As vrea sa dau o fuga p la Slanic Prahova..cum nu am mai fost de mult..nu mai stiu drumul..stiu ca s mai multe variante..aici ma refer doar cu masina..
Ma poate ajuta cineva cu aceste rute..cat mai detaliate??
Multumesc
As vrea sa dau o fuga p la Slanic Prahova..cum nu am mai fost de mult..nu mai stiu drumul..stiu ca s mai multe variante..aici ma refer doar cu masina..
Ma poate ajuta cineva cu aceste rute..cat mai detaliate??
Multumesc
"Luck never made a man wise. – Seneca"
YM: ukcomenzi | TEL: 0766.57.81.57
Eu personal am fost pe drumul clasic. Adica : daca pleci din Bucuresti, mergi pina la Ploiesti, dupa care schimbi directia catre Valenii de Munte, iar la citiva km dupa ce iesi din Valeni se face o strada (impropriu spus, fiindca seamana cu un drum de tara) la stinga si mergi pe acel drum pina ajungi in Slanic (fii atent fiindca directia catre Slanic nu este marcata pe nicaieri - eu am fost cu cineva care cunostea bine zona). Vei trece pe linga muntele verde si intri in Slanic.
Mai exista si varianta trenului.
eu stiu...trec d ploiesti fac dreapta...apoi dupa valeni stanga si tot asa pana la slanic..dar as vrea sa stiu exact..pt ca p hartile p care le am gasist nu i indicat k-lumea..stiu ca nu s indicatoare
am masina..deci exclus orice alta varianta d transpost...sau daca ma mai gandesc 1pic..poate imprumut un elicopter
MC Cormix
Din valeni faci stanga pe drumul judetean 102g.Verifici ca nu ai gresit drumul uitandu-te pe laterala unei borne de kilometraj
mc...d mare ajutor info asta
Cand mergi? Si eu am in plan plecare zilele asteaam mai fost si e f fain.
sambata dim..insa in buburuza mea ( clio bicorp ) nu prea mai e loc...
am fost..m am intors..toate au decurs foarte bine..chiar nu am bajbait deloc..
mc tuturor
se poate inchide...
ah cand vroiam sa mai dau o alternativa mult mai frumoasa de drum prin padure pe la plopeni etcpoate alta data se putea si asa de la spitalul judetean din ploiesti se merge pana se ajunge la intersectie si in loc sa o luati spere valeni o luati drept inainte si tineti asa pana la slanic se trece prin paulesti , plopeni etc e mult mai frumos drumul pe aici
de ce nu puneti si voi o harta? sa stim si noi exact pe unde sa mergem.
It's not revenge, it's punishment!
daca vin dinspre Brasov o iei pe Cheia, daca vin dinspre Bucuresti exact cum s-a spus mai sus Ploiesti-Valeni de munte...
nu prea mai este sezon acum la Slanic decat la salina...la strand nu prea mai este (unde era Grota miresii)
Stiti vreun drum bun spre Slanic ? In afara de cel clasic care e rupt de gropi ? Sincer mai bine ocolesc 50km decat sa rup masina.....
pai drum bun ar fi ploiesti valeni pana sa intri in valeni de munte ai indicator spre slanic la stanga . alt drum nu cred ca este mai bun
Bookmarks