![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Astea sunt de bun simt si oricum si le aduce toata lumea... CE am postat eu erau chestii care nu prea erau evidente sau erau importante si nu trebuiau scapate din vedere. Quote:
Asigurare medicala nu avem nevoie? ... daca Slovacia e in Eu ... inseamna ceva? gen ca ne putem folosi asigurarea medicala din tzara ? ( eu nu prea cred asta)
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #44 (permalink) | |||
|
Uite ce am gasit interesant Link Quote:
Quote:
Quote:
__________________ A Jedi's strength flows from the force | ||||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Cu banii cum credeti de cuviinta sa facem. Am citit pe mai multe site-uri ca slovacii inca mai prefera SK sau Koruna lor, mama lor iar de cele mai multe ori chiar daca platesti in euro vei primi restul in Korunas. 1. Ma gandesc as putea sa schimb din RON - EUR si apoi, acolo, EUR - SK insa exista vreo idee mai buna ? 2. Este de ajuns Buletinul sau am nevoie de Passport ? | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
Nici nu stiam ca accepta plati in Euro. Noi am platit doar in Sk cand am fost acolo. CEa mai buna solutie ca sa eviti plata comisionului in duble conversii este urmatoarea. Iti pui banii pe card..... si ori platesti direct prin card ( in marea majoritate a datilor) .... ori te duci la orice bancomat local si extragi o suma oarecare de SK. REcomand sa ai cash euro la tine doar ptr plata cazarii plus inca 50 de euro de backup. Vorbeste cu cei care stai in cabana.... vezi care e partea ta de plata si mai adauga inca hai sa zicem 100 de euro.... si asta e cantitatea de bani fizici de euro cu care pleci din Romania. Restul banilor stau pe card ( te rog verifica ca este international).
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Gata.....Prima masina pleaca in 10 ore. Nu stiu ce sa va mai zic ...ce safaturi sa va mai dau .....dar ar fi bine sa aveti grija cum conduceti pe zapada/gheatza....si sa fiti foarte atenti. Va recomand minimum 7 sandwitchuri de persoana ... Ele se pot prepara doar in Oby's WAY.Va recomand sa cititi neaparat partea cu Sandwitch makerul. ![]() Cam asta e..... ne vedem in Slovacia .. si apoi aici pe forum ptr povestiri si poze ![]() An nou fericit. -------------------- Later Edit -------------------- In 30 de min am plecat. Pa
__________________ A Jedi's strength flows from the force Last edited by Oby One; 25-12-2007 at 09:10.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #48 (permalink) | ||
|
felicitari, suna absolut extraordinar excursia voastra. de-abia acum am vazut thread-ul, si oricum nu puteam veni din pacate. dar poate la anu'...problema ar fi ca nici eu nici prietena nu stim sa schiam (am pus de 2 ori schiurile in picioare) dar tot am fi venit macar sa ne dam pe partiile alea cu sania sau ceva... apropo de acea lista, ai zis acolo antidiareice - imodium. eu recomand loperamid, este fix acelasi lucru ca imodium, la mai putin de 1/2 din pret - dar asta e doar o observatie. have fun, asteptam povestiri/poze/calcule actualizate. | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Ok... este ora 4:17 .... si tocmai m-am intors de 30 de minute din minunata mea excursie... Cred ca o sa treaca cateva zile pana cand o sa imi pot aduna puterile sa povestesc ce am facut si cum a fost. Tot ce pot sa va spun acum ....este ca eu nu am trait niciodata asa ceva in viata mea...
|
| | #51 (permalink) | ||
| Ahoj! Dobre den pane Monstru ! ![]() Pei Pivo 14% ![]() Pozor nadavky ![]() Sper ca am fost clar ![]() It was the worst trip of my life.... and it was under the sign of the Devil..... Pure evil was all arround us.... It was like we had 666 impregnated into our brains.... Nu credeam ca poate sa iasa asa de prost.... Nu incep inca sa povestesc....caci trebuie sa ma linistesc si sa imi pun gandurile cap la cap... Pot sa va zic asa ptr inceput ca ... locul a fost minunat.. mancarea super... oamenii ok .... peisaje superbe si conditii minunate.... tot ce am povestit a fost asa cum am zis si cum am organizat.... Problemele au fost de natura umana in interiorul grupului .... si .... ghinion ..... cat cuprinde.... totul a mers pe dos ... invers sau impotriva noastra.... Puteam sa mor de cel putin 3 ori ....... Ce sa zic...... the Devil was among us.... Pure evil ..... we breathe all day and night.... .
|
| | #56 (permalink) | ||
|
Inca nu v-ati revenit ?
__________________ OFERTA SERVICII: Imprimare, indosariere, legare carte, carti de vizita Y!m: korkfoto | 0723.306.158 .-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- -- | |||
|
| | #58 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
Chiar si pe mine care am fost acolo ma roade curiozitatea sa vad ce anume scrie Oby. ![]() Excursia asta mi-a dat posibilitatea sa cunosc doi forumisti exceptionali: Opteron si Oby One. Chiar daca nu am avut prea multe activitati comune, mie mi-a placut.. mi-a oferit odihna de care aveam nevoie dupa un an greu de lucru. | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
|
Varsati fasolea aici...ca murim de curiozitate .http://www.ortodoxtv.com/filme-video...demonizati.php
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |