Am facut cu trenul:
accelerat - Buc- Tg. Mures - 10.5 h,
intercity - Tg. Mures- Bucuresti - 11 h.
BLEARGH !
Am facut cu trenul:
accelerat - Buc- Tg. Mures - 10.5 h,
intercity - Tg. Mures- Bucuresti - 11 h.
BLEARGH !
Din cate stiu (de anul trecut) bucata Curtea de Arges > jumatatea distantei pana la Balea este jalnica. Adica cum a aparut la Top Gear, cu hartoape la tot pasul. Dup-aia se imbunatateste vizibil.
Restul este OK.
Disclaimer: informatiile mele sunt vechi de un an, dar ma indoiesc ca s-a imbunatatit ceva intre timp. Si sa se strice grav n-avea cand![]()
Salut,
Trebuie sa ajung week-endu asta la Cluj. Am inteles ca la Sebes e nebunie. Aveti vreo recomandare de varianta ocolitoare.
"oficialitatile" ne ofera ca variante ocolitoare:
Varianta 1( Varianta Deva- Alba Iulia- Cluj Napoca) : DN 7 km 394+287(Deva) - DN 76 km 0+000-31+384 (Deva- Brad) - DN 74 km 0+000-104+959 (Brad - Abrub- Alba Iulia).
Varianta 2 ( Varianta Sibiu-Alba Iulia-Cluj Napoca) : DN 1 km 310+300 (Sibiu)- DN 14 km 0+000 - 42+000 (Sibiu - Copsa Mica) - DN 14 B km 0+000 - 56+241( Copsa Mica- Blaj-Santimbru-Teius) .
Care este starea acestor drumuri? imi rup masina ? este la fel de aglomerat ?
Merci
Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them
Deva-Brad-Cimpeni-Turda- Cluj-Napoca. Nu stiu care e starea drumului pe portiunea Deva-Cimpeni, dar pe Valea Ariesului drumul e OK (mai sint si gropi) si e foarte putin circulat.
Don't have sex man. It leads to kissing and pretty soon you have to start talking to them
In cateva saptamani trebuie sa ajung in Bucuresti la Hotel Sir Orhideea ( calea Orhideelor).
Ce imi recomandati:
1. Iuliu Maniu -> drept pe Cotroceni -> stanga pe Splaiul Independentei
2. Iuliu Maniu -> stanga pe Virtutii -> dreapta pe Splaiul Independentei
3. Iuliu Maniu -> stanga pe Virtutii -> calea crangasi - > podul Grant -> calea Giulesti?
Ma intereseaza starea drumului si durata ....10x
ce zici de varianta cea mai simpla ?
iuliu maniu -> stanga pe vasile milea (la apaca ) > drept inainte pana la hotel ?????
True .. gps-ul imi arata varianta 1, Iar eu ca sa ajung in zona aceea foloseam variantele 2 sau 3
. // ajung foarte rar in Bucuresti
vezi la fostul pod grozavesti ca s-au cam schimbat lucrurile pe acolo. sunt tot felul de giratorii si semafoare![]()
Mda.... cand am ajuns acolo (dreapta pe langa carrefour) am ramas un pic "depasit de situatie"... noroc ca am vazut hotelul .. si m'am putut orienta, daca ajungeam noaptea nu-l gaseam nici din 10 incercari. (m-am bazat si pe "pe oriunde as lua-o ... nu tre sa urc pe pasaj" ).
pana la iasi cam cat se face, de obicei, pe vreme de noiembrie-decembrie? vad ca a cam nins spre vaslui, dar destinatia mea ar fi iasi-ul. cum este drumul?
cu trenul a fost cineva? cam cate ore se face?
xyz
Mersul Trenurilor - Bucuresti Nord - Iasi
CFR-ul zice in jur de 7 ore...insa nu stiu cum stau cu intarzierile pe ruta asta.
1. ARAD is not banat !
2. ild nu ma bana, traiasca familia ta
3. Trollin', trollin', trollin'/ Though the streams are swollen/ Keep them dogies trollin'/ Rawhide!
se pare ca voi merge cu masina pana la iasi, totusi.
a fost cineva azi prin zona? cum sunt drumurile? vin dinspre ploiesti/buzau/focsani/vaslui.
vreau macar sa stiu daca pe european este zapada, e impracticabil, etc., sa stiu cum sa echipez masina.
xyz
Nu te duce prin Vaslui, drumul e cu...denivelari.Mai bine te duci pe E85(chiar daca e' plin de radare)
ok, asa voi face. am primit cam aceeasi recomandare astazi. o voi lua prin bacau atunci.
xyz
eu stiu ce masina ai si cum conduci ? 6.30-7h.
Minim 8 ore daca mergi fara oprire.
Eu pana la Turda am facut 7 ore, cu 1 singura oprire si cu o viteza medie de 100km/h
Btw, e' plin de radare![]()
salutare,in weekend-ul asta trebuie sa fac drumul constanta-botosani,
vroiam sa o iau pe ruta urmatoare : constanta-harsova-braila-tecuci-marasesti-bacau-roman-tg frumos-botosani.Am cateva nelamuriri,am inteles ca portiunea tg frumos =botosani este cam plina de gropi,as putea inlocui portiunea asta cu traseul: bacau-p neamt-tg neamt-suceava -botosani,drumul este mai lung dat starea lui staim ca este destul de buna.Daca aveti ceva pareri ?
Bookmarks