![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Iasi | Vine vara, unde merg la mare ?
Care credeti ca e cea mai faina statiune de pe litoralul romanesc ? Ma refer la : 1.calitatea plajelor - nisip, dusuri, cosuri de gunoi, etc. 2.marea - pietre la mal ( anu trecut am avut neplacuta surpriza la Costinesti langa Obelisc sa ajung direct la urgente din cauza ca ma sarit de pe mal in apa si mi-am sparg capu' ), cat de curata e apa, alge, meduze, rechini, etc )3.preturile : bautura, discoteci, mancare Ar fi probabil mai multe dar pe mine ma intereseaza doar astea ... Daca te duci cu cine trebuie la mare restu vine de la sine... apropo...am avut ocazia sa ajung si pe litoralul Marii Mediterane( Malaga, Spania )...mare dezamagire, cel putin in oras plajele suck, un nisip din ala negru de parca e amestecat cu pamant, pietre la greu...pe la 11 nu puteai sa mai mergi descult pe plaja din cauza nisipului prea fierbinte... apa sarata la greu...nu trebuie sa stii sa inoti...daca iti intra putin in ochi ai pus-o am auzit in schimb ca in afara orasului ar fi alta situatie... sa vedem | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti |
Tot suntem in sezon.. cum mai e Mamaia ? Am auzit ca s-au deschis multe cluburi scumpe si e plin de fitze, adevarat ? Era ok acum vreo 4 ani..
__________________ Those of you who think they know everything are very annoying to those of us who do. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Am fost la JUPITER anul trecut, am stat la hotel Mimoza, a fost uber cool ![]() Preturile - acceptabile Femeile - destul de multe, predominant cele coapte si pustoiace straine, daca vroiam altceva era Neptunul la 7-8 aruncaturi de bat. Mancarea - am luat si tepe, la "impinge tava" aveau unii si mancare stricata, asa ca atentie la ce bagati in gura. Plaja - nu cine stie ce, dar acceptabil. Multe scoici pealocuri... Lumea - In general oameni seriosi, nu mi-a venit sa cred cand stand la o coada la bere pe plaja vanzatorul il intreaba din greseala "ce doriti?" pe cel din spatele meu, iar el a raspuns: "Domnul este inaintea mea", am ramas fara cuvinte. Pot sa zic ca aici am gasit lumea cea mai buna, fara fitze, seriosi, si multe femei complexe Partea nasoala a fost ca e destul de micuta statiunea, dar nu a fost un capat de tara. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 Location: in corcoduş |
ma...da chiar, prin iulie ar trebui sa plec si eu cu niste tovarasi, plecam de nebuni cu masinile si cica doar cu o zi inainte stabilim unde mergem ![]() pe unde e mai misto asa, si ma mai ingrijoreaza si cazarea(bine nu stam mai mult de 4 zile da mai 3 sa dormi, sa faci dus si alt chestii, nu poti sta numa pe plaja si in cluburi )cam ce buget ne-ar trebui de caciula ca sa ne relaxam cum trebuie(min 2 seri in cluburi) | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
am inteles ca Mamaia e mult mai jos anul asta decat a fost pana acum. Ma refer la conditii si nu la preturi Stiti ceva de genul asta? Multe locuri nu au mai primit autorizatii si nu mai sunt multe discoteci/terase pe plaja. Adevarat/Fals ?In Mamaia exista sa zicem o vila care sa poata fii inchiriata toata pentru ~ 20 de persoane ? Dar in Neptun ? Am clan mare si vrem sa stam toti ![]() Pe la hoteluri care e pretul prin august (2-3 stele) ? | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ It is said that with every cigarette you smoke,you lose 5 minutes from your life and each time you fuck you gain 15 minutes. So smokers,FUCK for your life! | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
costinesti e dragutza... eu am un prieten care are o casa acolo (este vorba despre userul PTZ) si acolo am fost in ultimii nu stiu cati ani... vreo 5-6 ani cred preturi ok in comparatie cu restul.. casa super ok... + ca noi mergem cu gratare si nebunii cand mergem, si nu spargem mult pe mancare
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
mamaia la vila cu trupa de soc
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Croatia. Arata cel mai bine in Mediterana, dupa mine. Si preturile sunt mai OK ca la noi.
__________________ Romania e o tara de prosti: platesti 30 ani la o locuinta dand o gramada de bani unor ratati care nu-si permit sa-si plateasca intretinerea. | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|