![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Pretul biletelor la Luvru: http://www.louvre.fr/llv/pratique/ta...sp?bmLocale=en In general te intelegi in engleza fara mari probleme. Uite un site misto unde gasesti multe informatii utile, cum ar fi preturi la bilete etc. http://www.google.co.uk Cat despre alte sfaturi, merita sa vezi Musee d'Orsay, sa te plimbi prin cartierul latin, pe sus prin Montmartre... Mai vezi tu la fata locului, ce te atrage.... Drum bun! Regards, A.
__________________ Invingem impreuna. - Geoantonescu | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
ok, mersi frumos daca merge si engleza atunci e chiar ok
__________________ I couldn't repair your brakes, so I made your horn louder. MSI K9N | DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5200+| Asus GeForce 9800 GT 512MB / 256 bit | Asus DVD-RW | WD 250GB | Kingmax 2x1024 MB DDR2-800 | Thermaltake Soprano Black | Creative Audigy SE 7.1 24BIT | Hercules XPS 2100 | Samsung 920N | Logitech EX100 | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Pana la urma la asta am stat l-am gasit total din intamplare plimbandu-ne prin zona. E o super-zona si e ff ieftin, ~40 euro camera.Nu mai stiu cum se numeste, mai stiu doar vag pe ce strada e. Quote:
| |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | http://www.cheaphotelsparis.eu/?aid=...hotels%20paris http://www.booking.com/city/fr/paris...FQGfHgodeBDLTQ -------------------- Editare ulterioară -------------------- eu asa miam gasit Last edited by Rotterdam; 18-10-2007 at 11:20.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Recomandarea mea este Bastille >>> Italie. Motivul este ca esti cu un pas mai aproape de centru. Ai acces usor la metrou linia 1 iar la Italie ar trebui sa te bagi pe schimburi. Ai avea vreo 7 statii pana la Concorde unde incepe Champs Elysee ( asta ar insemna cam 1.5-2 statii in Bucuresti ) deci 4 pana la Luvru. Daca ai avea de ales intre Victoriei si Muncii ce ai alege? Insa vad ca te intereseaza hotelul, ceea ce este o greseala dupa parerea mea...eu as alege un 2 star cu baie improvizata pe Champs Elysee decat un 5+2 daca stiu ca din ala de 2 ies din el si sunt in inima orasului iar la 5+2 trebuie sa chem limuzina sa ma duca pana acolo. Nu ca n-ai obosi in Paris...dar oricum e de preferat cat mai central. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | cazare hotel Paris
Salut all! Stiu ca au mai existat discutii despre sejur la Paris....sau diferite alte lucruri despre Paris. Pe mine m-ar interesa (si pentru acest lucru sunt profund recunoscator celor care-mi vor raspunde) sa-mi spuneti (daca aveti cunostinte) despre zona "Paris Exhibition Centre". Am o oferta, de la o agentie de turism, pentru cazare la un hotel in aceasta zona si as vrea sa aflu mai multe detalii. Cam ce conditii se ofera la un hotel de 3*, cum este zona aceasta (am inteles ca hotelul este situat la 4 km de Turnul Eiffel), diverse lucruri care mi-ar putea fi de folos. Am mai fost de Craciun, in 2003, la Paris dar am stat 3 zile la un hotel (Formula 1), situat in N-V Parisului(nu mai tin minte exact localitatea). Va multumesc anticipat all! | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Anul trecut am stat in Place de la Nation. Locatia a fost excelenta dar am ramas extrem de dezamagit de cazare. Vezi ca nu e important cate stele au hotelurile pe acolo. Aproape toate sunt modeste chiar daca au 3 stele. La 4 sau 5 stele nu ma pronunt, dar tind sa cred ca majoritatea sunt...acceptabile. Am observat ca,,,curatenia nu e punctul lor forte cand vine vorba de hoteluri. C'est la vie
__________________ Schatten ex machina Sweep all the weakening kind | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
Fac ca asteptarea ta sa fie de scurta durata Am stat la Renaissance si am fost pt concertul lui Katie Melua si Delirium - A Cirque du Soleil Live Music Concertla Paris Bercy. Am facut cumparaturi de pe Rue Saint Honore si Rue du Faubourg Saint-Honore ( Dolce and D&G ) pantofii erau de la 150-230E hi, hi + Printemps si galeriile La Fayette pt CK and friends . La Printemps si Galerii, preturile pt tricouri de firma variau de la 50E - 135E. Am gasit tot ce mi-am dorit pe un perimetru de 4-5 km2, adica magazine si cazare. Pt un tur al orasului am apelat la o chestie privata care n-a costat nici mult, nici putin si s-a terminat si in 3 ore. Am fost dezamagit de magazinul Comme des garcons atat ca preturi, 450E pt o camasa...ffs...cat si ca diversitatea hainelor...cred ca trebuie sa ai un spectacol sau sa canti/dansezi cu cei de la Animal X ca sa poti cumpara asa ceva. Mancarea a fost super ok, nu am avut nicio dezamagire iar pretul per masa a fost pe la 100 E per cina la rest italian/international. Cam scump Parisul, nu? Asa am zis si eu dar, probabil ca m-as intoarce cu prima ocazie pt ca e f primitor. Arhitectura este superba, Domul Invalizilor, Catedrala Notre Damme, Arcul de Triumf ( pe care-l stiti de aici, lol) si Turnul Eiffel, vazut de jos sau de la Trocadero sunt criminale. Pt turnul Eiffel trebuia sa stai la coada 1-2 ore si sa urci/cobori inca 60-90 min, deci, trebuie sa stai ceva pe acolo. Mi-a placut f mult si faptul ca lumea se plimba cu bicicleta, motoreta, motopartzul, ca aproape in niciun loc altundeva, nici ca la Roma, Milano sau Barca. Am vazut femei dragute, imbracate feminin, calare pe scuter...which was pretty cool. La intoarcere ce am remarcat la iesire din aeroport....era coada la taxiuri...WoW!!! Thumbs up, Bucharest...i will always return here! ![]() ps: am gasit in penultima zi, seara, un pliant care-ti facea cunostinta cu un loc minunat, circut, pista de alergat, masini, la 7-10 km de Paris si pt 15-150 E puteai sa conduci de la 1 la 10 ture masini ca Ferrari 556, Porsche 911, Cayenne, Maserrati. Am murit de nervi, visul meu de a conduce un Ferarri este realizabil doar in Gt5 Last edited by Misa; 06-04-2008 at 23:04.. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Urmeaza sa plec 2 saptamani in Paris. Aveti ceva tips&tricks? Ma intereseaza chestii de vazut/facut care nu sunt asa populare/promovate.
__________________ Fericirea vesnica se afla in casuta de mai jos (aia de langa Y!) Servicii de fotografie - portrete, produse, evenimente, nunti · Servicii de graphic design, web design, identitate | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
Adresse : Avenue Franklin Roosevelt , Paris , 75008 Musée français de la photographie Adresse 78, rue de Paris, Bievres 91570 Grande Galerie de l’évolution - exceptionala Adresse : Jardin des plantes 36, rue Geoffroy Saint-Hilaire, Paris , 75005 Musée des arts et métiers - multe lucruri interesante, mie personal mi-a palcut extrem de mult. (Musée des arts et des métiers, inventions, innovation, histoires des techniques) Adresse : 60, rue Réaumur Paris 75003 Cite des Sciences et de l'industrie mare si frumos, lucruri foarte interesante. Eu am fost in 2003, probabil au multe chestii noi, odata cu tehnologia... | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
| Parc de Sceaux, cu al sau Chateau de Sceaux E bine de facut o comparatie cu ceea ce numesc Bucurestenii parcuri. La Coulée Verte se incadreaza in aceeasi categorie, ca si cea de mai sus.
__________________ With sufficient thrust, pigs fly just fine | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
|
placut mult :Petit Palais, Musee De La Marine, Musee D'Orsay, Musee De L'Erotisme (Pigalle), Grand Arche De La Defense m-a dezamagit Louvre-ul (inchise multe sali si foarte aglomerat),Versailles-ul (ma refer la palat, aglomerat, neingrijit),dar gradinile Versailles sunt superbe, Parc De Louxembourg si el super, poti cauta si Parc Monceau, e joli. Recomand sa cautati Museum Pass (2 4 sau 6 zile) iesiti mai ieftin, si chiar si un abonament SNCF-RATP (nominal sau Paris Visite), economisiti si acolo. Reteau de transport e fabuloasa, nu va speriati de taximetristi, cei pe care i-am intalnit au fost amabili si foarte corecti. Parizienii (in special batranei/bunicute) au fost foarte amabili, de vreo doua ori s-au oprit sa ne ajute cu sfaturi cand ne vedeau ca ne uitam patrat la harta, fara sa le fi cerut sfatul. Amabili si ospatarii la restaurante, si doamnele de la patiserii (nu ratati quiche, un fel de placinta, sau tartele cu fructe si eclerele). Legat de cazare am stat la un hotelas intre Parc Monceau - Pont Cardinet, 600 E 10 nopti cu breakfast inclus, a fost foarte ok, oferta de la agentie turistica. Atentie! pretul camerei afisat la receptie era de 150E/noapte, fara breakfast, deci nu mergeti fara rezervare ca e ucigator. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 |
merg si eu la paris week-endul acesta (3 nopti) si acum caut cazare (suntem 4)...daca ati fost careva recent, astept pareri si sfaturi, nu am pretentii, decat sa fie curat si sa putem face un dus seara....mersic
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |