![]() |
| | #22 (permalink) | ||
| Quote:
De la nivelul solului este mai complicat ![]() Foarte frumoase pozele Multumim !
__________________ Abit AW9D || Intel Core2 Duo E6400 Dual Core || 4GB@800Mhz A-DATA Extreme Edition|| 640GB Seagate+Maxtor SATA-2 16MB 7200.10 || ASUS GTX 260 || | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
urmeaza in aprilie sa plec in dubai...debea astept sa fac niste poze din avion ..nu am zburat nicio data.
__________________ http://forum.computergames.ro/106-el...jvc-hi-fi.html | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Cel mai probabil Turkey ... eram prea high/scared sa mai imi dau seama
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Poza cu un Junkers ... facuta la Bruxelles ... si botul unui Douglas Invader. Nu prea sunt turistice ... dar sunt interesante
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Alba Iulia | Quote:
__________________ | C2D E8400 | DFI P965-S | 2x1GB Crucial Balistix DDR2 1066| WD6400AAKS | Sapphire HD3870 | 2 x Pioneer DVR-212BK | SAMSUNG 940BF | | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
1) In drum spre Romanica noastra. 2-3) Pe aeroportul din Antalya 4) Going home
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand: Nokia 2700 Classic si 2330 Classic, ambele NOU-NOUTE (0 min) Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
1. Spitfire ... in tabla si suruburi 2. F86 Sabre 3. Asta e alta specie de animal ... cine stie cunoaste.
__________________ Among the maxims on Lord Naoshige's wall there was this one: ''Matters of' great concern should be treated lightly.'' Master lttei commented, "Matters of small concern should be treated seriously." | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Deasupra Elvetiei
Au fost facute in 2007 in Iunie.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Undeva deasupra Turciei in iunie, niste formatiuni muntoase f ciudate. Nu am reusit sa-mi dau seama ce sunt si cum s-au format, am pus si locatia aproximativa asa cum aparea pe harta-n avion poate descopera cineva mai curios
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |