![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
ca sa nu mai urle conservarii de pe aria Auto, am decis sa ne rupem de ei, ne-am luat jucariile si iata-ne pe tarlaua noastra ![]() incep eu desi nu pun nimic nou: 1. k6 de 1000 2. 600rr 2k5
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Join Date: Aug 2001 |
Colo, sa le stapinesti sanatos si sa te bucuri de ele. Parca pusesei evacuare neagra pe GSX, sau nu tin eu bine minte ? Nu erau niste poze pe la masini cu fix aceeasi evacuare numai ca pe negru ? Cristi, sa o stapinesti sanatos. Poate la anul, daca toate merg bine, ma alatur si eu motociclistilor, ca anul asta deja nu mai are rost. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Hah, pana acum le-am ghicit pe toate. Doar ca la Cristi din unghiul ala semana cu Busa si noroc ca am vazut un 600 pe undeva, iar de la Yamaha nu prea stiu modelele fara carene. cataaa - din ce an au trecut la esapament sub sa la ZX ? Din ce an este modelul tau ? Pare a fi un 2003-2004. Ca sa nu fiu intr-un continuu offtopic, diseara pun si eu. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
![]() A mea este model 2006.
__________________ id ymsg: cataaa_polo(nu dati add!!) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
kawa mic ![]() kawasaki zxr 400 L 1996 pozele alea frumoase au fost facute inainte sa o trantesc pe sezonul asta ![]() Aaaa, tu mi-ai cerut prietenia pe hi5 si ti-am dat mesaj sa te intreb cine esti de-mi dai add
__________________ all you have to do is want it bad enough. Last edited by anca14; 30-08-2009 at 19:52.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Probabil cea mai mica cilindree de pana acum - Kawasaki ZZR 250 cc, model 1999, desi oricum nu prea conteaza anul la acest model, arata cam la fel si cea din 2006 si cea din 1993. Si-acum 2 intrebari de noob complet 1. Ce tot aud cu Arcul ? E o intalnire moto ? Cand si ce se intampla acolo ? 2. Pe rezervor, pe partea dinspre sa, exista un material de plastic/cauciuc cu o forma ca scheletul pestelui. (chestia gri de aici). Ce scop are si de ce are forma aceea ? | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Join Date: Jan 2004 |
mda... azi am căzut din cauza unui retardat care s-a băgat peste mine... nici nu a oprit şi din cauza traficului i-am ratat numărul. eu două răni nasoale la picior, ea carena stângă şi capacul de la cutia de viteze raşchetate.... noroc că e doar atât. are cineva idee cât costă o carenă laterală? ...mâine mă duc pe drumuri la asigurare şi apoi la B&S... că azi mi-am pierdut 2 ore pe la poliţie. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
RvsS - chestia aia gri nu este pt. a nu zgaria rezervorul cu fermoarul de la jacheta. Cristi - nasol rau de tot am cazut si eu , dar nu in trafic ca inca nu am varsta ci in padure.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |