![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Quote:
Meci ![]() Scrie in profilul tau ca esti in Cehia ? adica la 2 pasi ? Sure it would be very nice to have you beside us for the Silverster Party ![]() Ne recomanzi sa vizitam ceva in ultimiele 2 zile si in Cehia? ca poate dam o tura cu masina .....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Salve, Am citit thread-ul tau despre Slovacia si sincer, suna excelent. Initial vroiam sa merg cu prietena insa ea trebuie sa fie in Franta de sarbatori cu familia ei, da! ar fi fost frumos sa merg si eu insa am interdictie pe Franta (glumesc.) Asa ca raman singur pentru aceasta excursie, cum Oby din cate am inteles, este cu cu prietena si mai sunt inca 2 persoane care vor sa mearga ma gandesc daca mai este cineva solitar ca si mine si doreste sa mearga in aceasta excursie ? Oby, ai pus problema transportului la un moment dat legat de masini cate si cati suntem. Mai detaliezi putin si pentru ceilalti ... | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Quote:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pilsner_Urquell | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Quote:
Masina 1: Oby+3 persoane Masina 2: Opteron + spqr90 + prietenul spqr90 + Un loc liber Am inteles ca mai sunt 2 persoane din cluj in stand-by
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Suna foarte bine din tot ce ai scris. Sincer ai venit cu propunerea un pic prea tarziu pentru mine. Daca totusi mai sunt persoane interesate pentru un trip de ski dupa revelion (ianuarie/februarie/martie) pot sa ma contacteze. Ma gandesc la austria si ca un link util pentru preturi si rezervari: http://www.golling.info
__________________ M-am plictisit. Former Known as Hell-o-Moto | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Quote:
. Sa vad ce alternative mai am de revelion. Daca ma decid si exista in continuare loc liber si evident ma primiti, as veni si eu!
| ||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
4 locuri pe la cabane in zona cu masina noastra merge ?? adica sa nu fim chiar singurii mosnegi pe acolo in caz ca vrem sa aratam cuiva cum se merge cu snowmobilul. (ps: nevasta conduce incet, ca eu nu mai am carnet vro 6 luni insa plecam cu 2 zile inainte.) | ||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Quote:
Da locuri libere mai sunt doar la cabanele din linkul de mai sus. Va rog dati un e-mail la mara@mara.sk si intrebati exact cum stau cu locurile de cazare. Sa inteleg ca vreti in total inca 8 locuri nu ? ACum o saptamana cand am intrebat ..... erau locurile astea libere....azi nu stiu dar cel mai bine ar fi sa dati un e-mail si daca sunteti siguri sa faceti rezevarea ( si evident sa o si platiti) Nu lasati pe mai tarziu acest e-mail deoarece cu fiecare zi care trece sansele voastre de cazare se reduc drastic. So Freelancer si Extra3OO dupa ce dati e-mailul va rog sa ne tineti si pe noi informati de progres.
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Am dat e-mail la aceasta agentie si ultimile locuri libere sunt astea: Mara: I have free only last places in apartments TATRY , please see site www.mara.sk/privat/tatry Please let me know for how many persons you need ? Ma amuza mereu engleza lor ... Cine mai e interesat acuma e ultima strigare.... ultimile locuri libere la aceasta vila.
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
Iar acum te intreb CE CONTEAZA? ... Mergi acolo sa te simti bine in afara cabanei .... De stat in cabana puteam sa stau si in Romania.... si scuza-ma nu am nevoie de lux ca sa stau intr-o cabana. Eu sunt un stil mai sportiv ... si apreciez mai putin luxurile unui apartament/cabane. Ptr mine importante sunt relatiile interumane... si distractia care o pot avea in tarmurile slovaciei .... alaturi de ceilalti turisti sau slovaci. Doar asta mergem acolo nu ? In fine
|
| | #37 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Quote:
si eu sunt sportiv cam de 3 4 ori pe an insa madame are retineri sa conduca asa mult si vrea .. nu stiu.. artificii.. iti zic pana luni. | ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Ei bine gata ..... e momentul sa va pregatiti de excursie Am incercat sa fac o mini lista.... sa stiti ce trebuie sa aveti cu voi obligatoriu. Unele elemente o sa vi se para funny.......dar sunt importante. Voi posta lista si daca voi mai aveti adaugiri ....... feel free to post them. -==_______________==- Este o idee buna sa ne facem un inventar cu lucrurile ce trebuiesc luate in excursie : 0.CARDUL CU BANI ( verificati sa fie international)
Medicamente {
Mancare ptr drum Sandwitchuri ... servetele..... cafea si energizante ptr sofer. Etc..... mai adaugati si voi -==______________==-
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Completare: Buletin Asigurare de calatorie Bani cash (100 EUR) Saculet cu nisip Becuri de schimb pentru masina Vesta reflectorizanta GPS-ul Camera foto, acumulator, carduri, optional laptop Crema grasa pentru protectia fetei (Nivea la cutie albastra e f buna, sau Neutrogena) Deodorante (axila, picioare) Prezervative ![]() Servetele umede | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
bun ......bun... ![]() Prezervative gasim si acolo .... si probabil mai ieftine. Iar saculetz cu nisip NU car dupa mine... nici sa ma bati. Ai pus bine punctul pe I cu Buletinul si Asigurarea de calatorie.... bravo .
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |