![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
Cauta hotelurile Etap sau Formula 1 de la periferie. Sunt relativ departe dar ai transport în comun rapid pâna în centru iar pretul e vreo 30 €/loc/noapte. Poti rezerva online.
__________________ E-adevarat, sunt tânar / Dar pentr-un suflet mare / Valoarea nu aşteaptă / Ca vârsta s-o măsoare | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Exista tourist information. Eu am coborat din Eurostar in Gara de Nord si m-am dus la un chiosc d'asta pentru turisti, am spus in ce zona vreau si cat imi permit sa platesc si mi-a tiparit o lista cu hotelurile din zona aia care se incadrau la ce cerusem eu. Nu mai stiu care-s preturile acum, atunci am stat cu 300 de franci pe noapte intr-o camera de 2 stele pe "rue de petit hotels" undeva intre Gara de Nord si Gara de Est. Noi voiam langa gara pentru ca aveam rucsacii grei Altfel, nu recomand zona, daca va permiteti in alta parte...
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am stat de anul nou cu 15 euro pe noapte de persoana, fara mic dejun, 2 in camera, baie pe coridor, in Montmartre. Hotelul era absolut decent pt banii astia, 2 stele, curat, intr-o zona normala, etc. Era doar zgomotos, adica noaptea auzeai daca urla cineva pe strada sau la pe hol sau la 2 camere distanta si oricum era plin de americani care urlau, dar noi eram mai mult pe strazi asa ca nu ne-a deranjat. Nu este insa nimic fancy, adica daca te duci cu prietena sa faci chestii la Paris, nu e prea inspirator ![]() Efectiv imi scapa numele, dar daca e o optiune, o sa intreb cum se chema.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
si eu o sa merg la vara in 2 august. am cautat hotel etap, formula1(unica diferenta dintre ele e ca la formula 1 nu ai baie in camera. e pe palier). am facut rezervare pe net cu cardul la etap. sunt 15 hoteluri etap in paris. am cautat unul care sa fie cel mai aproape de o statie de metrou. preturile la fiecare hotel etap variaza, in functie de localizare. pretul este fix / camera (1,2,3locuri). au si parcare. pentru mine e ok. daca mai doresti sau mai ai alte info, astept un Pm. si eu sunt interesat. bafta | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Si eu recomand Etap. Cine a mai fost la Paris stie ca perifericul nu este tocmai soseaua de centura a Bucurestilor. O camera de 2/3 persoane costa in jur de 45-55E cu taxe incluse. Fara mic dejun, cu baie in camera. Si Mercure e bun dar e putin mai scump. In schimb parcarea e ieftina :-). Recomand sudul si estul Parisului, mi se par mai aproape de obiectivele turistice (inclusiv EuroDisney). Mancare buna gasesti cam peste tot. Recomand japonezii de pe Rue de la Gaite, langa Montparnasse. Cu 10-12E mananci de rupi si nu pot sa vorbesc de calitate. Au si frigarui meseriase, nu numai sushi. NOTA 10. Fromage fondue cel putin ma lasa mut de admiratie. La desert recomand clatitele de la creperiile stradale. Provizii trebuie facute din supermarket-uri, care sunt cam rare in centru si nu e prea frumos sa dai 2-3E pe o apa plata la jumate. Asa ca pacheletul e indispensabil daca nu vrei sa cheltui multi bani pe mancare. Pt transportul in comun exista Carte Orange care nu se poate face oricum, valabilitatea incepe in ziua de luni a saptamanii urmatoare. Daca ajungi duminica la Paris e cel mai bine. Pt sejoururi de cateva zile exista abonamente visite paris (parca) valabile din ziua cumpararii si au valabilitate incepand de la 3 zile parca, in functie de cum alegi. Astea au si ceva intrari la obiective turistice incluse, d-aia sunt mai scumpe decat carte orange. Si CO si VP sunt valabile pe orice mijloc de transport in comun (metrou, autobuz etc). Aaa, da, va trebuie o poza care se lipeste pe legitimatie. Altfel nu e valabila. Hmmm, am fost exhaustiv. De ce oare? Daca mai exista alte intrebari sunt deschis conversatiei. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | Quote:
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Pentru mai multe detalii despre magazinul citat de mine vezi http://www.monoprix.fr/. E ieftin, găseşti de toate, sunt destul de multe şi prin locaţii centrale în Paris, şi aşa rămân mai mulţi bani disponibili pentru cazare. Pe site ai şi o posibilitate de a căuta magazinul mai aproape de locul unde stai tu. Cazare ieftină şi onestă... aş recomanda şi eu www.hotelformule1.com. Călătorie plăcută .
| ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
inca un lant de magazine cu marfa buna si preturi derizorii este Leader Price. Au 95% marfa branduita de ei, ieftina si buna. Si sunt destule in Paris. Franprix e putin mai scump. Si Monoprix e bun dar nu chiar la orice, in schimb il gasesti si central, cum a spus si valicostin.
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
nu stie cineva cat costa intrarile la Turnul Eiffel si Louvre? se pare ca prin august o sa ajung si la Paris timp de 3 zile si incerc sa ma documentez un pik, astept orice sfat referitor la ce merita vizitat etc. am auzit ca francezii nu prea vorbesc cu tine in alta limba (engleza/germana)
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 Last edited by axterix; 21-05-2006 at 22:05.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |