de salariu.
Unde gasesc si eu asa ceva?
eu am firma dar nu stiu cum sa fac adeverinta,adica sa para mai frumos.
mersii mult.

Old 01-03-2008, 11:26   #114 (permalink)
Shape Shifter

PhoeNix's Avatar

vorbeste cu contabila

PhoeNix is offline    Reply With Quote
Old 18-03-2008, 01:49   #115 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by PhoeNix View Post
vorbeste cu contabila
Gata am rezolvat cu adeverinta pe 25 (marti) la ora 9 jumate am interviu.

Actele care le-am pregatit:

Chitanta.
Extras de cont al susorii mele.( din america )
Extras de cont al meu
Adeverinta de salariu.
Formularele cele standard care se completeaza pe site-ul lor
Formular completat de sora mea si legalizat la notar,notar din america nu notar de la noi.
si o scrisoare recomandata de sora mea fiind cetatean american si de sotul ei.
plus ca i-am mai zis ca sa imi trimita cam ce as vrea sa fac in america.
de ex: sa ma duc sa vad casa alba sa vad statuia.. bla bla bla.. diverse
ca sa vada si romanu america sa nu moara prost..
ca poate poate!!
Sa vedem .
Alte acte ce mai am nevoie adica voi ce acte ati mai avut la voi asa preventiv.
PLUS CA O SA IMI IAU FATA DE MILOG ca poate il lasa si pe ala inima sa imi zica sa vin la ora x sau maine dupa pasaport!!

Old 18-03-2008, 14:09   #116 (permalink)
On a Highway Near You

Roadkill's Avatar

Asa cum s-a spus mai sus, daca ai proprietati pe numele tau, poti sa atasezi si o adeverinta la dosar. In general faptul ca te leaga lucruri de Romania e de bun augur.
Totusi, nu mi-as face griji. Politica de acordare a vizelor s-a schimbat in ultima vreme. Se dau mai usor, cu mai putina tevatura si pe perioade mai lungi. Eu am luat foarte relaxat in fix 30 de secunde viza pe 10 ani, desi aveam treaba acolo 5 zile.

Roadkill is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2008, 10:36   #117 (permalink)
Registered User

dess's Avatar

Si eu am luat-o.... in mana
Am fost cu prietena mea, amandoi aceeasi situatie, acelasi salariu, aceleasi acte "doveditoare".
Ea a luat pe 10 ani cu intrari multiple, eu am primit asigurari ca poate mai incolo o sa primesc si viza....
Asa ca e loterie 100%.
A, si un sfat, nu va duceti la ghiseul 2.

dess is offline    Reply With Quote
Old 24-03-2008, 11:09   #118 (permalink)
Duplo

z00t's Avatar

Cred ca aia de la 2 mi-a dat si mie refuz. La cat de distrat eram am raspuns 3 luni in loc de 3 saptamani la timpul de sedere, a bulbucat respectiva niste ochi si a pus mana elegant pe stampila. Culmea ca angajatul cu care eram a luat viza iar eu ca angajator nu.

z00t is offline    Reply With Quote
Old 25-03-2008, 20:25   #119 (permalink)
Registered User

Thumbs up Am Fost La Ambasada!!!

Iata ca am fost la ambasada,la ora 9:30 eram acolo primu cu actele..
la ora 9:45 ne-a bagat in ambasada . am stat in prima sala de asteptare un sfert de ora.: traiasca discovery : ca la ala m-am uitat )))
vine o gagica cu aparat dentar si striga....xxxxxxxxxx si xxxxxxxxxx sus!
Bun,ma ridic frumos ajung sus in stanga afise mari cu bill cu bush si cu ai nostrii fosti lideri.
stau stau stau stau .. si face unu cu mana ca sa ne ia amprente.
ma duc pun mana,pun degetele, si astept
la ghiseul 3 ala dadea din cap numai refuzuri dadea.
la ghiseul 6 o gagica frumusica . zice urmatorul si hop sar si eu
nu aveam decat formularul ala standard al lor
fara invitatie
fara propietati
fara cont
absolut nimik
m-a intrebat ce ma face sa vin in tara
si i-am zis ca familia.
si a zis : sper ca nu ma minti ce ai scris aici, si ii zic ca nuuuuuuuu logic ca nu eram nebun sa zic ca mint) ca am salariu de xxx sute de euro))
de unde atata
si uite cum zice gagica aia care imi facea ochi frumosi: VII MAINE LA ORA 3
Hopaaaaaaa ete asa am luat eu viza!

Old 27-03-2008, 21:30   #120 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Bad Barbie View Post
Cineva mi-a spus ca daca ai aplicat la Loteria Vizelor, sansele pt obtinerea facila a unei vize pt US sunt drastic micsorate. Pentru ca odata ce ai aplicat la Loterie, e clar ca ai vrea sa emigrezi...iar atunci cand soliciti viza in okii lor sunt 80% sanse sa vrei sa ramai pe acolo. Iar acum au mai bagat si inscrierea la Loterie on-line. Ca sa aiba baietii bazele de date frumos facute si usor de consultat.
Nu este asa, noi am depus la mii de romani dosarele de ani de zile si stiu o gramada care inscrisi fiind la Loteria Vizelor (DV Lottery), au mers la Ambasada SUA de la Bucuresti sa ceara vioza de turist sua afaceri (B1/B2) si nu au fost refuzati.

Treaba cu inregistrarea acestor date ESTE adevarata, insa nu pentru ca sa ti se poat arefuza viza, ci pentru a-si forma ei o imagine globala cu cei care intentioneaza in viitorul apropiat sa vina in USA.

vizeamerica is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Thread Tools

Posting Rules