![]() |
| | #81 (permalink) | ||
|
Salut. Mai nu stiu ....ptr ca in cei 2 ani in care m-am dus NU am avut nevoie de transportul lor Dar stiam de existenta unui tren/bus intre cele 2 locatii uite ce zice google to get to Liptovsky Mikulas you can use the train connection (it lays on the main east-to-west rail route), bus lines or go by own car. Nu stiu cat iti este de folos..... dar it's better than nothing....
__________________ A Jedi's strength flows from the force Last edited by Oby One; 15-09-2008 at 22:11.. Reason: a | |||
|
| | #83 (permalink) | ||
|
Stiu ca au trecut 9 luni de cand m-am intors din slovacia si inca nu am pus pozele EI bine reparam asta acum ..... ( daca va zice ceva de un certificat de securitate expirat..... next si cu voie buna inainte) Poze Excursie Revelion Slovcia 2007 - 2008
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #84 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: TM |
Mersi mult oricum, Oby. Intre timp, m-am mai documentat si eu si am observat ca pe site-urile unor pensiuni din zona apar informatii de genul "distanta de cateva sute de metri pana la ski bus ". Cum Jasna e cea mai evidenta destinatie, cred ca am gasit raspunsul.
| ||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Salut! Eu personal sunt foarte doritor sa merg, mai ales ca nu am fost niciodata in Slovacia! Si speram sa fie reinoita invitatia si pentru anul asta, ca imi parea rau ca am pierdut ocazia anul trecut! Nu o sa mai ratez ocazia anul asta in caz ca exista doritori si ne strangem mai multi...
| ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Ia ziceti, cum sta treaba? Mai mergeti anul asta? Eu unul ma codesc de vreo 2 luni cu revelionul si initial as fi vrut sa merg in Austria dar se pare ca ustura la buzunar cam tare si poate ar fi mai indicata Slovacia. Oby, nu-mi vine sa cred ca dupa incidentele de anul trecut mai ai tupeul sa te aventurezi o data acolo. | |||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Eu nu stiu daca o sa mai merg si al treilea an la rand in Slovacia. Cred ca o sa mai aleg si alte destinatii......... Momentan nu stiu ce o sa fac si sunt dezorganizat total deoarce imi lipseste grupul de prieteni necesar unei astfel de excursii.....si fondurile mele de bani se duc anul asta spre masina ![]() Daca ma decid sa vin in slovacia va anunt....... oricum acest lucru trebuie facut repejor caci in 2 saptamani de acum in colo nu o sa mai gasiti nimic ...totul o sa fie rezervat deja. Chiar daca nu vin .......poate pot sa va ajut cu sfaturi ceva.. Nu uitati sa vedeti pozele de anul trecut. Click here to see my pictures from last year in Sk
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Ei bine uite ca am fost si a treia oara in Slovacia ![]() De data asta am fost cu serviciul si am stat nu cateva zile.... nici cateva saptamani ci mai bine de 3 luni. Acum deja am o parere mult mai completa despre aceasta tara si despre frumusetile ei. Am reusit sa vad slovacia atat iarna cat si vara, atat pe schiuri cat si pe bicicleta. As avea cateva intari din blogul personal de pus despre slovacia dar nu stiu daca e acum momentul sa le postez....
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
Poate ma ajuti putin..... le export cu picasa intr-un web album si as vrea sa pot face cumva sa urc index.html ul + toate preview urile de la poze in blogul meu. Daca trebuie sa fac asta manual la 1000+ de poze mai bine abandonez Later edit. Le-am urcat in picasa web albums dar tot nu am descoperit cum sa le introduc in body ul blogului......
|
| | #96 (permalink) | ||
|
Up, Nu vine nimeni in slovacia anul asta??????
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |