Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Notices

Reply

Thread Tools
Old 19-07-2008, 06:29   #501
Registered User

Capcaunu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gzhazh View Post
Stie cineva un loc pe minunatul nostru litoral, unde soseaua sa fie aproape de plaja, iar plaja sa fie pustie ? In sensul sa poti opri masina pe margine si sa iti pui cearsaful nu departe, pe plaja, si sa stii ca nu mai e nimeni langa tine ?

LE: NU, nu vreau sa fac plaja nud vreau doar sa nu ma deranjeze nimeni.
23 august, dar nu mai e nici asta ce-a fost

Capcaunu is offline    Reply With Quote
Old 19-07-2008, 11:34   #502
Jah Rastafarai

bonzo_catalin's Avatar

Corbu sux , taranii sunt penali .

bonzo_catalin is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 11:23   #503
Registered User

Doggfather's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bogdan_P View Post
Am fost si eu weekendul asta in Costinesti si m-am convins definitiv ca nu mai merg acolo niciodata.
Numai cocalari si manelisti, o nesimtire totala acolo. Mai bine nu mergeam cu grupul asta obsedat de Costinesti ( apoi s-au convins si ei ca e varza murata ) si plecam weekendul viitor direct la Vama Veche fara sa sparg vreo 4 milioane in Costinesti.
In Tineretului era plin ochi, intrarea 20 RON dupa ce stai la coada, pentru ca acolo vine toata statiunea, in Ring si in Tropicana Sambata noaptea era gol pusca, in alte discoteci ieseau patronii in strada sa se roage de oameni sa vina. Din 1000 de oameni in Tineretului 999 erau baieti, ce mai gaseai unele fete venite in tabara dar atat. Berea era 10 RON ( Vineri a fost 5 RON la Parazitii ) iar scaunele erau toate ude nici nu puteai sa stai jos. Pe langa faptul ca era ingramadeala miroasea a deodarant dat proaspat pe transpiratie peste tot de ziceai ca esti in vestiarul salii de sport din scoala generala.
Distractie la Costinesti, mananci shawarma, dai cu pumnu in aparatele alea sa vezi cat scoti din 1000 de puncte si imi rupeam picioarele ca m-am cazat pe 50 RON undeva dupa calea ferata ( ideea unuia dintre noi ) si faceam juma de ora din statiune pana acolo. Nu mai zic ca n-am mai fost la mare vreodata sa se faca ora 20 de cand eram prin clasa a5-a si sa nu fi dat macar o bere pe gat. Plictiseala totala. Statiune de Doamne ajuta.
+1
n-am vzt in viata mea atatea "shaorma.rii" + tarani + tigani pa metru patrat in viata mea ( si stau in rahova ) , nu stiu cum am rezistat 12 ore in statiunea aia infecta , cata mizerie era pa strada noaptea nu-mi vine sa cred , mormane de gunoaie nimeni nu facea curat , am impresia ca se facea decat 1 data pe zi , nu se putea merge cu masina, toti mergeau pa mijlocu strazii ,numai tupeu de smecherasi , mizerie pa plaja , tot timpul era 1 stres cu vreo goarna sa anunte vreun eveniment , aglomeratie nu aveai pa unde sa mergi , nesimtitii pur si simplu vedeau ca nu e nimeni pa shezlong il luau la spinare si plecau cu el , beachboy veneau din juma de ora sa ii arat tichetu de inchiriere si multe alteleeee......jungla la maxim
concluzia : nu mai merg in viata mea acolo , done

Doggfather is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 11:32   #504
Registered User

migabi's Avatar

La Bulgari ca mi-a placut anul trecut. Preturi bune, mancare buna, oameni linistiti.

migabi is online now    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 11:39   #505
deep fried

O intrebare (eventualii tentati de misto: va rog, abtineti-va)...

Cam ce statiune bulgareasca accesibila cu o cursa regulata (adica nu doar cu masina, ci tren, autocar, ceva ) e cea mai apropiata de .ro? Sunt curios cum arata apa ceva mai departe de gurile de varsare ale Dunarii, unde ies toate deseurile Europei in mare

Mersi.

SteakHunter is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 13:42   #506
The Other Side

BlonduGL's Avatar

Slovenia sau Croatia daca aveti pasaport. Slovenia e fantastica. Imediat se poate ajunge de la mare la munte si invers, si daca aveti chef, se poate ajunge si pana la Venezia in 2 ore de mers cu masina.

http://en.wikipedia.org/wiki/Piran

BlonduGL is offline    Reply With Quote
Old 22-07-2008, 16:41   #507
2che

Hadrian's Avatar

Quote:
Originally Posted by blackfire07 View Post
In Mamaia a fost cineva? Sunt curioasa daca e mai ok decat Costinesti in sensul ca nu e numai tiganie, mizerie etc.
Am fost de joi pana duminica.In cele 4 zile am parcurs aproape toata plaja,nu mi s-a parut a fi tiganie.Mizeria nu prea era,dar nisipul nu era cel mai grozav posibil.Foarte foarte aglomerat vineri si sambata.In Costinesti nu am fost ,dar din ce citesc in posturile de mai sus,cred ca in mamaia a fost mult mai bine.
1st Rig:AMD X2 3800+ @2.35Ghz,TDP 65W,AM2,Foxconn Via K8M890M2MA-KRS2H,2*1GB Ddr800@940Mhz@2.01V Kingmax Mars KLDD4,Seagate 3500830AS 500Gb S-ata II /8Mb,Dvd-Wr Asus 1814BL,Powerlink 550W on Ups Apollo400VA,Horizon H-7005L,BenQ X530 Wireless,/Sony-Ericsson T65/Nokia 6680 // 2nd Rig: Discovery ZP Noblesse:Intel Celeron 1.5Ghz,Intel Extreme(ly slow) Graphics2@32Mb,Hdd60Gb,512DDR,Dvd-Wr

Hadrian is online now    Reply With Quote
Old 26-07-2008, 09:43   #508
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

O statiune linistita, CU PLAJA BUNA (asta e principalul atribut dpmdvd) stie cineva?
Ma gandeam la Neptun sau Eforie N/S.

Ca si cazare nu e nevoie de cine stie ce hotel, gazda e absolut ok (da, stiu, sunt scartar pentru ca nu vreau sa dau mai mult pe cazare, gandind ca oricum nu fac altceva decat sa dorm acolo ).

Alte statiuni in afara de cele de mai sus ce recomandati? Si nu, cel putin anul asta nu vreau sa merg la bulgari, poate la anu'...

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 29-07-2008, 08:44   #509
Registered User

raduy's Avatar

a fost careva la 2 mai?

raduy is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2008, 20:24   #510
Registered User

Hotel Serdika

A fost cineva la Hotelul Serdika din statiunea Nisipurile de Aur??? Vreau si eu niste pareri ...

Pavel1987 is offline    Reply With Quote
Old 08-08-2008, 21:08   #511
Hardware Master

nero's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ciuby View Post
O statiune linistita, CU PLAJA BUNA (asta e principalul atribut dpmdvd) stie cineva?
Ma gandeam la Neptun sau Eforie N/S.

Ca si cazare nu e nevoie de cine stie ce hotel, gazda e absolut ok (da, stiu, sunt scartar pentru ca nu vreau sa dau mai mult pe cazare, gandind ca oricum nu fac altceva decat sa dorm acolo ).

Alte statiuni in afara de cele de mai sus ce recomandati? Si nu, cel putin anul asta nu vreau sa merg la bulgari, poate la anu'...
Neptun e ok, problema e sa gasesti cazare, eu am fost de marti si nu am gasit, asa ca am facut naveta din Costinesti.

Mamaia e ok in timpul saptamanii, dar in weekend e dezastru.

nero is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 11:19   #512
Registered User

cipiamon's Avatar

Quote:
Originally Posted by raduy View Post
a fost careva la 2 mai?
Am stat vreo saptamana si mi-a placut, lume buna, oameni linistiti, preturi mici, nudism . Foarte multa liniste, daca vrei agitatie poti da o fuga pana in vama, e la vreo 3-4 km. La cazare am dat un milion si ceva, conditiile au fost decente. Dar mi-ar placea la anu sa vin si cu un cort, mi se pare super ideea de a sta in cort pe malul marii, libertate totala, mai ales daca te instalezi si la nudisti

cipiamon is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 14:46   #513
Registered User

Eu recomand Muntenegru. Preturi foarte mici dupa 1 septembrie (inainte nici nu prea merita fiind prea cald in zona Marii Adriatice), peisaj deosebit (munti de peste 1000-1500m chiar in lungul litoralului), lume foarte civilizata si mai toti localnicii inteleg limba engleza. Plaja poate fi considerata in general pietroasa raportata la litoralul romanesc, dar apa e tot timpul curata , limpede si calda. Sint nenumarate pensiuni in toate statiunile (5-6EU/pers/noapte...) si recomand pentru cazare o statiune mai mica si mai linistita (de ex. Sutomore) de unde se poate merge in fiecare zi in alta statiune la plaja, etc...Budva e un fel de Mamaia la ei, e cea mai mare si mai vizitata, avind si parc de distractii, etc..., dar si cea mai scumpa. Pentru amatorii de nisip mineral foarte fin, baie in ape putin adinci si eventual nudism se recomanda Ada Bojana (in sud, aproape de granita cu Albania). Daca se merge cu masina, amatorii de frumuseti montane pot face o deviatie de la soseaua principala pentru vizitarea Parcului National Durmitor (canionul Riului Tara e impresionant pe cei 70km parcursi) unde in zona centrala se inghesuie 22 de virfuri de peste 2000m intr-un peisaj uluitor!

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 14:54   #514
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

pai daca plaja e pietroasa, cam cum e intrarea in apa?

noi vrem sa mergem pe unde e cat mai lipsit de pietroaie si tu ne trimiti acolo?

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 22-08-2008, 15:34   #515
Registered User

In general nisipul e cu "bobul" mai mare in zona statiunilor cu munti pe litoral (eu zic ca merita sacrificata "calitatea nisipului" in favoarea celorlalte avantaje). In zona de sud, la Ada Bojana de ex., nisipul e foarte fin si curat (inclusiv in apa), se poata intra pina la 100m in larg si adincimea apei se pastreaza sub 1,6m in general, dar lipsesc muntii din peisaj. Fiind nisip de natura minerala, lipseste orice fel de miros neplacut iar apa nu se tulbura nici in conditii de furtuna. E ceva deosebit, pentru pretentiosi care vor sa scape de mizeria de pe litoralul romanesc.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Generalităţi > Turism

Thread Tools

Posting Rules