![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2009 | Rezervari online, siteuri de turism - experiente, intrebari, raspunsuri
Salut! Va propun ca in acet topic sa adunam toate siturile de turism si de rezervari online pe care le stiti si pe care le putem folosi cu incredere. Ma refer sa facem o colectie de site-uri de rezervari online, cazare ieftina, hoteluri, hosteluri, calatorii in strainatate. Hunor ---------- Post added at 13:01 ---------- Previous post was at 09:20 ---------- Primele mele sugesti ... le stie cineva? pareri? Hosteluri Hostelsclub - Pensiuni, hosteluri şi hoteluri ieftine în Europa. Austria, Germania, Italia, Grecia, Spania Ungaria, Croaţia, Portugalia, Franţa, Anglia, Olanda, Bulgaria, Cipru, Irlanda, Marea-Britanie, Slovacia, Slovenia Hostels & Youth Hostels Worldwide - Online Bookings | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Am facut o gramada de rezervari pe venere.com, totul a decurs OK fara nici o problema. Mai demult am facut si pe hostelworld, nici o problema si cu astia.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Eu folosesc HRS. N-am avut niciodata probleme si imi place ca reviewurile lor sunt pe bune, facute de oameni care chiar au fost in hotelurile respective. Am completat si eu review-uri pe unde am fost, si niciodata nu am gasit hotelul altfel decat era prezentat pe site.
__________________ R Tape loading error, 0:1 | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |