![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cine credeti ca va castiga titlul de campion mondial in 2008 la clasa MotoGP? | |||
| Casey Stoner AUS Ducati Marlboro Team | | 16 | 12.40% |
| Marco Melandri ITA Ducati Marlboro Team | | 3 | 2.33% |
| Valentino Rossi ITA Fiat Yamaha Team | | 87 | 67.44% |
| Jorge Lorenzo SPA Fiat Yamaha Team | | 4 | 3.10% |
| Dani Pedrosa SPA Repsol Honda Team | | 9 | 6.98% |
| Nicky Hayden USA Repsol Honda Team | | 2 | 1.55% |
| Anthony West AUS Kawasaki Racing Team | | 0 | 0% |
| John Hopkins USA Kawasaki Racing Team | | 0 | 0% |
| Chris Vermeulen AUS Rizla Suzuki Motogp | | 0 | 0% |
| Loris Capirossi ITA Rizla Suzuki Motogp | | 1 | 0.78% |
| Alex de Angelis RSM Honda Gresini | | 0 | 0% |
| Shinya Nakano JPN Honda Gresini | | 1 | 0.78% |
| Toni Elias SPA Team Alice | | 1 | 0.78% |
| Sylvain Guintoli FRA Team Alice | | 1 | 0.78% |
| Colin Edwards USA Yamaha Tech 3 | | 0 | 0% |
| James Toseland GBR Yamaha Tech 3 | | 3 | 2.33% |
| Andrea Dovizioso ITA JiR Scot Team | | 0 | 0% |
| Randy de Puniet FRA Honda LCR | | 1 | 0.78% |
| Voters: 129. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #22 (permalink) | ||
|
eu mizez pe lorenzo, chit ca nu sunt fan yamaha
__________________ Vand camera foto Samsung NV3 & card 2GB - 450 RON | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
pt mine cea mai mare surpriza e toseland pe 2, oricum diseara va fi spectacol total
__________________ Vand camera foto Samsung NV3 & card 2GB - 450 RON | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
1. comentatorii sunt varza. au inceput cu texte de "cunoscatori" gen "nu putem spune ca pneurile au facut diferenta azi". desi este evident ca pneurile au fost foarte importante ieri. in primii 10 pe grila de start, avem doar 2 piloti bridgestone. si ce piloti, rossi si stoner. este clar ca michelin sunt superioare in conditii de temperaturi scazute. in plus, faptul ca bridgestone au fost superioare in 2007, nu este o conditie ca ele sa fie si in 2008. asa ca e foarte posibil rossi sa-si fi luat o mare teapa. ramane de vazut in conditii de cursa normale (ora 15:00) ce se intampla. 2. ora cursei este mai devreme decat ora calificarilor, asa ca rezultatul cursei inca sta sub semnul intrebarii. vor fi bridgestone mai bune decat in calificari? 3. de remarcat totusi diferenta mare intre rossi si stoner (aproape jumatete de secunda). totusi aceasta diferenta/tur rossi o poate surmonta in cursa, mai ales pe final, unde este recunoscuta abilitatea sa de a merge la limita cu pneuri uzate. ar fi interesant in 2009 sa se scoata si din MotoGP controlul tractiunii. 4. am remarcat si prestatia jalnica a echipei de uzina honda repsol. ei nu au scuza pneurilor. se pare ca va fi un an greu pentru ei. 5. sincer nu stiu cat de extraordinare sunt performantele primilor 3 din calificari. ar trebui sa asteptam cateva curse. de ce? edwards. acesta a fost mai putin decat mediocru cat timp a fost coechipier cu rossi. avand asta in vedere si tinand cont si de faptul ca a fost atat de aproape de toseland si de lorenzo, parca performantele ultimilor doi mentionati nu mai par atat de senzationale. pronostic: caz 1: michelin superioare => lorenzo, toseland, pedrosa caz 2: bridgestone = michelin => stoner, rossi, lorenzo
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Intre Stoner si Rossi cred ca e numai si numai pilotul in acest moment. Ducati nici macar n-a impresionat pe linia dreapta. Super startul lui Pedrosa....si ultimul tur facut de Dovizioso in conditiile in care avea soft pe fata. Oricum, deja imi pare rau ca nu sunt mai multe curse pe nocturna. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
super tare ziua de azi. am urmarit si cursele de la 125 si 250. faine rau alea mici, pacat ca Robi Muresan nu a facut nimic, a abandonat. la 250 am ramas placut surprins de prestatiile polaris si ktm. startul lui pedrosa a facut toti banii, iar duelul dintre rossi si dovizioso din ultima tura m-a facut sa sar de pe scaun de s-a oripilat si pisica. e ciudat cum stoner pe ducati a luat locul 1, iar dintre celelalte trei ducatiuri, unul s-a clasat pe 11, iar celelalte doua au ocupat ultimele locuri. totusi, recordurile de viteza apartin motocicletelor italiene, melandri a avut cea mai mare viteza, apoi stoner. se pare ca tanara generatie nu prea are deloc respect pentru veterani
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
3 curse de exceptie.125 si moto gp'ul au fost preferatele mele. Intre rossi si stoner este si motocicleta,daca ati observat stoner cu ducatiul in linie dreapta batea la fund si pe honda si pe yamaha,chiar daca a scos in prima jumatate de cursa yamaha mai bine,dar la sfarsit a facut o medie totala si ducatiul a scos mai bine si nu zic asta ca sunt fan stoner si ducati dar asa este.Oricum pacat ca sunt 3 saptamani pana la urmatoare cursa..asa ca astept SBK'ul
__________________ | |||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Sunt curios de ce a scazut atat de brusc Rossi. S-a vazut clar ca la un moment dat s-a intamplat ceva si a inceput sa se chinuie.
__________________ Fear the rabbit. Join the Need for Weed: Hot Pursuit clan. And remember, kids: the faster your download, the bigger your wiener! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
sincer nu stiu ce sa mai cred despre materialul tehnic din acest an. lucrurile sunt complicate. pe de o parte desi michelin par a fi mai bune in conditii de temperaturi scazute. pe de alta parte a castigat stoner, si nu a parut ca se forteaza prea tare. rossi pe bridgestone in schimb a fost praf. multiplu campion mondial care brusc a uitat sa piloteze si a devenit pilot de duzina mi se pare destul de departe de logica. ceva se intampla. poate ca bridgestone nu au fost si nu sunt atat de bune. poate ele sunt doar puse in valoare perfect de sistemul extraordinar de control al tractiunii al celor de la ducati. mai trebuie sa vedem cateva curse pana sa ne lamurim. asta a fost o cursa atipica. pentru mine MELANDRI este nebuloasa inceputului de sezon. nu inteleg deloc ce s-a intamplat. e inexplicabil. nici el nu este un pilot de duzina. nu o fi cel mai bun, dar macar pilot de top 5 este.
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Eu as spune ca s-a facut si face prea mult tam-tam pe cauciucuri. Stoner merge perfect, e robot. A terminat cu 5 secunde inainte locului 2 iar fata de restul... Si nu poti spune ca au mers toti prost, si nici ca toate motoarele au fost praf fata de Ducati (btw, unde au terminat restul de Ducati?) si nici ca a fost singurul pe Bridgestone (btw, mai mult Michelin in top, desi asta nu inseamna neaparat ca sunt mai bune). Stoner nu trage tare cand e in spate, nu o lasa moale cand e in fata, zici ca e la time trial. Si merge excelent. Cine e capabil accepta asta, cine nu e gaseste tot felul de OZN-uri care sa explice altfel o situatie simpla. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Quote:
Eu zic ca Ducati are un motor ceva mai bund decat celor de la honda si yamaha,dar depinde foarte mult normal de calitatile pilotului.De Melandri nu pot spune nimic ca de abia s'a pus pe GP7,poate trebuie sa se mai obisnuiasca nu stiu,dar nu e pilot de locul 12 sau pe cat o fi terminat ca am uitat
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
In Mafia1930 ai toate sansele! Plin de sperante, in taramul celor liberi. De la spalator de vase la Milionar - asta este visul tau! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|