![]() |
| | #16 (permalink) | ||
|
Foarte tare. Sunt invidios
__________________ Ni dyar'izuba, Rizagaruga, Hejuru yadju, Nduzaricyeza ricyeza... Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Schimb: Nokia E65 cu un telefon cu GPS Cumpar: Baterie pentru Nokia 8800 (BL-5X sau BL-6X) | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
In KL cam ce ai facut/vizitat si recomanzi ca fiind obligatoriu? Planuiesc inca o vizita pt ca data trecuta mai mult am lenevit prin cluburi si nu am avut chef de umblat in cele 2 zile cat am stat. Nici macar nu m-am urcat in Petronas, am umblat pe la poale dupa bere
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ai fost in vacanta sau in interes de servici? Cat a durat toata excursia? Cat a costat toata excursia? Aveau gust bun? ![]() Si eu m-am saturat de Europa si vreau sa incerc la anul ceva mai exotic. Ma gandisem la Indonezia sau Thailanda dar, din cite vad si Malaezia arata superb. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
H2H: In KL ai de facut o multime. Sa mananci in China Town, daca esti fan Anthony Bourdain, sa manaci durian, sa te urci in KL Tower (cel mai inalt punct in care m-am urcat), evident sa te urci in Petronas (vezi ca-i cu mare schepsis, biletul e gratuit insa tre sa fii pe la 7 dimineata acolo altfel casa se deschide la 8:30 si la 9 se termina passurile), sa te plimbi si sa-ti cumperi prostii din Central Market. Cam atat am facut eu, insa cred ca mai sunt multe de facut, eu am stat doar vreo 3 zile in KL. ---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:58 ---------- Isarescu: Vacanta, honeymoon. Toata excursia a durat vreo 17 zile. Cost, cam 3000 de euro tot (avion, hoteluri, bani de cheltuiala). Caine n-am bagat, am zis ca bag in Malaezia dar erau super-scumpi. Trebuia sa bag in Vietnam, cred ca erau mult mai ieftini....In rest am bagat toate prostiile, insa doar in vreo 1 din 5 cazuri am stiut ce mananc. Mancat doar de pe strada, zero probleme cu stomacul, gust demential. Indonezia banuiesc ca vrei Bali, m-a tentat si pe mine insa cautam altceva pt stat la plaja. Adica sa fie cat mai gol si cat mai liniste. Ceea ce am si gasit. Intre Thailanda si Malaezia am ales Malaezia si pt stresul scutit cu vizele, in Malaezia n-ai nevoie, in Thailanda da. In Europa am fost cam peste tot si mi-a ajuns. Cu banii cheltuiti prin Europa acolo gasesti servicii de 5 ori mai bune si preturi de 5 ori mai mici. Plus exotismul... | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Oki, deci sterg din lista urcatu' in Petronas. Poate numai daca ma prinde dimineata prin vreo bomba ca altfel se trezeste dracu la ora aia doar ca sa urc cu liftul sa ard cateva poze ![]() Multam fain.
__________________ Spuneti-va parerea cu privire la viitorul "Proiectului pentru copiii saraci" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |