![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Recomandare Pensiuni Deosebite
As vrea sa vedem cateva recomandari de pensiuni in tara ceva mai deosebite. Vreau sa plec cateva zile si nu am de gand sa stau intr-un hotel ca oricare altul doar de dragul de a zice ca nu stau acasa. Am fost in cateva locuri cu adevarat superbe pe care le recomand : In Sibiel: Pensiunea Elena ( in camere gasiti tot ce aveti nevoie si chiar mai mult, de la sapunuri, sampoane, geluri de dus, uleiuri parfumate si pina la prezervative, absorbante si creme de pantofi toate nuantele) Baia este dotatacu jacuzi si sauna. http://sibiel.piczo.com/?cr=6 In apropiere de Sighisoara: Domeniul Dracul (se poate calarii, plimbari cu trasura, au crama proprie, crescatorie de struti cu bucatarie ce are o gama variata de mancaruri din carnea respectivelor vietati, piscina, etc) http://www.dracul.ro/ Daca mai stiti ceva asemanator astept sugestii. __________________ | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2008 Location: Iasi |
in Turda daca ajungi este un complex hotelier "Dracula".Are 4 stele dar pretuile sunt foarte bune pentru ce conditii ofera.Totul este construit nou si in stilul ala cu Dracula and stuff.Camerele sunt mari si incapatoare,cu o mobila deosebita cum rar mai vezi (eu n-am vazut in viata mea in alta parte asa ceva) toate cu motive specifice.Are si un restaurant cu terasa unde se mananca in general vanat,la preturi destul de ok.Are o gradina superba cu diferite fantani arteziene. Oricum,daca ajungi in Turda,neaparat trebuie sa stai la un hotel de asta,e ceva care nu vezi in fiecare zi. http://www.turistinfo.ro/turda/cazar...la-c23908.html | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Pensiunea "La Mesteceni" http://www.riding-adventures-transyl...mesteceni.html ... undeva pe drumul national E81, la 6 km inainte de orasul Sebes ... am fost asta vara cu fiica-mea si am stat o saptamana acolo ... gazdele sunt foarte ok, au caluti si instructori de calarie [ copiii sunt incantati ] ... teren de tenis cu nocturna, piscina, atelier local de pielarie [ posete si genti pentru doamne, curele, etc. ] ... apartamentele [ au 5 sau 6 apartamente ] sunt dotate cu tot confortul necesar ... mi-a placut ! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Pentru vizitat manastirile din Bucovina, in localitatea Vama, casa-lucretia.ro, o ospitalitate ca la carte si in Sibiu, casa Baciu, langa Piata Aurarilor, un om foarte simpatic are o pensiune ospitaliera si simpatica. Ambele locuri au un special smth. NU va duceti la Pensiunea Maria din Durau, patroana e o nesimtita care crede ca pensiune inseamna 4 pereti si atat.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Brasov | Pensiunea Memory din Sucevita, conditii de exceptie.
__________________ ... | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | inca un vot pentru casa lucretia! am fost acolo acum cativa ani si, pe langa standardele ridicate la cazare, am fost impresionat de calitatea si gustul autentic al preparatelor din bucataria proprie (patroana, o veritabila coana Chirita, se lauda ca foloseste numai ingrediente bio de la sateni).
| ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ca fapt divers, cei care tin pensiunea Vama sunt parintii cunoscutei doamne doctor estetician Jianu din Bucuresti. Confirm cu mancarea, aveau doar cateva feluri seara, ti le faceau ca la mama acasa: hribi prin tigaie, hribi la cuptor, carne proaspata in ce mod doreai tu, pastrav proaspat, vinete facute pe loc, zacusca preparata in curte la ei, coapta, visinata facuta in casa, era ceva de nedescris la capitolul culinar.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: Brasov |
Doua pensiuni din Timisoara aranjate cu super-gust Pensiunea Casa Tania Pensiunea Casa del Sole -------------------- Editare ulterioară -------------------- Si una din arieseni Pensiunea Iara
__________________ ... Last edited by adrianciocalau; 23-10-2008 at 10:15.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
Locul unde m-a,m simtitc el ami bine, in Romania, a fost Pensiunea Miandra Breaza. Sincer va spun, m-am simtit la fel de rasfatat precum la Crowne Plaza din Bucuresti, de exmeplu [un alt loc unde chiar m-am simtit bine, insa la cu totul alte preturi :-) ] Aici gasiti impresii si foto pe larg despre sejurul la Miandra.
__________________ ---- Be the change you want to see in the world | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Daca ajungeti in Cluj si doriti sa ramaneti in oras : Pensiunea Cluj. Cazare Cluj-Napoca prin PensiuneaCluj Se afla foarte aproape de Str. Observatorului, prima strada importanta din Cluj cum vii dinspre Turda si cobori dealul. In primul sens giratoriu, spre stranga, drumul de Oradea. Pret foarte, foarte mic pentru un asemenea oras. Conditii exceptionale. Foarte curat, foarte frumos.
__________________ Holy infestation ! You've been struck with the hair demons. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
Daca vrei totusi o pensiune deosebita in Sibiel, combinatie impecabila de traditional cu standardele anilor in care traim, iti recomand sa mergi la Lunca Sibielului, tot 4*, dar amenajata cu bun gust. A se vedea tururile virtuale care sunt exact ca in realitate, am fost acum o luna de zile acolo asa ca informatia e proaspata. Site: www.sibiel.ro Inclusiv la site ar trebui cei de la Elena sa invete, al lor arata ca in 1900 toamna. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Pensiunea Vasilica - Rona de Jos - Maramures
Recomand cu incredere Pensiunea Vasilică din Rona de Jos la Nr. 427 - Maramures.Am fost acolo de Revelion si am fost foarte placut surprins de comportamentul celor de acolo(o familie simpla dar cu inima mare si care stie cu adevarat cum sa faca turism). Cu toate ca noi am platit pentru cinci zile am avut placuta surpriza ca atunci cand am ajuns de dimineata la ora 9 am fost invitati la masa cu toate ca noi platisem all inclusive dar de la pranz.De asemeni am avut parte la plecare iarasi de o masa si pachet pe drum(am plecat cu trenul la ora 17), lucru pe care nu prea il gasesti in Romania. Nu mai spun de felul cum s-au purtat cu noi acolo..nu stiau ce sa mai faca sa ne simtim bine. Am fost impresionat si m-am hotarat sa le fac un site gratuit pentru ca nu aveau. ( Pensiunea Vasilica ) E printre putinele pensiuni care ofera serviciile cu dedicare si responsabilitate. Las si un numar de telefon in caz ca exista persoane care vor sa incerce: 0727841089 | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Am fost placut surprins primavara trecuta de pensiunea enescu din bran.Conditii excelente, pat matrimonial,Tv,baie proprie si o pozitionare la 3 km in spatele castelului bran care te determina sa mergi pe jos 30 de minute pana la primul supermarket (ma rog,aceasta observatie este utila pentru persoane care ca si mine,si nu fara un anumit regret,in ultimii ani sederea la munte s-a transformat intr-o lancezeala confortabila lipsita de orice efort).
__________________ Born under one law, to another bound | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Quote:
| ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Pe mine m-ar interesa daca stiti si eventual ati fost o pensiune prin tara - n-am preferinte prea mari la zona, doar sa iti ia un timp decent sa ajungi acolo din bucuresti-adica totusi fara bucovina de exemplu sau maramures. Sa fie intr-o zona cu un cadru natural misto...adica sa ai pe unde te plimba si ce vedea in timpul zilei, si sa poate fi inchiriata in totalitate...daca nu la cheie macar gazdele sa fie ok la modul ca noi seara am vrea sa ascultam o muzica, sa mai stam de vorba la un sprit si sa dansam...sa nu vina pe la 1 si sa iti zica sa dai muzica mai incet sau ca hai la culcare. Stiti ceva care sa corespunda? | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
caut cazare rustica intr-o familie de tarani ceva, jud brasov sau in apropiere. Caut altceva decat simpla cazare, mai de graba sa stai sa vorbesti cu oameni sa umbli dupa ei prin gospodarie..ceva interactiv cum practica strainii ce poposesc pe la noi...
__________________ Wisdom.Universe.Truth.Allah.Nation.God | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |