![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 |
Imi doresc sa gasesc o vila/pensiune/cabana intr-o zona frumoasa de munte, pentru un weekend romantic ( adica imi doresc o ceva rustic dar cu ceva dotari gen semineu sau jacuzzi)...ma tot chinui si nu prea am succes...daca stie careva vre-un loc asemantor plzz help
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Asa ceva iti place?
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Mai bag un set, daca mai vrei si alte poze imi zici. Vila are 7 camere + livingul care se vede in primul post. Pretul e foarte avantajos, mai multe detalii pe pm. Zona este absolut superba, nu kitsch-uri gen Valea Prahovei.
__________________ providing a secure and sometimes happy life for the retarded since the '80s [Cumpăr] Detector radar Vand Blackberry 8520 sigilat, 2 ani garantie Telefoane SIGILATE LA NUMAI 178 RON. Bluetooth, Card, Camera foto. GARANTIE! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ai pm
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Salut. Vila se afla in comuna Ceahlau la 6 kilometri de statiunea Durau, in judetul Neamt, la poalele muntilor Ceahlau. Localitatea se afla la o distanta de ~60 km de orasul Piatra Neamt, pana la care se ajunge foarte ok pe E85 - DN 15. Distanta este de ~350 kilometri fata de Bucuresti. Vila are o capacitate de 7 camere duble, 4 la primul etaj, 3 la mansarda, 1 living (cel din poze) cu canapele pe care se poate dormi. -semineul se foloseste. -jacuzzi-ul este amplasat in baia de pe holul de la primul etaj. -tot la primul etaj mai este o camera cu baie proprie. -bucatarie moderna utilata si echipata -tv plasma + sistem audio -terasa, gratar. - locuri de parcare. Pretul, acum o luna, cand am fost eu, era de 100 ron/camera. Vila nu este inscrisa in circuitul turistic. Contact (deocamdata), pe pm.
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
Salutare Cat costa pentru perioada 29.12.2009-03.01.2010 toata vila? Multumesc si astept raspuns. P.S. Daca mai cunoaste cineva "vre-o" astfel de locatie (pentru perioada de mai sus), as dorii sa mi-o impartaseasca pe pm. Caut o vila care sa gazduiasca 15 persoane la un pret acceptabil. Multumesc anticipat. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
RossoNerro - am sa sun sa intreb Momentan nu pot face public numarul de telefon al proprietarului, dar imi puteti da pm pentru acesta.
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
Multumesc, astept raspuns (eventual si numarul de telefon pe pm).
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |