![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pensiune autentica pt revelion
Incerc sa gasesc pentru 6 persoane o pensiune pentru revelion, intr-o zona pitoreasca, cu traditii, mancare din curte, etc dar ceva autentic, nu vreo chestie kitchoasa, aiurea. Pensiunea trebuie sa fie peste trei margarete si sa aiba un program specific, adica plimbari cu sania, colinde, ce se mai face in perioada aceasta. Daca va costa mai mult decat un hotel de 4 stele in Austria in aceeasi perioada, iarasi nu e ok... Nu prea am gasit asa ceva, si daca aveti vreo o recomandare, va multumesc.
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Eu cand am fost vara trecuta la **** Casa Lucretia mancarea a fost excelenta, si era pitoresc, in satul Vama din Suceava DAR pretul cerut acum de revelion era 110 de euro de persoana pe noapte, ceea deja e la fel ca Hotel Klammers K, unde ski toata ziua, piscine diverse la subsol, 2 mese pe zi la un bufet regal si intr-adevar luxos in camere, nu 2 covorase si 3 mobile. O sa fie targul de turism saptamana viitoare si poate o sa gasim ceva acolo. Daca nu, cred ca stam direct acasa
__________________ And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Nu m-am mai dus ca m-am enervat cu precautarea, cand in afara de exemplul dat mai sus, pentru niste margarete obosite (4 la numar, dar chiar erau obosite) la Praid se cerea 80 de Euro pe noapte de persoana, etc sau in general pentru orice era putin mai bine decat vesnica pensiune kitchoasa, sareau preturile ca la 4 stele in Austria. M-am gandit ca si pe la targ tot asta o sa gasesc si am abandonat vizita. Chiar nu am de gand incurajez jaful practicat in jurul revelionului in RO. De fapt in ultimii 3 ani sau 4 cred ca asta a fost bucla mentala in care m-am invartit. 1. Hai sa facem revelionul in RO, la o pensiune draguta 2. WTF, ce sunt tarifele astea? ![]() 3. Nu, sunt nebuni, hai mai bine sa mergem in......si aici am dat pe rand insert la Austria, Tunisia, Malta si iar Austria Ca fapt divers, niste prieteni se duc la Polovragi la o pensiune normala, care pare ok, cu 200 de lei pe noapte de persoana
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ i7 920 | Asus P6T Deluxe V2 Sparkle 8800GT (750 / 1900 / 950 ) ( Thermalright HR-03 + Nexus92 ) 3*2Gb TeamXtreem 1600Mhz DDR3 cl8 Corsair HX 620W | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Scarlett, ai gasit ceva? Poate in Ranca, dar locul e izolat. Gasisem o pensiune interesanta pentru un grup. Nimic rustic, dar mi-a placut peisajul. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
1300RON/noapte/vila (10-12 persoane) in perioada 30.12.2009 - 03.01.2010 mi se pare ok. Discutam despre revelion. Eu ii sunasem acum 2 saptamani si o aveau disponibila. Din pacate, trebuie sa reconsider planurile de revelion si nu cred ca voi merge acolo. Oricum, trebuie sa-ti iei mancare daca ai de gand sa inchiriezi toata vila. Am inteles ca nu gasesti nimic in zona. N-am intrebat proprietarii daca ofera si masa. Pe mine asta m-a incantat, autonomia si locatia. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |