![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
Cateva link-uri bine de rasfoit: Amb Romaniei in Tailanda MAE.ro - Ministerul Afacerilor Externe si cateva info oficiale pe site MAE MAE.ro - Ministerul Afacerilor Externe Info despre zone, cazare si nu numai Sawadee.com - Thailands leading tourism portal, Hotel reservation & travel guide. Acte necesare si alte info oficiale pe sit-ul guernamental Thai Ministry of Foreign Affairs, Kingdom of Thailand TourismThailand.Org - The Official Website for Tourism in Thailand De vazut si https://www.cia.gov/library/publicat...k/geos/th.html ThailandVisa.Com Rasfoiti bine prin ele si informati-va despre tot ce poate sa mearga rau pe acolo, mai bine sa stiti ce aveti de facut in caz ca se intampla vreo nefacuta.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| site-ul e a unui tip care face vizite dese in Thailanda. 99% merge pentru fete dar ma amuza modul lui de a povesti pe site. Ofera ghiduri detaliate si actualizate (inclusiv octombrie 2009) atat de cazare / masa / preturi / etc. De femei se intelege ![]() Tipul,desi batran/babaciune, e extrem de amuzant , il invidiez :-) Quote:
Quote:
__________________ ~ Licenta Bitdefender Total Security 2010 Last edited by vonclaus; 22-10-2009 at 14:00.. | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 1999 Location: Bucuresti |
Eu am fost in Phi Phi si Ko Lipe in februarie. A fost cea mai faina vacanta: laid back, snorkeling, kaiak, peisaje idilice, mancare buna si ieftin. Traseul a fost Emirates pana la Singapore, apoi Air Asia pana la Phuket unde am schimbat bani si am luat ferry-ul spre Phi Phi dimineata. Apoi Phi Phi - Ko Lipe cu un ferry (dureaza o zi, dar e fain). Ko Lipe e foarte relaxanta, am stat aproape o saptamana acolo si am pierdut notiunea timpului. Ko Lipe este langa granita cu Malaezia si are punct de frontiera pe insula. De aici am luat un speed boat pana la Langkawi, Air Asia pana la KL si iarasi Air Asia pana in Singapore de unde am plecat cu Emirates spre casa. Cursele cu Air Asia au fost foarte ieftine si punctuale. De notat ca daca te opresti in KL sa schimbi avionul trebuie sa-ti recuperezi bagajul si apoi sa faci din nou check-in pentru cursa urmatoare (nu se face transferul bagajelor). Costurile vacantei de 2 saptamani au fost sub 1000 euro/om door-to-door. In bani astia intra si o scufundare de 100 para (a meritat!). Am stat 2 nopti in Singapore la prieteni, o noapte in Phuket si restul pe Phi Phi si Lipe. Intoarcerea a fost val-vartej... sambata dimineata eram pe Lipe iar luni la birou | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
am fost de 2 ori, cu gagica in sept si decembrie. 08in mare cam ceea ce au spus antevorbitorii, eu am fost pattaya. hotelurile de 4-5 stele, al doilea desi mai central a fost de toata jena, oricum nu eram noi chititi sa stam in hotel. distractia in pattaya e compusa in general din plaja / acqua scutere - sau scuba. pt plaja se recomanda *nu-mi mai amintesc pretul - plecatul cu o barca (cu motor) 15-20 de minute - pina la o insula, chiar in fatza statiunii - nisip fain, apa verde smarald, etc. cu mincarea - mi-a luat 2 zile sa ma obisnuiesc la "spaisiiii" - oricum eu am fost pe moderat, spre deosebire de ea care era in culmea incintarii ![]() scam-uri - majoritar intilnite la ghidul de grup - plecati prin agentie de turism - care incearca sa-ti bage pe git tot felul de excursii si porcarioare - la pret dublu/truplu decit le gasesti "pe strada" la chisocurile care vind exact aceleasi excursii etc. prima data ne-am luat teapa, da' ne-am pregatit pt a doua vizita. ce-a fost interesant - fructele, clar, bagi in tine cit nu poti si nu te saturi, vizita la ferma de crocodili, cu un show slabutz, dar puteai sa vezi orataniile de aproape, mai aveau si alte lighioane inclusiv elefanti (pui) care te pupau la comanda, am prins o excursie de 2 zile in cambodgia la angkor wat, dar majoritar, tinta noastra a fost zacutul pe spate la plaja. la partida de "ploaie" ( foarte light de obicei) am prins si o tornada la citiva km de tarm - noi era deja in camera de hotel - si mi-a fost lene sa o filmez. sint foarte deschisi fatza de europeni - dat fiind ca pattaya e fieful rusilor - toata ziua auzi rusa si ai parte de politetea lor traditionala ![]() in plus fiind "european-looking" - localnicii ne indemnau sa cumparam in rusa ![]() nu mai stiu cit au fost costurile - cea de-a doua excursie a fost cca 3000 USD / 2persoane (mai scumpa ca prima - dat fiind ca cuprindea masa festiva de revelion - dupa 3 secunde ne satisfacusem curiozitatea - kitsch in cel mai pur mix asian-european - hotel/bilet in perioada de maxim turistic si cumparat cu 7 zile inainte) imi mai amintesc ca pe la 3am (1ian) ma conversam cu niste emo-locali - beti manga ca si mine ![]() si da, sint prietenosi, au nustiu cite tipuri de zimbete (30 parca), cel mai des il intilnesti pe cel adresat turistului, iti trebuie antrenament sa detectezi adevaratul zimbet primit din suflet. noi ne imprietenisem cu cei care inchiriau chaislong-urile si care ne-au tratat f. bine | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
Distractia o sa fie pe masura, mai ales daca nu mergi insotit.
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |