Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Notices

Reply
LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2009, 13:11   #21 (permalink)
Registered User

Da, si eu am zis ca-mi bag picioarele dar dupa aia m-au apucat remuscarile ca nu-mi fac poza din Skybridge daca tot am ajuns pe-acolo.
Daca ajungi sa-ti iei bilet, cu cat esti mai in fata cu atat ai mai multe optiuni de unde sa-ti alegi ora la care urci. Ti se da un bilet cu ora cand urci, trebuie sa fii cu 15 minute inainte. Ti se prezinta un film 3D cu compania Petronas, cat de tari sunt ei, daca tot te lasa moca barem sa se laude .
In Skybridge te lasa 10 minute sa iti faci poze. Privelistea e mult mai tare din KL Tower, si biletul nu e foarte scump, vreo 38 de ringgiti (1 RM~0,85 lei). In banii aia ai intrare si la un mini-zoo, poneyride, simulator de F1.

debian_alex is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2009, 13:19   #22 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Cum ti s-a parut ca miroase orasul? Eu am fost in ianuarie si peste tot era un miros extraordinar de padure tropicala in floare, cel putin asta spuneau localnicii. Sap nitel sa gasesc si pozele cu copacul vinovat, este oarecum simbol national floarea alba in 5 petale, habar n-am cum i se spune dar miroase bestial

LE: nu am acum decat ceva facut cu telefonul, in prima imagine se vede in dreapta un copacel inflorit, mor de oftica pentru ca am uitat sa intreb cum se numeste )) . Plus inca ceva de prin parcul superb de langa Petronas.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00602.JPG
Views:	49
Size:	136.9 KB
ID:	534684   Click image for larger version

Name:	DSC00620.JPG
Views:	41
Size:	148.5 KB
ID:	534685   Click image for larger version

Name:	DSC00616.JPG
Views:	32
Size:	97.2 KB
ID:	534686   Click image for larger version

Name:	Petronas Park.JPG
Views:	32
Size:	88.6 KB
ID:	534687   Click image for larger version

Name:	Petronas.JPG
Views:	40
Size:	169.7 KB
ID:	534688  

Last edited by H2H; 09-10-2009 at 13:47..

H2H is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2009, 14:03   #23 (permalink)
Registered User

cand am fost eu nu mirosea a nimic. Sa fie vorba de rododendron? Nu ma pricep....
Parcul de langa Petronas e f. misto. O oaza de verdeata si de, aproximativ, liniste intr-un oras destul de agitat...

Old 15-10-2009, 11:46   #24 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

Care a fost itinerarul? Cu ce companii ati zburat? Cat a costat drumul?

AIX is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 12:52   #25 (permalink)
Registered User

Itinerariul a fost Buc-Londra si retur cu BlueAir, Londra-Kuala Lumpur si reutr cu AirAsia, Kuala Lumpur-Singapore cu trenul (n-am cuvinte pentru trenul ala, pentru 25 E/persoana am avut vagon de dormit cu 2 paturi, cu televizor, toaleta si dus in cabina (inclusiv cu prosoape livrate de ei), cina si mic dejun incluse), Singapore-Hanoi cu Tiger Airways, Hanoi-Kuala Lumpur cu Malaysian Airways, KUL-Kota Bharu cu Malaysian, KBR-KUL cu Air Asia.
Pentru itinerarul asta am platit vreo 1800 de euro pentru 2 pers. Cu putin noroc, fiindca biletele la AA le-am luat asta iarna cand 1 lira era aprox. 1,05 euro, gasit ceva promotii la Malaysia si la AAsia, gasit promotie la Tiger Airways. Dintr-o incurcatura cauzata de Malaysian a trebuit sa platesc insa vreo 150 de euro pentru 2 bilete spre Kota Bharu, luate din aeroport cu 2h inainte de zbor (au intarziat si am pierdut trenul cu care trebuia sa plec).

Old 15-10-2009, 14:00   #26 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

Uh, un adevarat tur de forta, ca sa zic asa; ati folosit vreo agentie sau voi v-ati ocupat de toate rezervarile?

AIX is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2009, 14:37   #27 (permalink)
Registered User

N-am folosit niciodata agentie, cel putin nu de la noi. In era internetului nu-si mai are rostul.
Am folosit agentie pentru sejurul pe insula, pentru ca n-am gasit telefonul direct. Oricum, am platit acelasi pret ca si la receptie.
Hotelurile au fost rezervate de pe booking.com si de pe alte site-uri (inclusiv paginile hotelurilor), deci, practic, tot o agentie am folosit. Insa fata de "ofertele" agentiilor de la noi, e mare diferenta...
De revelion plec in Iordania, tot pe cont propriu...Am iesit cam cu 70% fata de cel mai bun pret gasit la agentie...Chiar nu vad rostul agentiilor.

Old 16-10-2009, 08:11   #28 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Eu am plecat din Dubai (curse directe Tarom catre Dubai pt interesati ~ 500 E tur > retur) catre Kuala Lumpur cu Malaysian Airlines ~700 USD, Kuala Lumpur > Phuket cu AirAsia ~80 USD, Phuket > Singapore tot AirAsia ~80 USD, Singapore > Samui > Singapore cu Bangkok Airlines ~ 350 USD/pers (ai dracu' n-au curse catre Samui din Phuket dar oricum eu am asteptat-o pe fiica-mea in Singapore sa mergem impreuna in Samui. Alta varianta era Tren/avion Surat Thani si feribot), Singapore > Istanbul > Bucuresti > ~ 900 USD. Pt domnisoara mea a fost Bucuresti > Istanbul > Singapore si retur ~1600 USD.
Toate zborurile arvunite direct la companiile respective pe net, toate rezervarile la hotel facute tot direct pe site-ul respectivelor locatii.

Singura faza naspa referitor la cazare a fost in Samui pt ca tocmai se pusese de un santier chiar la 5 metri de vila unde stateam si pe la 9 dimineata ne dadeau aia desteptarea. Pe de alta parte a fost si f bine ca uite-asa vrand nevrand o luam din loc . Proprietarul a fost super ok si mi-a spus de faza asta inainte sa fac rezervarea ba chiar s-a oferit sa ma ajute sa gasesc ceva similar in cazul in care decid sa renunt la rezervare. Am ales sa stau si nu regret.

Last edited by H2H; 16-10-2009 at 08:24.. Reason: LE: am scos ce am scris despre Tailanda, pun pe topicul dedicat

Old 18-11-2009, 22:25   #29 (permalink)
Bursuc

bursuloi's Avatar

Recomanda cineva vreun hotel/hostel in KL sau in Singapore ?
Multumesc

bursuloi is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2009, 23:56   #30 (permalink)
Registered User

In KL am stat la Radius International, e in Golden Triangle, destul de ok, destul de ieftin (vreo 180 MYR dubla cu mic dejun, that is cam 160 lei). Rezervat de la ei de pe site.
In Singapore am stat la Holiday Inn Atrium, foarte tare hotelul, camera foarte mare cu super-view, cam 170 S$ -~ 75-80 E. Pret f. bun pt. preturile din Singapore. Rezervat de pe booking.com. Recomand.
Sper sa fie in marja ta de preturi.

Unread 23-11-2009, 00:51   #31 (permalink)
Bursuc

bursuloi's Avatar

Mersi, as vrea ceva mai ieftin totusi, din auzite stiam ca preturile pe-acolo sunt mai mici decat in europa . Nu caut lux sau ceva extraordinar, doar ceva decent.

bursuloi is offline    Reply With Quote
Unread 23-11-2009, 06:56   #32 (permalink)
Registered User

In Singapore ai preturi cat se poate de europene, te asigur. Probabil in Singapore trebuie sa optezi pentru un hostel. Cauta pe booking.com sau hotel.info, etc.

Unread 23-11-2009, 08:26   #33 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

In KL ai putea incerca Hotel China Town Inn - Best In Its Class pentru un low cost.

N-am stat acolo, dar daca nu te intereseaza prea tare stelele poate fi o varianta. Vad ca e destul de apreciat pt clasa lui.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Thread Tools

Posting Rules