![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| murfisor, cum naiba man te-ai dus acolo de capul tau fara sa ne spui ? ![]() Bai, n-as fi crezut asa ceva.... ![]() Felicitari pentru sejur. Cat a costat over-all ?
__________________ „ Fără Dumnezeu omul rămâne un biet animal raţional şi vorbitor, care vine de nicăieri şi merge spre nicăieri. ” Petre Ţuţea | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Ai vizitat Sankt Petersburg? Mi se pare ciudat sa ajungi in Rusia si sa nu te plimbi in unul dintrere cele mai frumoase din Europa, si poate chiar din lume. Ah, mai e nevoie de viza, sau merge doar cu pasaportul? Ca acum cativa ani cand ma plimbam cu ai mei, aveam norocul sa am pasaport de rus
__________________ Stop the war on drugs. We're not criminals | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Trebuie viza. N-am avut timp si pentru Sankt Petersburg dar este programat pentru data viitoare. Inca cateva poze din port si din statiunea care va gazdui JO 2014 si care se afla la 40-50 km de Sochi (muntii din poze cred ca erau deja in Georgia) scuze de calitatea pozelor dar n-am avut decat un telefon vechi la mine... Last edited by murfisor; 09-10-2009 at 10:33.. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Marfa.
__________________ All BITCHES AIN'T SHIT!! Bitches fake all the time, they give birth to 8lbs - 22inch babies. What do you think your doing when your fucking them and their screaming all loud and shit? That's right, NOTHING! They keep screaming to keep from laughing in our face! | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
pentru invitatie nu stiu sa-ti raspund exact pentru ca n-am avut viza turistica. Am vazut multe hoteluri care trimiteau invitatia daca plateai in avans.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |