![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am ajuns sa fac acest thread deoarece caut mai multi oameni dornici sa faca o astfel de excursie anul acesta de REvelion. Inainte sa va spun despre ce este vorba ... voi mentiona ca eu voi merge deja impreuna cu 2 prieteni si ca mai am 2 amici care au nevoie de inca 2 persoane ptr a completa un mic grup de 4. Frumos ar fi sa reusim sa strangem o gasca mare de peste 10 persoane...dar daca nu reusim o sa mergem doar noi 6. Bun......acum descrierea Acum un an am fost de revelion in Slovacia in orasul Liptovsky Mikulas.... intr-o statiune turistica. Am skiat ..... am facut zeci de bai in Aquaparkurile lor termale..... si am avut o gramada de distractie la un pretz foarte mic.... Si daca tot am ajuns la pretz..... ar trebui sa va spun cat a costat totul .... caci asta va fi elementul cel mai atractiv Transport cu masina personala+ CAzare + Mancare + Ski pass uri + cumparaturi personale + Amenda + seara Revelion + Aquaparkuri + tot ce se poate cheltui intr-o excrusie de 10 zile = 495 Euro Da .. totul a costat doar 500 de euro de persoana ptr 10 zile..... Uimitor nu ? mai ieftin ca la noi in tara. Sa continui descrierea. Am avut inchiriat un aparatament de 4 persoane... nou noutz si total mobilat ( avea si masina de spalat vase ) .Desi nu a nins in toata Europa .. am avut noroc sa avem zapada pe unul dintre cele mai inalte varfuri din muntii tatra la 2500 de metri altitudine. CE sa va zic.. un peisaj superb.... piste bune Dupa fiecare partida de ski .... am mancat o masa copioasa al carei pretz era sub jumate din cat ar fi costat la noi...... Apoi am facut baie in Aquaparkurile temrale naturale ale slovaciei cu peste 20 de bazine de apa calda....sau fierbinte In Aquapark am facut baie la -5 grade afara..am jucat basket sau am facut aerobic....si m-am dat in toate prostiile posibile.... si totul a fost FOARTE Curat .
__________________ A Jedi's strength flows from the force Last edited by Oby One; 30-11-2007 at 02:41.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Anul asta mergem in perioada 26.12.2007 -> 05.01.2008 Eu am inchiriat deja o camera.... si din cate stiu in blocul meu mai este libera doar una singura. Camere libere mai sunt la o vila din apropiere dar nici acolo foarte multe. Daca sunteti interesati sau aveti prieteni care ar dori sa mearga ....va rog sa ma contactati pe e-mail sau pe PM pentru a va da mai multe detalii. Momentan este 2 noaptea si nu imi trece prin cap nimic in plus sa va povestesc dar vreau sa ma credeti ca anul trecut a fost minunat .... si anul asta voi face excursia minunata++
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
50euro/zi cu tot cu mancare, cazare, drum, cheltuieli??????????????? Suna prea bine! Felicitari pt. thread.Cred ca fac si eu un drum pana acolo dupa revelion.
__________________ Dosukoi!!! - "The Legend" - Highest Skill i've ever seen on a Honda(Afro Legends) - Honda Mythical Legend(CigarBoB) T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "Luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Obi_One, ai cumva un link pt. cabanele din apropiere? sau macar sa intrebi daca mai sunt camere. noi am vrut sa mergem de revelion, eram intre 69 si 89 eur/noapte, insa a picat planul, asa ca acum cautam o alternativa.
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| www.holidayinfo.sk http://www.therme.sk/ http://www.ski.sk/ http://www.zoznam.sk/hladaj.fcgi?co=...a=search&s=ski --> stiu majoritatea sunt in slovaca, dar sper sa te descurci. LE: pot sa confirm: preturile sunt sub cele din .ro. eu am fost acu 2 ani in cehia...si m-a costat pentru 2 persoane, un weeeknd, 100 EUR (inchiriat echipament, drum, hotel, mancare, skipass, alte distractii)
__________________ Life's a bitch and we are the customers! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Per total vine asa: In perioada de Silvester 26.12.2007 - > 2.01.2008 avem 90/Euro /Camera In perioada 2.01.2008 -> 5.01.2008 66Euro/Camera Acum depinde de voi cate persoane stati Tipul B de apartament rezervat de mine .... poate tine intre 4 si 6 persoane Daca sa zicem ca sunteti 4 persoane atunci aveti (7*90+3*66 ) / 4 = 828 /4 = 207 Euro de persoana adica 7 mil ptr 10 zile .... adica ADICAAAAAAA 70 ROn/Zi .... hopaa mai ieftin ca in poiana la noi in tara nu ? Dar daca stati 6 persoane in camera atunci aveti 828/6= 138 Euro adica : 486 ROn ptr 10 zile ..... sau 48 ron/zi adica mai ieftin ca la cea mai ieftina casa din Azuga ... ![]() DEci cazarea nu e scumpa indiferent ce ii faci. Ba chiar poate fi mai ieftina dupa cum va voi zice mai jos
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
O alternativa este asta http://www.mara.sk/privat/radka/ Nu va speriati de engleza primitiva de acolo pur si simplu cititi de mai multe ori .Nu stiu exact ce sa inteleg .. dar poate ma ajutati voi CENA – Price: Price for persons and nights SILVESTER (26.12.-5.1.) /24,5 EUR la cabana.. Daca ne strangem 10 oameni eu zic sa luam toata cabana.... si sa facem un party forumistic ![]() Am mai primit pe e-mail o oferta dar nu i-am dat atentie.. poate va uitati voi pe ea ( e atasata jos langa poze)
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Cineva mi-a zis ca acest thread a fost citit si de oameni care nu aveau cont pe CG si nu pot lua legatura cu mine via pm/e-mail. Sfat: Inregistrati-va pe CG si asa o sa aveti access si la poze si sa puteti vedea si datele mele...sau veti putea posta eventualele intrebari. e-mailul meu este obyone@computergames.ro Id ul de yahoo nu imi place sa il dau la toata lumea asa ca sorry Telefonul mobil il dau evident doar celor interesati prin e-mail / yahoo . Va rog nu imi mai puneti intrebari private....postati-le aici sa vada toata lumea raspunsurile.
|
| | #11 (permalink) | ||
|
tu spui aici ca toata excursia ne poate duce la aproximativ 500Eur. Tot tu spui ca numai cazarea costa 210Eur. Asta inseamna ca restul de aproximativ 300Eur sunt deajuns pentru drum/inchiriere echipament/mancat/distractie pentru inca 10 zile? asta inseamna "logic" 30 eur/zi. Ceea ce cred ca este cam putin, avand in vedere iesirile mele la ski prin elvetia/austria/franta. Am fost in slovacia si pot spune ca serviciile sunt foarte bune dar comarativ cu elvetia mai scumpe (servicii insemnand mancare, transport).
__________________ M-am plictisit. Former Known as Hell-o-Moto | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
... cred ca e o suma standard sau ceva de genul asta.Screensaver te rog muult de tot sa iti muti aberatiile in alta parte... vreau ca threadul sa fie curat si posturile sa fie doar cele dedicate acestei excursii.
|
| | #15 (permalink) | ||
| Am facut un transfer bancar din contul meu in contul ei. Daca nu ai facilitati de plata online cum ar fi cele de la ING sau brd-net.... atunci te poti duce la sediul unei banci si sa faci o alimentare de cont in contul care ti l-a dat ea pe e-mail. E destul de simplu ... nu reprezinta o problema mai mare de 5 minute.
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Dovada platii ? Print screen din aplicatia ta online ...ca oricum verifica si ei daca le au intrat banii. COmisionul nu stiu sa iti zic cat dar foarte mic..... si oricum depinde de banca ta. Aseara am visat iar ca eram in Slovacia ... eu deja numar zilele....
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Eu am facut un tabel excel cu toate cheltuielile noastre de anul trecut. DIn pacate este foarte complicat si trebuie explicat. EU cu prietena mea avem un fond comun ... unde ne punem salariile si de unde am luat fiecare bani cand am avut nevoie.In final a trebuit sa separ fiecare cheltuiala si sa aflu exact cat am cheltuit eu si cat a chetltuit ea din fondul comun in interes personal. Al doilea fond comun a fost alcatuit din toate cheltuilile facute de grup cum ar fi :cazare, transport, vignete, mancarea de dimineatza, artificii de revelion ....etc ![]() In final a trebuit sa scot niste cifre clare... care sa arate fiecare din cei patru cat datoreaza celorlalti 3. DIn aceste motive fisierul excel este complicat si greu de citit. Primul sheet numit Date arta cheltuielile comune grupului. Shetul 2: Socoteli e doar o pagina tehnica de calculare a datelor Sheetul 3 numit Ch.Particulare reprezinta Totalitatea cheltuielilor facute de mine si prietena mea in interes personal Aici puteti vedea clar ce a costat si cat a costat ....Sumele sunt in SK si daca vreti sa le vedeti in ron pur si simplu taiati un zero. Sheetul Socoteli particulare.... este iarasi o pagina tehnica de calcul. Ultimul sheet numit: "final personal" ne arata sfarsitul epic al acestei excursii: Cat a costat TOTAL Excursie pe Oby 1654 RON Cat a costat TOTAL Excursie pe Alex 1397 RON Deznodamantul final poate fi vazut si in primul sheet in partea de jos unde vedem cifrele clare unde fiecare isi afla destinul tragic ![]() In speranta in care nu v-am incurcat prea tare si ca atzi inteles ceva atasez fisierul excel pentru o analiza mai atenta
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |