Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 04-04-2006, 12:19   #1 (permalink)
Bursuc

bursuloi's Avatar

Paris

Unde se poate sta ieftin ?

dar nu la periferie, totusi

bursuloi is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 12:26   #2 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Define "ieftin". Cel mai ieftin am stat pe stradă o dată, cu nişte prieteni, cu chitara, bătând cheiurile Senei. Dar ceva îmi spune că nu asta cauţi

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 12:42   #3 (permalink)
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

io unu as mai astepta putin cu excursia asta

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 12:45   #4 (permalink)
Bursuc

bursuloi's Avatar

Pai ieftin i.e. mai ieftin totusi ca la un hotel normal (60-70e).

Mai astemptam ...

bursuloi is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 12:49   #5 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Cauta hotelurile Etap sau Formula 1 de la periferie. Sunt relativ departe dar ai transport în comun rapid pâna în centru iar pretul e vreo 30 €/loc/noapte. Poti rezerva online.

EMI is online now    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 14:00   #6 (permalink)
Banned

Alexandru_'s Avatar

Exista agentii de turism. Sute!

Alexandru_ is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 14:09   #7 (permalink)
AxA
Registered User

AxA's Avatar

Exista tourist information. Eu am coborat din Eurostar in Gara de Nord si m-am dus la un chiosc d'asta pentru turisti, am spus in ce zona vreau si cat imi permit sa platesc si mi-a tiparit o lista cu hotelurile din zona aia care se incadrau la ce cerusem eu. Nu mai stiu care-s preturile acum, atunci am stat cu 300 de franci pe noapte intr-o camera de 2 stele pe "rue de petit hotels" undeva intre Gara de Nord si Gara de Est. Noi voiam langa gara pentru ca aveam rucsacii grei Altfel, nu recomand zona, daca va permiteti in alta parte...

AxA is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 14:13   #8 (permalink)
DXN
Banned

daca esti sub 26 de ani, sunt niste hoteluri pt tineri, mai ieftine prin Paris, dar mai departe si mai jegoase. si sub 26 de ani ai reduceri si la transportul cu trenul si alte mici excursii.

DXN is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 16:32   #9 (permalink)
Lyra Silvertongue

Scarlett's twin's Avatar

am stat de anul nou cu 15 euro pe noapte de persoana, fara mic dejun, 2 in camera, baie pe coridor, in Montmartre. Hotelul era absolut decent pt banii astia, 2 stele, curat, intr-o zona normala, etc. Era doar zgomotos, adica noaptea auzeai daca urla cineva pe strada sau la pe hol sau la 2 camere distanta si oricum era plin de americani care urlau, dar noi eram mai mult pe strazi asa ca nu ne-a deranjat. Nu este insa nimic fancy, adica daca te duci cu prietena sa faci chestii la Paris, nu e prea inspirator

Efectiv imi scapa numele, dar daca e o optiune, o sa intreb cum se chema.

Scarlett's twin is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 16:36   #10 (permalink)
Nick anterior: Badgiah

Badger's Avatar

Bursuloi, noi 2 afara, ACUM! Nu pot exista 2 bursuci pe CG!

http://www.eurocheapo.com/

Badger is offline    Reply With Quote
Old 04-04-2006, 21:25   #11 (permalink)
Registered User

bad}{boy's Avatar

si eu o sa merg la vara in 2 august.

am cautat hotel etap, formula1(unica diferenta dintre ele e ca la formula 1 nu ai baie in camera. e pe palier). am facut rezervare pe net cu cardul la etap. sunt 15 hoteluri etap in paris. am cautat unul care sa fie cel mai aproape de o statie de metrou. preturile la fiecare hotel etap variaza, in functie de localizare. pretul este fix / camera (1,2,3locuri). au si parcare. pentru mine e ok. daca mai doresti sau mai ai alte info, astept un Pm. si eu sunt interesat. bafta

bad}{boy is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2006, 11:14   #12 (permalink)
Registered User

the_punkreas2003's Avatar

Si eu recomand Etap. Cine a mai fost la Paris stie ca perifericul nu este tocmai soseaua de centura a Bucurestilor. O camera de 2/3 persoane costa in jur de 45-55E cu taxe incluse. Fara mic dejun, cu baie in camera. Si Mercure e bun dar e putin mai scump. In schimb parcarea e ieftina :-). Recomand sudul si estul Parisului, mi se par mai aproape de obiectivele turistice (inclusiv EuroDisney).
Mancare buna gasesti cam peste tot. Recomand japonezii de pe Rue de la Gaite, langa Montparnasse. Cu 10-12E mananci de rupi si nu pot sa vorbesc de calitate. Au si frigarui meseriase, nu numai sushi. NOTA 10. Fromage fondue cel putin ma lasa mut de admiratie. La desert recomand clatitele de la creperiile stradale.
Provizii trebuie facute din supermarket-uri, care sunt cam rare in centru si nu e prea frumos sa dai 2-3E pe o apa plata la jumate. Asa ca pacheletul e indispensabil daca nu vrei sa cheltui multi bani pe mancare.
Pt transportul in comun exista Carte Orange care nu se poate face oricum, valabilitatea incepe in ziua de luni a saptamanii urmatoare. Daca ajungi duminica la Paris e cel mai bine. Pt sejoururi de cateva zile exista abonamente visite paris (parca) valabile din ziua cumpararii si au valabilitate incepand de la 3 zile parca, in functie de cum alegi. Astea au si ceva intrari la obiective turistice incluse, d-aia sunt mai scumpe decat carte orange. Si CO si VP sunt valabile pe orice mijloc de transport in comun (metrou, autobuz etc). Aaa, da, va trebuie o poza care se lipeste pe legitimatie. Altfel nu e valabila.

Hmmm, am fost exhaustiv. De ce oare?
Daca mai exista alte intrebari sunt deschis conversatiei.

the_punkreas2003 is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2006, 11:31   #13 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by the_punkreas200
Provizii trebuie facute din supermarket-uri, care sunt cam rare in centru si nu e prea frumos sa dai 2-3E pe o apa plata la jumate. Asa ca pacheletul e indispensabil daca nu vrei sa cheltui multi bani pe mancare.
Rare... poate, dar nu inexistente... de exemplu, chiar vis-à-vis de Moulin Rouge este un "Monoprix"... prietenul omului.

valicostin is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2006, 15:11   #14 (permalink)
Registered User

si pe champs-elisees e un monoprix dar nu sunt ca la noi

Old 05-04-2006, 16:52   #15 (permalink)
Registered User

Pentru mai multe detalii despre magazinul citat de mine vezi http://www.monoprix.fr/. E ieftin, găseşti de toate, sunt destul de multe şi prin locaţii centrale în Paris, şi aşa rămân mai mulţi bani disponibili pentru cazare. Pe site ai şi o posibilitate de a căuta magazinul mai aproape de locul unde stai tu.

Cazare ieftină şi onestă... aş recomanda şi eu www.hotelformule1.com.

Călătorie plăcută .

valicostin is offline    Reply With Quote
Old 06-04-2006, 01:33   #16 (permalink)
Registered User

inca un lant de magazine cu marfa buna si preturi derizorii este Leader Price. Au 95% marfa branduita de ei, ieftina si buna. Si sunt destule in Paris. Franprix e putin mai scump. Si Monoprix e bun dar nu chiar la orice, in schimb il gasesti si central, cum a spus si valicostin.

Old 08-04-2006, 18:12   #17 (permalink)
Registered User

murfisor's Avatar

Ieftina este dar buna mai putin.....

Quote:
Originally Posted by the_punkreas200
inca un lant de magazine cu marfa buna si preturi derizorii este Leader Price.

murfisor is offline    Reply With Quote
Old 08-04-2006, 22:19   #18 (permalink)
Registered User

sucurile acidulate nu sunt bune. in rest n-am ce comenta. ce nu ti-a placut la ei? dulciurile sunt marfa, mezelurile ok etc etc

Old 21-05-2006, 21:38   #19 (permalink)
Registered User

axterix's Avatar

nu stie cineva cat costa intrarile la Turnul Eiffel si Louvre?
se pare ca prin august o sa ajung si la Paris timp de 3 zile si incerc sa ma documentez un pik, astept orice sfat referitor la ce merita vizitat etc.
am auzit ca francezii nu prea vorbesc cu tine in alta limba (engleza/germana)
Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100

Last edited by axterix; 21-05-2006 at 22:05..

axterix is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2006, 21:47   #20 (permalink)
Banned

Andrei's Avatar

Formula 1.

Andrei is offline    Send Message via Google Talk to Andrei Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Thread Tools

Posting Rules