brat MotoGP 2010 *calendar/statistici/poll/scandal* - Page 10

View Poll Results: cine credeti ca iese campion

Voters
91. You may not vote on this poll
  • Rossi

55 60.44%
  • Lorenzo

14 15.38%
  • Pedrosa

5 5.49%
  • Stoner

17 18.68%
Page 10 of 10 FirstFirst ... 78910
Results 181 to 183 of 183

Thread: MotoGP 2010 *calendar/statistici/poll/scandal*

Registered User
    N-ai citit si asta inseamna. Yamaha are mari probleme cu motorul, care deja plateste tribut din ce in ce mai mare configuratiei in linie.
    autosport.com - MotoGP News: Lorenzo: No quick fix for power issues

Drept sa spun, credeam ca o sa vad ceva destul de spectaculos de la Rossi, insa vad ca aia acolo au inceput sa plateasca polite din epoca de piatra. Cam greu sa iasa ceva bun de aici+prezenta lu Burgess acolo care este complet inutila.

Stoner e cel mai cistigat, a facut miscarea perfecta la momentul oportun.

Banned gtigabi's Avatar
    Am citit tot din postul tau anterior ...normal ca si linkul, dar nu pot sa fiu intrutotul, de acord, adica ns sursa cat de credibila este plus de asta nu cred ca Rossi e genul lui Melandri sa plece cu coada intre picioare, cu siguranta nu cred ca l-a adus pe Burgess doar de decor, iar italienii chiar daca sunt temperamentali si spiritul lor latin e altfel fata de conceptia japoneza, nu isi permit pasi gresiti si isi doresc mai mult ca orice sa puna bazele unui motor bun, cu care sa castige titlul, au foame de rezultate, dar cu Stoner si eu zic la fel ca are o mare oportunitate de a iesi campion, dar Lorenzo cu toate probleme lui se bate si anul acesta...si e posibil sa mai ia un titlu si in acest an.

Eu nu vad nimic spectaculos de la Rossi si ns sincer pe ce iti bazezi afirmatia cand zici ca aveai asteptari de la el, si eu imi doresc sa vad ceva, dar nu se poate, pur si simplu umarul si stilul pe care trebuie calarit Ducati, nu ii permite acum si mai are nevoie de mult timp pana sa il inteleaga si de multi km pana sa isi gaseasca ritmul.
    Sper sa ma insel si tu sa ai dreptate, si VR sa ne dea peste nas tuturor, il simpatizez mult pe VR dar trebuie sa fiu realist si sa admit ca nu e Superman, si ca nu se poate sa fie cum a fost de la trecerea Honda la Yamaha cand nimeni nu ii dadea sanse si a dat cateva palme contestatarilor, situatia e usor diferita, in primul rand sanatatea nu ii permite sa fie la fel, umarul inca nu e refacut complet si stilul total diferit al motorului Ducati nu e la fel ca stilul apropiat Honda - Yamaha.
    Polite vechi sunt mereu in orice echipa si in orice moment, toti asteapta de la VR sa fie acum ori genul de salvator al uzinei Ducati, ori cel care o sa zica "Vezi VR nu se poate ridica pretentiei Ducati, doar Stoner a reusit sa imblanzeasca fiara !" sa nu uitam ca Stoner a avut un avantaj de care nimeni nu pomeneste cand s-a dus la Ducati, a beneficiat in acel an cand a luat titlul de gume BRIDGESTONE, cand MICHELIN erau pe duca si de aceea diferenta uriasa de potential pe care o arata fata de restul competitorilor, in urmatorul an cand si VR si altii au trecut pe BRIDGESTONE, situatia s-a schimbat, nu mai dadea Stoner 3 sec pe tur si a inceput sa forteze sa faca greseli multe, sa cada des si sa fie cu nasu in nisip de multe ori, pt ca ceilalti rideri nu mai erau simple jaloane si nu mai trecea de ei pe linie dreapta ca voda-prin-loboda.
    Last edited by gtigabi; 10-03-2011 at 10:14.

Nick anterior: ScorpioCV Scorpio's Avatar

1.  
    Free Online Strategy Games - Last Post
Page 10 of 10 FirstFirst ... 78910