Results 1 to 5 of 5

Thread: Statiunea recomandata pt. petrecere anul nou, 2009

 1. Back To Top | #1
  Registered User romeo_id's Avatar
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  The road to hell

  Statiunea recomandata pt. petrecere anul nou, 2009

  Ce statiune montana recomandati pt. revelionul de anul acesta si daca stiti vreun loc de cazare bun, curat... (preturi nepiperate). Conditii ar fi.. sa se poata schia in zona, cazarea sa fie pt vreo 12 persoane, si sa aiba meniu de anul nou... linkuri ar fi foarte bune daca puteti da, thx

  ps. noi ne gandisem la slanic moldova (aici se pare ca nu se poate gasi cazare), paraul rece, durau...

 2. Back To Top | #2
  Registered User
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  TM
  Ceea ce vrei tu nu prea se gaseste in Romania, mai ales daca vorbim de statiuni de schi. La noi, orice aglomerare haotica de hoteluri/vile/pensiuni aflata in vecinatatea unei partii are pretentii de statiune montana.
  In locul tau, as arunca o privire catre Austria/Italia/Slovacia - asta daca transportul nu e o problema. Am studiat ceva vreme variantele interne pentru revel ...pierdere totala de vreme. Avand in vedere ca in Slovacia cazarea ma costa mai putin de jumatate fata de RO, iar pentru 100E/saptamana (cu card euro<26) am la dispozitie 20 km de partii, cred ca intelegi de ce nu mi-as mai petrece vreun concediu in tara in urmatorii ani.

 3. Back To Top | #3
  Registered User romeo_id's Avatar
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  The road to hell
  escape12... nu zic ca nu e tentanta slovacia, insa trebuie sa propun destinatia 'consiliului administrativ' ... thx pt sugestie

  astept si niste sugestii de statiuni si cazari din tara care v-au impresionat

 4. Back To Top | #4
  Banned Magister Ludi's Avatar
  Join Date
  Sep 2005
  Location
  Where time stands still
  In Romania eu m-as indrepta catre zona Parang. Preturile sunt mai rezonabile. Cateva exemple, daca nu au fost deja rezervate.

  Detalii spatiu de cazare - Parang - Vila Christian
  Detalii spatiu de cazare - Straja - Vila Mara
  Detalii spatiu de cazare - Parang - Cabana Haiducul

 5. Back To Top | #5
  Registered User
  Join Date
  Aug 2004
  Location
  TM
  Crimson Vanity, am fost de mai multe ori in Parang (in plus, era una din variantele interne pentru Revel); din punctul meu de vedere, Parangul are doua probleme majore. In primul rand, cabanele decente se afla mai toate in zona Rusu (Eclipse-ul e singura cabana de langa partie care-mi place), iar asta presupune urcare-coborare zilnic cu un telescaun care ar fi mai potrivit ca si instrument de tortura. Iarna e greu sa urci cu masina mai sus de Rusu ...am avut ocazia sa vad masini abandonate peste noapte pe drumul ala. Doi la mana, partiile din Parang chiar nu mi se par extraordinare. Cu toate astea, mi se cer preturi pentru cazare similare sau chiar mai mari uneori decat cele din Austria, asa ca nici avantajul bugetului redus nu mai exista.

  Parangul mi se pare o destinatie ok pentru cine isi doreste un weekend sau o saptamana linistita la munte in timpul anului. La recomandarile lui Crimson Vanity, as mai adauga cazare parang (proprietar Doru Teleche) - am stat acolo o saptamana anul trecut in februarie cu un grup de prieteni si ne-am simtit excelent.

 1.  

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •