![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Ploiesti sau Pitesti - ponturi pentru 1 zi
Salutare ! Deci se intampla ca mi s-a facut de plimbare maine si satul de bucuresti am zis sa iau la pas alt oras . Vreau unul aproape de Buc asa ca am de ales intre Pitesti si Ploiesti . Recomandati`mi va rog unul dintre ele si locuri de vizitat pe acolo,sau un mod de a-ti petrece placut o zi ... De asemeni ma ajuta in cazul ploiestului ,daca e sa fie , ponturi legate de gara unde sa cobor . Din ce am vazut pe mersultrenurilor.ro sunt mai multe gari acolo si nu stiu cum e cu fiecare . Aceiasi situatie si pentru mijloacele de transport in comun . De unde pana unde sa merg cu autobuzul x sa ajung la y etc etc . Multumesc anticipat ,in speranta ca voi primi cateva sfaturi care sa ma ajute ![]() Ah ,p.s. n-as vrea sa aud ceva de genul du-te in mallul cutare si gasesti chestii de facut pe acolo , sunt satul de cele de la noi din oras si chiar n-am curiozitatea asta sa vad cum sunt ale lor . p.s.2 prin ambele am trecut doar cu masina ,fara ca macar sa opresc si de aici puteti sa va inchipuiti cat imi sunt de straine...
__________________ Useri Neseriosi - m3 GSM : Il primesti in Inbox daca te intereseaza | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
In Pitesti mai e misto fantana cantatoare si cu spectacol de lumini din centru. Are program intre 20:30-21:45 parca (cel putin in wk asta e programul). Sunt mai multe carciumi misto pe malul argesului, le gasesti tu. Si mallul lor are terasa care da spre arges, daca te pasioneaza. De la gara pana in centru mergi pe jos vreo 10 minute. Transportul in comun e civilizat, au pana si automate de bilete, ceea ce in Bucuresti nu vezi. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
O sa ajung pe la 9 dim iar la 5 dupa amiaza cel tarziu plec deci nu se pune problema . Poate cu alta ocazie... Va multumesc si mai astept sugestii
__________________ Useri Neseriosi - m3 GSM : Il primesti in Inbox daca te intereseaza | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2001 |
din buc in pitesti ajungi usor cu autocarele, de la autogara militari. e chiar langa statia de metrou Pacii, iar autocare sunt cam din ora in ora (uneori si mai des).
__________________ Who forgot to close the gate? Who let me out? | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Si eu pot sa confirm ca Ploiestiul e naspa. Dar trecand prin Pitesti am observat ca e la fel cam ca Ploiestiul.
__________________ galerie foto | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
decat sa te duci pana la ploiesti sau pitesti pentru o juma de zi de fapt mai bine stai acasa si dormi scapi mai ieftin, mai nepoluat si pe deasupra te si odihnesti
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Daca vrea sa se plimbe sa se duca si el macar pana la Cheia, Targoviste, Curtea de Arges... Oricum o sa se intoarca mai mult dezamagit de la o plimbare in Ploiesti sau Pitesti. Asta ca sa nu aduc aminte de faptul ca vrea sa se duca cu trenul care nu este tocmai curat si nu merge prea repede tinand cont de lucrarile care se fac in ultima vreme.
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| O fii de la poluare - Si eu am obs acest lucru ,dar prietena "nu domnule ca sunt toate siliconate " . Ma rog ,nu stiu daca foarte bunute ,insa majoritatea aveau niste sani ,mamamama ![]() On: Am fost in Pitesti . A fost placut si atat . Am stat cam 7 ore si m-am plimbat destul de mult,am vazut lucruri dragute . 1 ora si 40 min dus ,intors la fel . Cu cate 2 opriri de cate 10 min . Trenul chiar ok ,tren nou ,cu doar 2 vagoane [accelerat ] Va multumesc frumos,puteti sa mai scrieti pe aici ce ar mai fi de vizitat prin oras ,peste 2 sapt am de gand sa ma duc iar ,de data aceasta cu masina . Nu am reusit sa ajung din ce imi propusesem la mallul care s-a deschis acum in sept, stiu ca am zis ca nu am de gand ,dar pana la urma am vrut sa vad ,si doar atat,pentru comparatie cu .buc si nici la terasele de care spunea cineva pe malul argesului fiind in cealta parte a orasului ,si aducandu`mi aminte de ele spre ora de plecare.... Dezamagit nu pot sa zic ca m-am intors dar nici incantat pana peste cap ,n-am fost ... Cheia si Targoviste ,data viitoare cand voi fi si cu masina,si cand voi sta si mai mult de cateva ore....
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |