![]() |
| | #3 (permalink) | ||
![]() Veţi fi surprinşi să aflaţi că la prima vedere preţurile în Corfu sunt mai mici decât multe din Grecia continentală, şi că pe mine chiar mă interesau părerile celor care au fost pe-acolo. Au fost topicuri despre călătorit în Turcia, Bulgaria, Italia, Austria, UK - nu văd unde e problema. Totuşi, e trist că moderatorii incită la remarci offtopic şi în bătaie de joc.
__________________ d*L*b | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pot sa-ti spun ca este cea mai frumoasa insula din Marea Ionica. Nu este foarte mare, insa prezinta o vizibila abudenta vegetativa, lucru care de exemplu nu e caracteristic Cretei, aceasta din urma fiind mai arida. Am avut sansa de a ajunge in perioada in care inflorisera portocalii, asta se intampla anul trecut la sfarsitul lunii aprilie. Totodata, nefiind absolut deloc poluare, e usor de ghicit ca aerul era extraordinar. Nu sunt enorm de multe de vizitat (muzeul Achilion, splendida zona Paleokastrita-Lakones, centrul vechi din Corfu Town cu influente venetiene, biserica Sfantul Spiridon), dar eu unul am indragit insula asta. Ai grija ca plajele nu sunt deloc largi, ca sa nu mai spun ca nu toate sunt cu nisip. Nu stiu de unde si pana unde preturile acestea mici de care spui tu, poate la vile si hoteluri de 2*, cele de 4* sunt mai scumpe decat Halkidiki fara probleme.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
De Lefkada a auzit cineva ceva? Am inteles ca e mai frumoasa ca Insula Corfu. Insula este putin mai la sud de Corfu. Din pacate nu prea e promovata pe la noi prin tara si nu gasesti cazare prin agentiile de turism autohtone.
__________________ live fast, die young and leave a good looking corpse | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
In august am fost si eu in Corfu, am filmat tot si m-am hotarat sa fac un blog cu filmulete. Per total a fost foarte frumos, dar calatoria cu autocarul a fost oribila, nu mai merg niciodata peste noapte cu autocarul, recomand sa luati avionul... si sa mergeti la Mirtiotissa ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |